sürekli dikkat edemeyiz zaten sıkar....
ilk fazlalıkları attık bundan sonrası nasip
yeni topik yeni kızlar demek biz burda bir muhabbet döndürdük eski topiğe gelen fazla olmaz ama yeni topik yeni umutlar yeni sayfa yeni arkadaşlıklar demek...ortalıktan kaybolan kızlarada kırgınım..sitenin yeni halini bahane edip kayboldular..
bazılarıda gebe kalıp gebelik bölümünde takılıyor buraya gelmiyorlar..amaaannn dertliyim işte..
yıllardır böyle oluyor bir çoğu özel hayatımda haberimde var ama burda olmak başka..keşke kopmasak birbirimizden..,nerden girdim ben bu konuya...
dimi ama yeni topik en güzeliiii...haklısın ne desen haklısın...
bende olsam kırılırdım
en güzeli yeni topikkk gelsin 2015 gelsin bebişlerrrrr
deseydin benim arkam çok sağlam bak kızdırma beni diye
dimi ama yeni topik en güzeliiii...
bundan sonra gelenler gidemesin diye topiğe girişte sözleşme imzalatcam giden tazminat öder
Allah razı olsun hepinizden, aklıma gelmedi öyle demek
mahkemelere gider süründürürler benihahhahaa emin ol onunda bi bahanesi bişeysi bulunur
tabi kızzzz zaten hassas dönemlerdeyiz
mahkemelere gider süründürürler beni
Bugünün infertilleri yarının doğurganları öbür günün anneleri ben kaçıyorum yarın sabah erkenden anneme geçicem ordan devam ederiz..İyi geceler hepinize...
beni dürtmüşsün ben cevap vermemişimde ondangüldencim seni dürtünce dürtmenize cevap vermedi diye yazdı bu neden
beni dürtmüşsün ben cevap vermemişimde ondan
dimi ama yeni topik en güzeliiii...
bundan sonra gelenler gidemesin diye topiğe girişte sözleşme imzalatcam giden tazminat öder
ağlattın ya gece gece beni.. tutuyordum günlerdir gözümün pınarında..canım seni çooooook ama çoookkkk iyi anlıyorum...
anne olmanın bu kadar zor olabileceğini hangimiz bilebilirdik ki...
neler yaşıyor nelere katlanıyoruz...
bizim sınavımız bu..
bu sürece başlarken önce bu fikre alışmak hazmetmek gerekiyor bu da öyle kolay değil..
herkes sevişip doğururken bizler bebeklerimizi labaratuvarlardan alıp anne olmaya çalışıyoruz...
iyi düşünelim...
tıp bu kadar ilerlememiş olmasaydı tüp bebek gibi şansımız olmasaydı ne yapardık..
çok şükür ki alternatiflerimiz var deniyoruz...
hamileyim diye yazdığın günleride görecez..
Gunaydin kizlar aksam formlarindaydilarAnammmmm gece gece neler olmuş neler. Bi kahkahalar bi kahkahalar. Dürtmeler, takipler.. hani bana hani bana..
Hepinize kocaman bi günaydin güzel bayanlar
GÜNAYDINLARRRRRRRRRR ALLAHIM BENİM DUALARIMI BANA DUA EDENLERİN DUASINI BENDEN DUA BEKLEYENLERİN DUASINI VE ÜMMETİ MUHAMMEDİN DUALARINI B CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE KABUL EYLE
AMİN AMİNAmin canım.. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Hakkımızda hayırlı eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?