- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
:) evet haklısınız. Zaten birincisi çok zor bir süreçti. Ama ne çare yine düştük bu yollara.
Yolunuz açık hakkınızda hayırlısı olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) evet haklısınız. Zaten birincisi çok zor bir süreçti. Ama ne çare yine düştük bu yollara.
Biliyomusunuz ben balayına bile çıkamadım..düğünden sonra 4 gün iznim vardı en son gün istanbula babasını görmeye gittik kanserdi..görumcem bizim düğüne 1 ay kala kocaya kaçınca adamcağız fenalaştı..düğüne bile zor geldi ölü gibiydi...o yüzden sağdan soldanda baban jasta falan filan dediler ne düğünü anladım ne balayına çıktım.
İyi ol canım :) evet kısmet olursa yarın doktora gıdıcem bı aksılık olmazda başlayalım derse başlayacagım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Valla tüple anne olmuş 39 yaşında bir kadının, 2. kez bu yola tekrar girmek isteme çabasına bravo diyorum.
Bahçeci fulya 5800 ( 1 gebelik testi+psk danısmanlıgı+1 gebelık kontrol+1 yıl dondurma dahıl dıye hatırlıyorum)
Amerikan hastanesi 6500 ( fsh+e2+Ih testlerı + 1 gebelık testı)
anadolu saglık merkezi 4900
+ilaç paralarını ekliyorsunuz bunlara benim bildiklerim böyle..
İnşallah... Beklemek, kavuştum sanmışken kaybetmek ve çok üzülmek hepimizin karşısına çıkabiliyor, umarım mükafatlarımız da karşımıza çıkar. Öyle çok seviniriz ki, geçmişin izleri silinir.Vayy neler yazmışsın canım. Öyle öyle inşallah hepimiz iyi olacağız.
WishhDuygu canim benim sen edebiyatci misin :) cok iyi yaziyorsun:)
E egunal hayatim cok gecmis olsun rabbim basimizdan eksik etmesin
@yeteeeeer canim vertigo olmasin sende dikkat et kendine dr a git
Kizlqr tesekkur ederim Çider e uye olucam
Acaba atladigim var mi:)
var beni sormamışsın
portakales teşekkür ederim. Keşke :) Edebiyatla tek bağlantım kitap manyaklığım :)
Bende evladıma kavuşana kadar çok şeyler yaşadım. Ama bende umudumu hiç kaybetmedim. Tedavim süresince her gün Meryem suresini okudum. Bunu sizede şidetle tavsiye ederim. Tek ilaç dua, gerisi hep bir bahane bir sebep ve vesileaşk olsun ne var kadının yaşında üstelik o şanslı 39 yaşında bir çocuğu var ikincinin peşine düşmüş bide bana bak 40 yaşına geldim daha hiç çocuğum yok ama umudum var olacak biliyorum bunun için savaşıyorum
günaydın kızlar,bugün güne üzgün başladın 24 kasımda 2 adet 5 gün (blast)embriyo tranfer edildi bugün sabah 9 günüm dayanamadım ve idrar testi yaptım.malesef negatif.üzülmemek için çalışıyorum ama elimde değil.
İlk mi, yeniden mi bilmiyorum...Kızlar hepinize günaydın olsunn..
Bu sabah itibariyle relgimin ilk günü başlamış oldu.
Çider'e üye oldum.
Yarın sabah erkenden kan tahlili yaotırıcam ordan gebze ye Aydın bey'e gideceğim.
Kendisi cuma Amerika'ya gidiyormuş muhtemel tedavi başlarsa benimle başka bi doktor ilgilencek..
Off poff diyorum.. Artık hayırlısı Allah'tan çıktık bi yola rabbim utandırmasın..
Bende evladıma kavuşana kadar çok şeyler yaşadım. Ama bende umudumu hiç kaybetmedim. Tedavim süresince her gün Meryem suresini okudum. Bunu sizede şidetle tavsiye ederim. Tek ilaç dua, gerisi hep bir bahane bir sebep ve vesile
Hepinizin çektiklerini ve duygularınızı çok iyi anlıyorum.
İlk evladımı kendim için çok istemiştim. Anne olabileyim, o duyguyu tadabileyim diye. Her konuda eşim çok yardımcı oldu bana. Hatta şimdi ikinciyi benden çok eşim istiyor. Bir an önce tekrar tedaviye gidelim diyor. İkinci çocuğu oğlum için istiyorum. Bu hayatta yanlız, kardeşsiz kalmasın diye.
Arkadaşlar hiç umudunuzu kaybetmeyin, Rab'bim dualarımızı dileğimizi kabul eder InşaAllah.
aşk olsun ne var kadının yaşında üstelik o şanslı 39 yaşında bir çocuğu var ikincinin peşine düşmüş bide bana bak 40 yaşına geldim daha hiç çocuğum yok ama umudum var olacak biliyorum bunun için savaşıyorum
İlk mi, yeniden mi bilmiyorum...
İlkmiş gibi heyecanlı, umutlu, sağlıklı başlasın su gibi aksın gitsin mutlu ve sağlıklı sonlansın dilerim.
Off poff olmasın, daha yolun başındasın :)
Şansın bol, yolun açık olsun
kuzummmm merak ettim seni ben yaaa
nerdesin nasılsın ? taşınma telaşı dedim gelmeyince bi süre
sanırım artık yerleştin aramızdamısın artık
günaydınnnnn güzellik
çok sağol canım allah razı olsunnicecreamm canım Yasin i okudum Allah kabul etsin..
ben de okuyorum canım bugün 13.günüm hatta..Meryem suresini bende okumaya başladım. Her şeyin başı dua..
Allah'ım hepimizin gönlündekilerini hayatlarına hayırlı kılsın ve nasip etsin canım.
ben de okuyorum canım bugün 13.günüm hatta..
allah kabul eylesin canımmben de okuyorum canım bugün 13.günüm hatta..
İstanbul da fiyatlar aşağı yukarı aynı:Teşekkür ederim.
Ben 39 yaşındayım. 2012 yılında Medicana Beylükdüzü hastanesinde Dr Selman bey ile tedaviye başladım ve çok şükür şimdi bir oğlum var. Tekrar tüp bebek tedavisi yaptırmak istiyorum. Özelde fiatlar nekadar? araştırma yapıyorum.