• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Biliyomusunuz ben balayına bile çıkamadım..düğünden sonra 4 gün iznim vardı en son gün istanbula babasını görmeye gittik kanserdi..görumcem bizim düğüne 1 ay kala kocaya kaçınca adamcağız fenalaştı..düğüne bile zor geldi ölü gibiydi...o yüzden sağdan soldanda baban jasta falan filan dediler ne düğünü anladım ne balayına çıktım.

Evet canım talihsizlikler yaşamışsın! Ama bunları affet ve unut bence. Önceligin bilinç altında biriktirdiğin problemlerini çözmek olsun. Yani yaşayamadıgın bazı şeyleri vaktin varken yaşa her anlamda.. Kafadan atmak bu işte canım..
Rahatlamak, akışına bırakmak hayatı biraz :stop:
Mutlu olmak hepimizin hakkı canım. Ama önce kendimizi mutlu etmeyi bilmeliyiz.
:KK36::KK36:

Valla tüple anne olmuş 39 yaşında bir kadının, 2. kez bu yola tekrar girmek isteme çabasına bravo diyorum.

Bahçeci fulya 5800 ( 1 gebelik testi+psk danısmanlıgı+1 gebelık kontrol+1 yıl dondurma dahıl dıye hatırlıyorum)
Amerikan hastanesi 6500 ( fsh+e2+Ih testlerı + 1 gebelık testı)
anadolu saglık merkezi 4900

+ilaç paralarını ekliyorsunuz bunlara benim bildiklerim böyle..

aşk olsun ne var kadının yaşında üstelik o şanslı 39 yaşında bir çocuğu var ikincinin peşine düşmüş bide bana bak 40 yaşına geldim daha hiç çocuğum yok ama umudum var olacak biliyorum bunun için savaşıyorum :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

Vayy neler yazmışsın canım. Öyle öyle inşallah hepimiz iyi olacağız.
İnşallah... Beklemek, kavuştum sanmışken kaybetmek ve çok üzülmek hepimizin karşısına çıkabiliyor, umarım mükafatlarımız da karşımıza çıkar. Öyle çok seviniriz ki, geçmişin izleri silinir.

WishhDuygu WishhDuygu canim benim sen edebiyatci misin :) cok iyi yaziyorsun:)
E egunal hayatim cok gecmis olsun rabbim basimizdan eksik etmesin
@yeteeeeer canim vertigo olmasin sende dikkat et kendine dr a git
Kizlqr tesekkur ederim Çider e uye olucam :KK66:
Acaba atladigim var mi:)
var beni sormamışsın :KK70::KK70::KK70::KK70:

portakales portakales :KK22:teşekkür ederim.
Keşke :) Edebiyatla tek bağlantım kitap manyaklığım :)

Saracım canım :) Her güzel haberle iyi oluyoruz, bugün de coştuk...
Şu triodin hale yola girsin sen de coştur, konfetilerle hazır bekliyorum...

aşk olsun ne var kadının yaşında üstelik o şanslı 39 yaşında bir çocuğu var ikincinin peşine düşmüş bide bana bak 40 yaşına geldim daha hiç çocuğum yok ama umudum var olacak biliyorum bunun için savaşıyorum :KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
Bende evladıma kavuşana kadar çok şeyler yaşadım. Ama bende umudumu hiç kaybetmedim. Tedavim süresince her gün Meryem suresini okudum. Bunu sizede şidetle tavsiye ederim. Tek ilaç dua, gerisi hep bir bahane bir sebep ve vesile
Hepinizin çektiklerini ve duygularınızı çok iyi anlıyorum.
İlk evladımı kendim için çok istemiştim. Anne olabileyim, o duyguyu tadabileyim diye. Her konuda eşim çok yardımcı oldu bana. Hatta şimdi ikinciyi benden çok eşim istiyor. Bir an önce tekrar tedaviye gidelim diyor. İkinci çocuğu oğlum için istiyorum. Bu hayatta yanlız, kardeşsiz kalmasın diye.
Arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyin, Rab'bim dualarımızı dileğimizi kabul eder InşaAllah.

günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.

Ah ah... Keyif merak ikilisinde merak üstün gelmiş... Oysa ki aksi ispatlanana kadar hamile addediliyorken.
Hiç üzülme... Zaten bir çok kişi yazmış. Ama ben birebir örnek vermek istedim.

Annem (evet evet tekne kazıntısı bir kardeşim var benden 19 yaş küçük) hamileliğinin kaçıncı ayındaydı anımsamıyorum şu anda, göbeği çıkmıştı ama idrar testine göre kesinlikle hamile değildi... Çiftini geçtim, hayaleti dahi yoktu.

Anasının kızı olmam gerekirdi ama son transferde eğlenmek için ısrar kıyametle ben idrar testi yaptım. Hayalet çizgiliydi. Kan tahlili kapı gibi geldi, sınıfta kaldık :)

Dolayısıyla çıkmayan çift cizgiyle de, hayalet çizgiyle de kendini üzme... Aslolan kan testi.
Dilerim kan testin sana müjdeli haberini verir. Şansın çok olsun.

Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..
İlk mi, yeniden mi bilmiyorum...
İlkmiş gibi heyecanlı, umutlu, sağlıklı başlasın su gibi aksın gitsin mutlu ve sağlıklı sonlansın dilerim.
Off poff olmasın, daha yolun başındasın :)
Şansın bol, yolun açık olsun :nazar:

Bende evladıma kavuşana kadar çok şeyler yaşadım. Ama bende umudumu hiç kaybetmedim. Tedavim süresince her gün Meryem suresini okudum. Bunu sizede şidetle tavsiye ederim. Tek ilaç dua, gerisi hep bir bahane bir sebep ve vesile
Hepinizin çektiklerini ve duygularınızı çok iyi anlıyorum.
İlk evladımı kendim için çok istemiştim. Anne olabileyim, o duyguyu tadabileyim diye. Her konuda eşim çok yardımcı oldu bana. Hatta şimdi ikinciyi benden çok eşim istiyor. Bir an önce tekrar tedaviye gidelim diyor. İkinci çocuğu oğlum için istiyorum. Bu hayatta yanlız, kardeşsiz kalmasın diye.
Arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyin, Rab'bim dualarımızı dileğimizi kabul eder InşaAllah.

Meryem suresini bende okumaya başladım. Her şeyin başı dua..
Allah'ım hepimizin gönlündekilerini hayatlarına hayırlı kılsın ve nasip etsin canım.

canım benim beni yanlış anladın:) Ben 2. çocuk için tekrar her şeyi göze alabilmesinden dolayı öyle dedim. Yoksa tabi ki yaşında bir şey yok... Özür dilerim seni kırdıysam.. Çok kısa zaman da sen de anne olacaksın inşallah rabbim büyük.
Biliyor musun hem insanın yaşı önemli değil kendini nasıl hissetigi önemli .

İlk mi, yeniden mi bilmiyorum...
İlkmiş gibi heyecanlı, umutlu, sağlıklı başlasın su gibi aksın gitsin mutlu ve sağlıklı sonlansın dilerim.
Off poff olmasın, daha yolun başındasın :)
Şansın bol, yolun açık olsun :nazar:

Seni çantamda kitabımın yanına koyasım geldi valla:) Çok tatlısın..
Amin canım inşallah..
3. denemem olacak kısmetse.. Nasip olursa da son olacak.
Sen napıyorsun? Var mı tedavi düşüncesi? Varsa da unutmuş olabilirim :KK23:

Kızlar Tilda bebekten yapabilen var mı?
Allah'ım çok seviyorum. Gecen sene bi hbi merkezi bununla ilgili ders verecekti bana bi türlü haber vermediler sonra yer kapandı. Oyuncak müzesinde de vardı bi türlü yer bulamadım. Şimdi Derya Baykal ın prog. yapmışlar ama ben işde oldugum için izleyemedim.. Sonra bi yerde buldum artık alacaktım 140tl dedi .. Şoka girdim.

kuzummmm merak ettim seni ben yaaa
nerdesin nasılsın ? taşınma telaşı dedim gelmeyince bi süre
sanırım artık yerleştin aramızdamısın artık :KK19:

günaydınnnnn güzellik :KK36::KK36:

EV işleri bitti kuzu zaten buralardayım geldiğimde kimse yok ki:KK51:zaten online olanlar gözükmüyor :KK14:saçlarını okudum sabah sabah usenmemissin:KK48::KK48:Güle güle kullan:KK36:

Teşekkür ederim.
Ben 39 yaşındayım. 2012 yılında Medicana Beylükdüzü hastanesinde Dr Selman bey ile tedaviye başladım ve çok şükür şimdi bir oğlum var. Tekrar tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. Özelde fiatlar nekadar? araştırma yapıyorum.
İstanbul da fiyatlar aşağı yukarı aynı:
Tüp bebek 4750-5900
İlaçlar 1500-2200
Hsg 500-850
Testler 1000 civarı tutuyor.

Back