• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..

Canım Allah evladına giden yolunu açık etsin inşallah...
İlk adımları atmışsın herşey güzel olacak..

Gitmeseydi 2.yarışma izlenmezdi...
O kadar şaibe varken bunu temizlemeleri şartıı..
Herkes 3 e 2 oyla gitti ayşegül 5 oyla..
Bu da özellikle yapıldı bence...

yeni sezondaki yarışmacılarda bi hostes var gördün mü :KK48: renkli bi kişilik baya :KK6:
yeni sezonun yarışmacıları galada renklerini belli etmediler ama bakalım onlarda ne cevherler var görcez

Amin canım inşallah...
Biraz gerginim ama başlayınca rahatlarım..
Şu erkeklerle bu yola girmek çok zor gerçekten..

Bu iş tek başına olsa hepimiz daha çabuk sonuca ulaşırdık ama eşlerimiz olmadan olmuyor işte..
O kadar ilaç operasyonla uğraştığımız yetmiyor bir de onların halleriyle uğraş...

Hamile olma olasılığım olmadığına göre bencede vertigo olasılığı çok yuksek pzrt randevu aldım @portakalales çider kurucusu. Sibel hanım da tüp bebekle anne olup öyle kurmuş bu derneği

Canım inşallah gebeliktir ama vertigo da değildir inşallah öyle gelip geçici bir şeydir. Üye oldum çider e :)

yeni sezondaki yarışmacılarda bi hostes var gördün mü :KK48: renkli bi kişilik baya :KK6:
yeni sezonun yarışmacıları galada renklerini belli etmediler ama bakalım onlarda ne cevherler var görcez
seçildikleri geceyi izleyemedim ben pek bilgim yok yeni kızlardan..
bir süre takipte kalıp sonra seçimlerimi yapiciimmm:KK48:
ayşenurun arkadaşı var gördün dimi konuşma şekli halleri ayşenur a benziyor..
bu bünye 2. ayşenur u kaldırabilir mi görücem:KK48:

Bu iş tek başına olsa hepimiz daha çabuk sonuca ulaşırdık ama eşlerimiz olmadan olmuyor işte..
O kadar ilaç operasyonla uğraştığımız yetmiyor bir de onların halleriyle uğraş...

Ahh sorma bana diyor ki ben cuma günü gidemem doktora. neymiş çok yogun oluyorlarmış..
Dedim; kaderimi değiştirim yani ne yapabilirim. Yok orası şöyle bi sorsana bilmem ne tövbe tövbeee

Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..

hayırlı ugurlu olsun yeni tedavin sonu bebişli olsun inşallahhhhh :KK68::KK68::KK68::KK68:

seçildikleri geceyi izleyemedim ben pek bilgim yok yeni kızlardan..
bir süre takipte kalıp sonra seçimlerimi yapiciimmm:KK48:
ayşenurun arkadaşı var gördün dimi konuşma şekli halleri ayşenur a benziyor..
bu bünye 2. ayşenur u kaldırabilir mi görücem:KK48:

gördüm gördüm :cool: kaçar mı hiç. dansı da benziyor o kısmı görmedin herhalde sen :KK8:
o hostes kızı yaz internete çıkıyor emel di sanırım adı ölürsün gülmekten
''' bennnn heee benn ayy böyleyim heeee '':KK70::KK70::KK70::KK70:

Ahh sorma bana diyor ki ben cuma günü gidemem doktora. neymiş çok yogun oluyorlarmış..
Dedim; kaderimi değiştirim yani ne yapabilirim. Yok orası şöyle bi sorsana bilmem ne tövbe tövbeee

kendine yapıcan ya çocuğu ondandır:63:
buna benzer diyaloglarla çooook karşılaştım ben şükür ki bu tedavime başlayalı gerçi henüz tam başladık gayet iyi kendileri..
bir an evvel aklını başına alırda sana destek olur inşallah..

hayırlı ugurlu olsun yeni tedavin sonu bebişli olsun inşallahhhhh :KK68::KK68::KK68::KK68:

gördüm gördüm :cool: kaçar mı hiç. dansı da benziyor o kısmı görmedin herhalde sen :KK8:
o hostes kızı yaz internete çıkıyor emel di sanırım adı ölürsün gülmekten
''' bennnn heee benn ayy böyleyim heeee '':KK70::KK70::KK70::KK70:
kız daha yarışmaya başlamadan nette fenomen mi olmuş:KK57:

kendine yapıcan ya çocuğu ondandır:63:
buna benzer diyaloglarla çooook karşılaştım ben şükür ki bu tedavime başlayalı gerçi henüz tam başladık gayet iyi kendileri..
bir an evvel aklını başına alırda sana destek olur inşallah..

İnşallah canım bu işte bizlere ihtiyaç olan en önemli şey her şeyimize peki deyip bizi rahatlatan bir eş :stop:
Dilerim her şey güzel biter :KK19:ahahah yoksa vuracam o olacak :rolleyes:

İnşallah canım bu işte bizlere ihtiyaç olan en önemli şey her şeyimize peki deyip bizi rahatlatan bir eş :stop:
Dilerim her şey güzel biter :KK19:ahahah yoksa vuracam o olacak :rolleyes:
sıkarsın topuklarına rahatlarsın ben şiddete karşı değilim bazen gerekli:KK70:
olmadı gazozuna ilaç atarsın sersemler ne istersen yapar :KK70:
şiddete hayır tabi ki deee:KK48:

Arkadaşlar merhaba, bende Istanbul'da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Şu anda fiatlar ne kadar acaba, bilgi verebilirmisiniz.

Arkadaşlar merhaba, bende Istanbul'da tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Şu anda fiatlar ne kadar acaba, bilgi verebilirmisiniz.

Merhaba...
Devlet ve üniversite hastaneleri daha uygun fiyatlıdır özellerde fiyatlar artıyor..
İstanbul da olmadığımdan net bilgi veremem ama kızlar yazarlar...
Rapor kullanma hakkın varsa rapor çıkarmanı tavsiye ederim..

Merhaba...
Devlet ve üniversite hastaneleri daha uygun fiyatlıdır özellerde fiyatlar artıyor..
İstanbul da olmadığımdan net bilgi veremem ama kızlar yazarlar...
Rapor kullanma hakkın varsa rapor çıkarmanı tavsiye ederim..
Teşekkür ederim.
Ben 39 yaşındayım. 2012 yılında Medicana Beylükdüzü hastanesinde Dr Selman bey ile tedaviye başladım ve çok şükür şimdi bir oğlum var. Tekrar tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. Özelde fiatlar nekadar? araştırma yapıyorum.

Back