AminnnnnnnnnnGÜNAYDINLARRRRRRRRRR ALLAHIM BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUASINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUASINI VE ÜMMETİ MUHAMMEDİN DUALARINI B CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE KABUL EYLE
@SARA_28CANIM nasılsın kuzummmgüldencim seni dürtünce dürtmenize cevap vermedi diye yazdı bu neden
Allah şafi adiyla şifasini versin insallah canimarkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
herkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlarEvet çok ara vermek istemedim malum yaş faktörü var yumurtalar da iyice azalmış inşallah olumlu olur tedavi sonucu bugün kontrolden geldim 6 yumurta var perşempe opu olacağım
allah şifalar versin çok geçmiş olsunarkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
arkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
herkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlar
@SARA_28CANIM nasılsın kuzummm
canım çok sevindim senin adına :) en azından bir adım attın :) bir ara senden o adımı göremeyeceğiz sandım :) ağır ağır emin adımlarla ilerlemeniz herseye önceden bakılıp sonra başlayacak olman iyi olacak bence :) hadi hayırlısı :) suan ezan okunuyor burada rabbim sana bu tedavinde sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahhhh :)evet canım planımız belli...
tsh değerim istenilen seviyeye gelince 4.tüp start
sen nasılsın?
canım rabbim şifasını versin ve onun yardımcısı olsun inşallah :)arkadaşlar erkek kardeşim çok hasta dualarınızı bekliyorum kim ne okumak isterse okusun yeterki dua edin şimdiden allah razı olsun
canım üzüldümherkese selam 15 kasım da transfer olmuştu 2 tane 2.gün emriyosu dün test günümdü malesef negatif kızlar
kızlar merhaba;
Bana bi akıl verin lütfen. fsh 16,66 çıktı. ama folikül sayısı 1-2. geçen ay denedik gelişmediler. bikaç ay ara vericem ama sağlam bi şekilde hazırlanmak istiyorum. şimdi ben size kullanacaklarımı söyleyeyim;
1-Arı sütü bal polen (sabah-akşam)
2-Soğan kürü (15 gün-Saraçoğlu önerdi akabinde aslanpançesine geçicez)
3-üzüm çekirdeği yağı (Saraçoğlu verdi)
4-Solgar multivitamin (günde 1 adet)
5-omega-3 (günde 1 adet)
6-Günde bir adaçayı
Ayrıca çöerk otu, bal, tarçın ile hayıt kullanmak istiyorum. nasıl olacak..
Çok mu karıştırmışım yaçok etki etsin derken daha beter olmasından korkuyorum. yaş 33. ama amh:0,2
Bence güzel..
yanına ekstra güzel yürüyüşler ekle canım.. Ney sana stres yapıyor ona dikkat et ve sıyrıl. Alışkanlıklarından farklı şeyler yap gül gez yürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?