Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence o zaman tanışsaydık burda gülme krizine girerdik..dizinin ilk zamanlarında volkanın sevgilisi selin vardı hani önce onunla başladı Türkçe katliamı sonra diğerleri geldi..Dilber halanında ne lafları vardı...Misal ''bekara karı okşamak kolay'' gibi
Ayy bence burda kalalım yaaa ben sevdim byrayııTüp geyik yaptık hemen bu araya bir soru sıkıştırayım..
Malum topiğimizin adı 2014 artık 2015 e az kaldı yeni bir topik mi açalım yoksa burdan devammı edelim fikirlerinizi bekliyorum...
konu adı değişiyorsa 2014-2015 yapsan ayy çok zekiyim dimiTüp geyik yaptık hemen bu araya bir soru sıkıştırayım..
Malum topiğimizin adı 2014 artık 2015 e az kaldı yeni bir topik mi açalım yoksa burdan devammı edelim fikirlerinizi bekliyorum...
bu sefer gidiyorum
hiç aklıma gelmemişti 2014-2015 olmasıkonu adı değişiyorsa 2014-2015 yapsan ayy çok zekiyim dimi
benim için hiç sorun değil valla siz nereye ben orayaaa
ben de zorladım bir replik hatırlamak için b12 takviyesi şartdimi bize bol malzemeli programlar lazım zatenn
doğru diyosun bak ben hiç o açıdan düşünmemiştim
bende avrupa yakasının hayranıydımmmm ama şuan bi replik aklıma gelmedi
hiç aklıma gelmemişti 2014-2015 olması
konu başlıklarını sadece bölüm moderatörleri değiştirebiliyor yani ben
artık folik asitler bana ters tepiyor sanırımben de zorladım bir replik hatırlamak için b12 takviyesi şart
2014 ve gelecekteki yıllar tüp bebek yapacaklar ve anne olacaklar diyelim mi..hatta sonuna o bebekler buraya gelecek yazalım mı egunal kızlar sizce..Tüp geyik yaptık hemen bu araya bir soru sıkıştırayım..
noldu kilo durumu epeydir muhabbetini yapmadık ben en son 51,5 da kalmıştım sonra aldım sanırım...artık folik asitler bana ters tepiyor sanırım
ekmeğide keseli baya oldu b12 almıyorum epeydirrr
sonuna o bebek buraya gelecek diye eski topiklerde düşünmüştük yaramadı bize o bebek gelmedi bi türlü onu eklmeyelim2014 ve gelecekteki yıllar tüp bebek yapacaklar ve anne olacaklar diyelim mi..hatta sonuna o bebekler buraya gelecek yazalım mı egunal kızlar sizce..
noldu kilo durumu epeydir muhabbetini yapmadık ben en son 51,5 da kalmıştım sonra aldım sanırım...
2014 den 2015 e taşındık mı desek acaba
kaç taneden biri sağlıklı çıktı canım?Ben geldimmmm
CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış
sürekli dikkat edemeyiz zaten sıkar....bende sabitim canım son zamanlarda aşırı dikkat etmedim 54,6 da sayıyorum
her sabah tartılıyorum azcık artış olsa hemen vericem kendimi diyete
bu aralar pek diyet yapasım yoktu o yüzden aşırı dikkat etmediğimden kilo kaybım olmadı benimde
hedefimi unutmuş değilim ama 52 ye dogru yol almaya devam
taşıncaz mı ozaman yoksa burdamıyız
bence taşınsak mı ne yepyeni bi sayfa yeni umutlar falan ne bilimmm
güzel soru sordun bende merak ediyorum...kaç taneden biri sağlıklı çıktı canım?