2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun

Evet çok ara vermek istemedim malum yaş faktörü var yumurtalar da iyice azalmış inşallah olumlu olur tedavi sonucu bugün kontrolden geldim 6 yumurta var perşempe opu olacağım
herkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlar

evet canım planımız belli...
tsh değerim istenilen seviyeye gelince 4.tüp start
sen nasılsın?
canım çok sevindim senin adına :) en azından bir adım attın :) bir ara senden o adımı göremeyeceğiz sandım :) ağır ağır emin adımlarla ilerlemeniz herseye önceden bakılıp sonra başlayacak olman iyi olacak bence :) hadi hayırlısı :) suan ezan okunuyor burada rabbim sana bu tedavinde sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahhhh :)
biz iyiyiz şükür şekeri saymazsak o da dengesiz bi az bi çok ama önemsemiyorum haftalar geçsin diye bkliyorum ne bilim korkuyorum sıkıntım yok şükür ama bir anda hersey döner mi diye bazen aklıma geliyor okul olmasa idi zordu işim sürekli başınıza ekşirdim :) allahım hepimize minik kuzularımızı kucağımızda sevmeyi nasip eder inşallah :)
phaladan haberin var mı dra gidecekti

arkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
canım rabbim şifasını versin ve onun yardımcısı olsun inşallah :)

herkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlar
canım üzüldüm minik mucizen inşallah yakın zamanda gelir inşallah :)

kızlar merhaba;
Bana bi akıl verin lütfen. fsh 16,66 çıktı. ama folikül sayısı 1-2. geçen ay denedik gelişmediler. bikaç ay ara vericem ama sağlam bi şekilde hazırlanmak istiyorum. şimdi ben size kullanacaklarımı söyleyeyim;
1-Arı sütü bal polen (sabah-akşam)
2-Soğan kürü (15 gün-Saraçoğlu önerdi akabinde aslanpançesine geçicez)
3-üzüm çekirdeği yağı (Saraçoğlu verdi)
4-Solgar multivitamin (günde 1 adet)
5-omega-3 (günde 1 adet)
6-Günde bir adaçayı

Ayrıca çöerk otu, bal, tarçın ile hayıt kullanmak istiyorum. nasıl olacak..

Çok mu karıştırmışım ya çok etki etsin derken daha beter olmasından korkuyorum. yaş 33. ama amh:0,2

Bence güzel..
yanına ekstra güzel yürüyüşler ekle canım.. Ney sana stres yapıyor ona dikkat et ve sıyrıl. Alışkanlıklarından farklı şeyler yap gül gez yürü

Bence güzel..
yanına ekstra güzel yürüyüşler ekle canım.. Ney sana stres yapıyor ona dikkat et ve sıyrıl. Alışkanlıklarından farklı şeyler yap gül gez yürü

çok sağol canım, yürüyüşe başlamayı planlıyorum ama işten geç geliyorum, yemek falan derken saat geç oluyo. malum kış ayları soğuk da. ama haftada 3-4 gün yürüyeceğim diye şartlandırdım kendimi.
Beni en çok stres yapan şeyler de bu tedaviler, hormonlar vs. düşünmesem olmuyo, düşününce herşey çok kötü etkileniyo. inan canım gece gündüz sürekli okuyorum forumları bi çare arıyorum. bakalım bu listeyi uygulayacağım, inşallah faydası olur.
tekrar teşekkür ediyorum arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…