deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigünaydın canım nasılsın annen nasıl
evet bir gün daha yaklaştık bebeklerimize mesela benim test tarihim 14 aralık seninki ne zaman
valla inanıyorum ben bizde anne olacaz laf olsun diye demiyorum 1 gün daha yaklaştık bebeklerimize diye tam da böyle düşünüyoruminşşşşş öyledir balımmmm
günaydın canım nasılsın annen nasıl
evet bir gün daha yaklaştık bebeklerimize mesela benim test tarihim 14 aralık seninki ne zaman
beni anlayan biri çıkmış şükür...
regl tarihlerine takılmamak lazım bu ay olur öteki ay olur..
Yani umutlu olmak lazım olur mu OLUUUURRRR
senin ki hiç beklemediğin bir anda geleceğinden test gününü unutman normaldeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beni nasıl güldürdün allahta seni güldürsün amaaaaaaaaaaaaaaa ben test günümü unutum
O kadar inanıyorum ki bebeklerimizin geleceğine bunca yıl sonra hala belki tedavi öncesi gebe kalanlardan olurum umudunu taşıyorum çok belli etmesem de
Tabiki de mucize haberlerini az mı aldık...yaniiiiiii bellimi olur bakarsın bi müjdede biz patlatırız
biliyorum canımayyy inşallah canım inan buna en çok sevinen ben olurum heralde
Tabiki de mucize haberlerini az mı aldık...
Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...
tamam canım unuttuk gittidoktor muayene sıramı beklerken amin diyorum yazdiklarıniza niyetlerinize...
Insallah olacak bende inaniyorum.
mucizeler beklemedigini bi anda gelirmiş unutun cabuk :))
tamam canım unuttuk gitti
sende muayeneden güzel haberler ver bize inşallah...
Tabiki de mucize haberlerini az mı aldık...
Tedaviye başlayacakken hamile oladuğunu öğrenenler,tedavide negatifi aldıktan sonraki ay kendiliğinden gebe kalanlar,tüpleri tıkalı raporu olanların kendiliğinden hamile kalması,tüpten başka şansın yok denilenlerin doğum bile yapması,yumurtan yok donasyon öneririz denilen kızların hamile kalması gibi gibi....neden olmasın bizde Allahın bir kuluyuz Rabbim bir mucizede bize gönderiverir...
doktor muayene sıramı beklerken amin diyorum yazdiklarıniza niyetlerinize...
Insallah olacak bende inaniyorum.
mucizeler beklemedigini bi anda gelirmiş unutun cabuk :))
unuttuk bile biz bişey dedikmi demedik demedik
güzel haberlerle gel doktordan portakal şekerim
ay inşallah canım olmaz olmaz dimi bu ay peşpeşe hamile kalırmışız düşünmesi bile güzel
Alışveriş yapıp geldi parayı uzattı makinada baktım para sahte o esnada poliste bilgi vermeye gelmiş suç üstü yakalandı...Hayirdir nasil oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?