• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın canım nasılsın annen nasıl

evet bir gün daha yaklaştık bebeklerimize mesela benim test tarihim 14 aralık seninki ne zaman :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
k-124137-g%C3%BClen_y%C3%BCz.gif
beni nasıl güldürdün allahta seni güldürsün amaaaaaaaaaaaaaaa ben test günümü unutum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben çıktım kızlar kardeşim kahvaltı hazırlamış

günaydın canım nasılsın annen nasıl

evet bir gün daha yaklaştık bebeklerimize mesela benim test tarihim 14 aralık seninki ne zaman :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
beni anlayan biri çıkmış şükür...
regl tarihlerine takılmamak lazım bu ay olur öteki ay olur..
Yani umutlu olmak lazım olur mu OLUUUURRRR:KK70::KK70::KK70:

O kadar inanıyorum ki bebeklerimizin geleceğine bunca yıl sonra hala belki tedavi öncesi gebe kalanlardan olurum umudunu taşıyorum çok belli etmesem de:KK70::KK70::KK70:

yaniiiiiii bellimi olur bakarsın bi müjdede biz patlatırız :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:
Tabiki de mucize haberlerini az mı aldık...
Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...

Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...

doktor muayene sıramı beklerken amin diyorum yazdiklarıniza niyetlerinize...
Insallah olacak bende inaniyorum.
mucizeler beklemedigini bi anda gelirmiş unutun cabuk :))

tamam canım unuttuk gitti:KK48:
sende muayeneden güzel haberler ver bize inşallah...

ay inşallah canım olmaz olmaz dimi bu ay peşpeşe hamile kalırmışız düşünmesi bile güzel

unuttuk bile biz bişey dedikmi demedik demedik

güzel haberlerle gel doktordan portakal şekerim

Back