2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok kötü midem bulanıyor 1 haftadır başım dönüyor kulaklarım çınlıyor kendimi hiç iyi hisedemiyorum

Neden ilgilenmesinler ki canım ben öyle bir şey duymadım...
Hep indirimden faydalananları okudum..

çok kötü midem bulanıyor 1 haftadır başım dönüyor kulaklarım çınlıyor kendimi hiç iyi hisedemiyorum

1 haftadır devam ediyorsa doktora gitme zamanın gelmişte geçiyor canım...
Muhtemelen kulakta sorun var baş döngünlüğüde yapar..
Bir ihtimal kulağını yıkarlar kirden tıkanmıştırdermişimmmm

Allah razi olsun canim tesekkur ederim. Cok sukur tamamladik rabbim varligini eksik etmesin hic birimizden
amin canım rica etsem benim içinde okuyabilirmisin bende bu ay başlıcamda tedaviye
(sana okudum sende bana oku der gibi oldu kusuruma bakma canım sadece sizde duydum hoşuma gitti ne güzel hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz )

canımmm bencede ol neden ilgilenmesinlerki

canım gerçekten çok güzel ifade etmişsin duygularımızı :) :)

Çok geçmiş olsun kuzum kötü bişey çıkmaz umarım bu arada oyların tamam gözün aydın en en en bitanemiz :) :) :)

kızlar bende bu ay tedaviye başlıcam rabbim izin ederse benim içinde yasin okuyabilirmisiniz acaba çok sevinirim şimdiden allah razı olsun
Canım adını yazarsan bende okurum yasin :) şimdiden allah kabul etsin rabbim gönlündekini versin tez zamanda :)

Kızlar çider ne yaaa

1 haftadır devam ediyorsa doktora gitme zamanın gelmişte geçiyor canım...
Muhtemelen kulakta sorun var baş döngünlüğüde yapar..
Bir ihtimal kulağını yıkarlar kirden tıkanmıştırdermişimmmm
evet bencede dr zamanı geldi aaaaaaaaaaaaaaaaaa tesüf ederimmm ben pasaklımıyım

sağolasın canım

ama dermişim diye bitirdim mesacımı...
kulağın pasaklılıkla ne ilgisi var kuytu bir yer hem de göremiyorsun çer çöp kum taş birikebilir yaneee
kız sen ne fenasın evet yaaa kulağımda asfalt şantiyesi açtım belediyle ile iş birliği yapacağım haaaa sen geçenlerde ank belediye başkanı ile görüşmüştün iş bağla sana bana

portakales çider bir dernek çocuğum olsun istiyorum derneği sanırım.oraya üye olup anlasmali hastanelerde indirim alabiliyosun tedavide...

I icecream bacım adinı yaz yolla...diger kızçelere okuduk okurum allah izim verdikće...pprtakalesinkinide bitirdik..seninkide biter..

kız sen ne fenasın evet yaaa kulağımda asfalt şantiyesi açtım belediyle ile iş birliği yapacağım haaaa sen geçenlerde ank belediye başkanı ile görüşmüştün iş bağla sana bana

şantiye var tabii hatta kentsel dönüşüme girmiş
ank belediye başkanı ile değil yaşadığım ilçenin belediye başkanıyla görüştüydüm yazın elde var sıfır biz sizi ararız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…