• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..
cnm hayırlı olsun başlıyorsun demekki hazırlıklara inşlh herşey rast gitsin..olsun başka dr. da olsa sonu güzel olsun ya...
Olmadı kızlar nasip değilmiş onlara öyle alışmıştım ki şimdi boşlukta gibiyim. 5 gün iki tane embriyo transfer edildi bugün dokuzuncu gün kan testi yaptırdım değerim 0,1 malesef. Benmi bir yerde yanlış yaptım bilmiyorum doktorum çok umutluydu bende tabi. Biride olsa beni bırakmaz diyordum öyle yürekten istiyordum ki onları. Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum doktorum ilaçlarına devam et dedi 9 gün erken hiç umudum yok kullanmakta istemiyorum. Almanya'dan geldim. Bir daha gelicem yılmak yok tabii ama neden beni bıraktı yavrularım.

Kizlarrr yusuf eren daha iyi bugun gözleri açik ve eli ayağı oynarken gördüm ćok şükürr.
Önumuzdeki hafta yada haftasonu çıkabilirmiß hastaneden:KK68:
maşallah cnm artık annesinin kokusuyla olacak cnm.....
Ben yine dibe vurdum bu aralar bebek istiyorum anne olmak istiyorum hepsi bu ya çokmu bu isteğim bu kadar savaştım çabaladım 7defa tüp denedim olmadı olsun kader imiş diyorum artık bundan sonra bebek yok diyorum ama içimdeki yanar dağ hic uymadığım bir anda patlıyor bir oncekinden daha fazla canımı yakıyor
bazen hepimizde oluyo bu gel gitler cnm sen gönlünü fera tut inşlh artık seninde bebek haberini vermenin günleri gelmiştir inşlhhhhhhhhhh
Kızlar karakoldayım...sahte para veren birini yakalattım..ekşın ekşın var...
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar akşamdan sonra acayip uykum var..iş çıkışı bide 1.5 saat polis merkezi yoruyo adamı...

gözün aydın canım inşallah sağlığına bir anönce kavuşur bebeğin ve mutluluğunuz daim olur

deme böyle yetercim kaderimizde anne olmak varsa olacaz yoksada hayat böyle de güzel sevdiğimizle beraberde hayatı yaşanılır kılarız biz

Yapma canım böyle.. henuz her sey bitmis degil elbet olur rabbim büyük..

Sen gel bakiim benim şefkatli sevgi ve umut veren kollarıma:KK74::KK19:
Olur böyle gel gitler..
Zaman zaman hepimiz bu düşüncelere kapılıyoruz...
Sperm ve yumurta olduğu sürece umudumuz tükenmez..

cnm hayırlı olsun başlıyorsun demekki hazırlıklara inşlh herşey rast gitsin..olsun başka dr. da olsa sonu güzel olsun ya...

maşallah cnm artık annesinin kokusuyla olacak cnm.....

bazen hepimizde oluyo bu gel gitler cnm sen gönlünü fera tut inşlh artık seninde bebek haberini vermenin günleri gelmiştir inşlhhhhhhhhhh

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar sağolun sizi seviyorum

Bende seni seviyorum kuzzuuu:KK37:

günaydın canım bende seni seviyorum kendi adıma
1417037a.gif

Back