Allah kabul etsin simdiden bizede orda dua etmeyi unutma canim seni hatirliyorum uzun zamandir yoktun hayirlisi hakkinizda olandirSelamlar kizlar.. ne var ne yok uzun zamandir gelmiyorum ben kusuruma bakmayin hu aralar tedavj denedik iptal oldu bazi durumlardan dolayi onun oncesinde ve sonrasinda bgelemedim cunku konuşmak istemiyorum simdilik bu konuları. .
Amaaaa size bi haberim var nasipse 4-8 subat arasi umreye gidiyorum:)
Kızlar pazartesi izinliyim ve kızkardeşimi istanbula sınava çağırmış banka o da abla beraber gidelim diyo...4 saat yol dönüşte 4 saat etti 8 saat ertesi gün sabah vardiyasıyım ne yapsam bilemedim gitsem mi gitmesem mi..sınav öğlen 2 deymiş..2:45te bitvekmiş..gezeriz sanada değişiklik olur diyo..ne yapayım...eşime sordum ben bilmem diyo...
Hayirli olsun tedavin cnmKızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.
Hayirli olsun tedavin cnm
evet canım dağıtıyorum zaten daha 70 anca oldu akrabayla falan nasıl tamamlıcam bilemedim@icecream hala dagitiyorsan ben de okurum canim
Ben yine dibe vurdum bu aralar bebek istiyorum anne olmak istiyorum hepsi bu ya çokmu bu isteğim bu kadar savaştım çabaladım 7defa tüp denedim olmadı olsun kader imiş diyorum artık bundan sonra bebek yok diyorum ama içimdeki yanar dağ hic uymadığım bir anda patlıyor bir oncekinden daha fazla canımı yakıyor
Kizlar iki tedavimde de fsh e2 Lh ıma bakilmadı malesef. Bazen her seyi bilmek yetmiyor iste.. duygucum döktürmüssun gene eline yuregine saglik cok haklisin.
Genelde insanin ilk tedavisi aa cocugum olmuyormus sokuyla apartopar oluyor. Ikincisi de en az onun kadar sokta ama biraz da hayata lanet okuyarak geciyor ahahahah 3. Cusu biraz daha temkinli gececek insallah :)
Kıpkırmızı günaydınlarınla yansıttığın pozitif enerjiyi sana geri yollayabilmeyi diliyorum...
Süngümüz düşüyor bazen işte... Kolun kanadın kırılmasın, bırak süngün düşsün arada... Herkesin sarıp sarmalamasıyla yeniden umudun taze kalsın. İçin için yanıyor olsa da canın umudun güç olsun sana. Cimcime yeğenin kendi bebeğine kadar sana mutluluk vermeye devam edecek. Umudun daim olsun, şansın da bol...
Teşekkürler...
Günün güzel geçsin, temkinli ama güvenli başlasın tedavin.
Minik tildalarla oynatabileceğin bebek için yolun da, gelişmelerin de güzel olsun :) Bol şanslar bugün..
teşekürederimmmmm çok dugulandımmKıpkırmızı günaydınlarınla yansıttığın pozitif enerjiyi sana geri yollayabilmeyi diliyorum...
Süngümüz düşüyor bazen işte... Kolun kanadın kırılmasın, bırak süngün düşsün arada... Herkesin sarıp sarmalamasıyla yeniden umudun taze kalsın. İçin için yanıyor olsa da canın umudun güç olsun sana. Cimcime yeğenin kendi bebeğine kadar sana mutluluk vermeye devam edecek. Umudun daim olsun, şansın da bol...
Teşekkürler...
Günün güzel geçsin, temkinli ama güvenli başlasın tedavin.
Minik tildalarla oynatabileceğin bebek için yolun da, gelişmelerin de güzel olsun :) Bol şanslar bugün..
canım geçmiş olsunnn umreyi allah kabul etsin bol bol dua etSelamlar kizlar.. ne var ne yok uzun zamandir gelmiyorum ben kusuruma bakmayin hu aralar tedavj denedik iptal oldu bazi durumlardan dolayi onun oncesinde ve sonrasinda bgelemedim cunku konuşmak istemiyorum simdilik bu konuları. .
Amaaaa size bi haberim var nasipse 4-8 subat arasi umreye gidiyorum:)
canımcığımm her şey güzel olsun su gibi aksın tedvinKızlar döndüm doktordan.
Solda 7 sağda 8 yumurta varmış. var olan kist büyümemiş minik.
Ama 21 gün ilaç (Microgynon) kullanıcam öncesinde. Sonra ayın 29 unda tekrar kontrol ve tedavi başlayacak kısmetse..
Şimdilik bu kadar.
benim bilmediğimi beyim hiççç bilmezBen bilmem beyim bilir canım :)
canımcığımm her şey güzel olsun su gibi aksın tedvin
benim bilmediğimi beyim hiççç bilmezdiyorum
bunamıyorum yanisenin ki hiç beklemediğin bir anda geleceğinden test gününü unutman normal
o zaman beylerimize(ayran ama o bardaktaki)
şerefeeee(sigara sağlığa zararlı,bir tek burda sigara kullanıyorum ahahah )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?