Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın...Teşekkür ederim.
Ben 39 yaşındayım. 2012 yılında Medicana Beylükdüzü hastanesinde Dr Selman bey ile tedaviye başladım ve çok şükür şimdi bir oğlum var. Tekrar tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. Özelde fiatlar nekadar? araştırma yapıyorum.
Ben de ev işlerimi halledeyim ahretim..ben çıkıyorum kızlar arkadaşa gidicimmm görüşürüz
Aynen valla akşam iş çıkışı yolda eşimde bana kafandan atmıyosun bundan dolayı rahatlat kendini diyo bende dedim ki ben kan tahlilimi verdim hepsi normal çıktı birtek pıhtılaşmamla ilgili olanların sonucu kaldı dedim..sen daha testini yaptırmadın nerden birtek benim sorunum oluyo dedim...daha sonuc belli değil dedim..sonuçta senin yada benim ne farkeder ortada bir sorun varsa bu ikimizinde dedim...ya valla bu tüp bebek merkezleride hep kadınlara yöneliyo...bu yüzden erkeklerde kendini kusirsuz sayıyo...kızlar ya fakülte hastahanesinde diğer tüp şanslarımıda denesem mi ki..olcağı varsa ordada olur...bi arkadaşım var acıbademe istanbul tüp bebeğe falan gitti sonuç aynı en son donmuş denedi o da kimyasal oldu...dün konuştuk onla..ne biliyim doktorların özeldede olsa ilgisi aynı diyo yöntem aynı diyo...sizce ne yapmalıyım eşim koşturmaz zaten orayada zor zoruna götürüyorum..yeniden başka yerden rapor çıkarmaya uğraş ilaç yazdır hep bi sorun..Amin canım inşallah...
Biraz gerginim ama başlayınca rahatlarım..
Şu erkeklerle bu yola girmek çok zor gerçekten..
Allah bağışlasın...
Kardeş yapma zamanı geldi demek..
Valla kızların yazdıklarından anladığım özelde 4000-6000 arası tüp fiyatları ilaçlar hariç..
erkeğe olur diyosun yani
Aynen valla akşam iş çıkışı yolda eşimde bana kafandan atmıyosun bundan dolayı rahatlat kendini diyo bende dedim ki ben kan tahlilimi verdim hepsi normal çıktı birtek pıhtılaşmamla ilgili olanların sonucu kaldı dedim..sen daha testini yaptırmadın nerden birtek benim sorunum oluyo dedim...daha sonuc belli değil dedim..sonuçta senin yada benim ne farkeder ortada bir sorun varsa bu ikimizinde dedim...ya valla bu tüp bebek merkezleride hep kadınlara yöneliyo...bu yüzden erkeklerde kendini kusirsuz sayıyo...kızlar ya fakülte hastahanesinde diğer tüp şanslarımıda denesem mi ki..olcağı varsa ordada olur...bi arkadaşım var acıbademe istanbul tüp bebeğe falan gitti sonuç aynı en son donmuş denedi o da kimyasal oldu...dün konuştuk onla..ne biliyim doktorların özeldede olsa ilgisi aynı diyo yöntem aynı diyo...sizce ne yapmalıyım eşim koşturmaz zaten orayada zor zoruna götürüyorum..yeniden başka yerden rapor çıkarmaya uğraş ilaç yazdır hep bi sorun..
yakma kuzum cigara pis o
Bahçeci 5900+ilaçlar Memoriel 5750+ilaçlarArkadaşlar merhaba, bende Istanbul'da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Şu anda fiatlar ne kadar acaba, bilgi verebilirmisiniz.
Ahhh seni sormamışımmm
Saramm nasılsın kuzum :)
Teşekkür ederim.
Ben 39 yaşındayım. 2012 yılında Medicana Beylükdüzü hastanesinde Dr Selman bey ile tedaviye başladım ve çok şükür şimdi bir oğlum var. Tekrar tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. Özelde fiatlar nekadar? araştırma yapıyorum.
Merhaba kızlar nasılsınız bende 2014 de tedaviye başlayacaklar arasindayim nasip olursa işler yolunda giderse çünkü hic birsan ınsanin planladığı olmuyo bir senedir dusunuyoz ama nasip olmadi ben yurt dışında yasyorum 37 yaşındayım bizimkisi bilinmeyen inferlite 7 kere tup 2 tane transfer oluayan tedavi bi tanesi türkiye negatif sonuç elde var sifir Rabbim ol denetimde olmuyo Insallah bu tedavide rahime çizik atacaklar bu konuda bilgisibolan varmi hem napmaliyi ıki ay var tedaviye napabilirim .burada okadar pek hastaula ilgolenmiyolar türkiyede cok farklıydı ilgi alaka vardı Insallah dua edin Kislar bizim gibi olanların yuzude gülsün herkesin duası kabul olsun dualarda buluşalım kızlar opt Allaha emanet ölü.
Merhaba kızlar nasılsınız bende 2014 de tedaviye başlayacaklar arasindayim nasip olursa işler yolunda giderse çünkü hic birsan ınsanin planladığı olmuyo bir senedir dusunuyoz ama nasip olmadi ben yurt dışında yasyorum 37 yaşındayım bizimkisi bilinmeyen inferlite 7 kere tup 2 tane transfer oluayan tedavi bi tanesi türkiye negatif sonuç elde var sifir Rabbim ol denetimde olmuyo Insallah bu tedavide rahime çizik atacaklar bu konuda bilgisibolan varmi hem napmaliyi ıki ay var tedaviye napabilirim .burada okadar pek hastaula ilgolenmiyolar türkiyede cok farklıydı ilgi alaka vardı Insallah dua edin Kislar bizim gibi olanların yuzude gülsün herkesin duası kabul olsun dualarda buluşalım kızlar opt Allaha emanet ölü.
sağol canım iyiyim ben sende yeni tedaviye başlıyorsun sanırım hayırlı uğurlu olsun sonu bebekli olsun inşallah
teşekkürlerBahçeci 5900+ilaçlar Memoriel 5750+ilaçlar
Biliyomusunuz ben balayına bile çıkamadım..düğünden sonra 4 gün iznim vardı en son gün istanbula babasını görmeye gittik kanserdi..görumcem bizim düğüne 1 ay kala kocaya kaçınca adamcağız fenalaştı..düğüne bile zor geldi ölü gibiydi...o yüzden sağdan soldanda baban jasta falan filan dediler ne düğünü anladım ne balayına çıktım.Kafandan atmaman problem ama neden atamıyorsun onu bi sorsun sana beni uyuz etmesin :)
Canım eğer bütçen özel tüp bebeğe müsait değilse zaten hiç strese sokma kendini git dene devlette olacagı varsa orda da olur elbet. Ama bi probleminiz yoksa sonuçlar temizse şu çocuk işini kafadan silin birbirinize yönelin acık hayatın tadını cıkaracak olun o gelir belki !
Hayırlı olur inşallah tedaviniz.Merhaba kızlar nasılsınız bende 2014 de tedaviye başlayacaklar arasindayim nasip olursa işler yolunda giderse çünkü hic birsan ınsanin planladığı olmuyo bir senedir dusunuyoz ama nasip olmadi ben yurt dışında yasyorum 37 yaşındayım bizimkisi bilinmeyen inferlite 7 kere tup 2 tane transfer oluayan tedavi bi tanesi türkiye negatif sonuç elde var sifir Rabbim ol denetimde olmuyo Insallah bu tedavide rahime çizik atacaklar bu konuda bilgisibolan varmi hem napmaliyi ıki ay var tedaviye napabilirim .burada okadar pek hastaula ilgolenmiyolar türkiyede cok farklıydı ilgi alaka vardı Insallah dua edin Kislar bizim gibi olanların yuzude gülsün herkesin duası kabul olsun dualarda buluşalım kızlar opt Allaha emanet ölü.
:) evet haklısınız. Zaten birincisi çok zor bir süreçti. Ama ne çare yine düştük bu yollara.Valla tüple anne olmuş 39 yaşında bir kadının, 2. kez bu yola tekrar girmek isteme çabasına bravo diyorum.
Bahçeci fulya 5800 ( 1 gebelik testi+psk danısmanlıgı+1 gebelık kontrol+1 yıl dondurma dahıl dıye hatırlıyorum)
Amerikan hastanesi 6500 ( fsh+e2+Ih testlerı + 1 gebelık testı)
anadolu saglık merkezi 4900
+ilaç paralarını ekliyorsunuz bunlara benim bildiklerim böyle..