2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kendini şartlamak bile bi stres kaynağı canım. Akışına bırak. Sen elinden gelini yap arkadana döndüğünde bunu da yapsaydım diyeceğin bir şey kalmasın. Farz etki 3 ay sonra tüp bebek yapacaksın e bügünden strese girip düşünmeye gerek yok. Nasılsa sonuçta pozitif çıkacak ya o yüzden yapmak isteyip de ertelediğin, kocanla başbaşa yaşamak istediklerini gerçekleştir. Tadını çıkar.. Yani eğer bu bi oyunsa evet oyun oyna

çok tatlısın ya.. ne güzel anlatmışsın. fazla gerçekçi biriyimdir ben, ama bakalım denicem bu oyunu

tek dert fsh değil ki benim, rahim duvarım da ince. kalınlaşmadı bi türlü, yumurta olsa bile transfere gidemiyo. neye el atsam elimde kaldı. nedir bu başıma gelenler diye düşünüyorum bazen. annem hala adet oluyo, düşün ben ondan önce menopoza giricem üzülmemek düşünmemek elde değil.

tekrar sağol canım...

Haklısın kesinlikle neyi dert görürsen o kdar dert olur canım sana.. Hayatta yaşadıklarımız emin ol bizim kaldırabilecegimiz zorlukta. sen onları gelip geçici bir misafir olarak gör. Eğer nasibin olan bebegin zamanı o an değilse önüne elbet engelmiş gibi çıkıyor. AMa vakti zamanı oldugunda her şey kendiliginden gelisir emin ol.
Hayatta en değerli şey bir anne olmak olabilir. Kimileri bunu 1 dk içinde elde eder kimileri bizim gibi uzun süreler sonra.
Ama bizde birilerinin çocuguyuz ve ve birilerinin eşleri, birilerinin dostu yani kendimizi bu kadar bu soruna kaptırırken kaçırdığımız onca güzellik varki.. Emin ol her şey çok güzel olacak yeter ki akışına bırakıp sabret

ay sağol canım.. içim açıldı yazdıklarını okurken.. sabretmek, beklemek, acı çekmek hiç umrumda değil. bi gün olacağını bilsem hiç gocunmıcam, hiç ah demicem. ama ya olmazsa derdindeyim. durumum çok kritik drlar şans vermiyo.. şunu düşünüyorum bazen bana ait olmayan bişey için bu kadar uğraşıyorum, dertleniyorum ya elimdekilere bi zarar gelirse.. Allah korusun aileme, eşime bişey olursa ne yaparım. içim biraz soğuyo o zaman.

dediğin gibi bizim sınavımız çok zor. Allah herkese yardım etsin..

Tüp geyik yaptık hemen bu araya bir soru sıkıştırayım..
Malum topiğimizin adı 2014 artık 2015 e az kaldı yeni bir topik mi açalım yoksa burdan devammı edelim fikirlerinizi bekliyorum...
sen ansıl uygun görürsen burdan da devam edili,r başak topikte açılır...

Uçakta doğurursan şaşırmamak lazım anne hostes baba pilot bebek uçakta doğmuş çok mu yani
Babada pilot mu bilmiyordum.
Doktordan çıktım kese zarar görmemiş kanama yan taraftaymış. Kesenin içinde bebek gözüktü ama genede tam net değil. 6 haftalık mış. 7. Haftanın içersinde değilmişim hayır dedi güldü:) 10 gün sonra tekrar gideceğim herşey o zaman netleşecek. Herkesi öpüyorum inşallah o günde güzel haberler veririm.

hamişliğin rabbimin izniyle güzelce devam edecek bunu hissediyorum
bide minik bi kızçen olacağını hissediyorum

Canıım her şey çok güzel olacak inşallah. Kız heralde ki anası gibi nazlı ahahah

rica ederim canımm. Hayatta mucize diye bir şey bence yok canım. Eğer allah a inanıyorsan bilirsin ki hayatta heran her şey olabilir. Musa ya birgün evli bir çift gelmiş çocukları olmadığı için: ya Musa Rabbine bir soruver bizim çocuguz olacak mı derler. Musa o gece rabbiyle konusur ve yaradan onların çocugu olmayacagını söyler. Gel zaman git zaman Musa birgün o cifti ellerinde bir erkek çocukla görür ve rabbine sual eder. Yaradan derdi benden ümitlerini hiç kesmediler. Ya Musa ben duasında ısrarcı olanı severim.
Tam hikayeyi hatırladıgım kadarıyla aktardım canım.
Asla yok sakın buna kapılma elindekilerle mutlu yaşa ama ümidini hiç kaybetme.. Burda inşallah hepimizin bebekleri olacak olmayacak isede canımız sağolsun. Evlat ediniriz

cansınnn... teşekkürler..
Bu arada 500 yasin okutmaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misin cnm? hatta bu forumdakilerden de destek istiyorum.. ben de sizin için okurum..

Çooooook sevindim şükürler olsun...
Sen şimdi 10 günü nasıl bitircen
Kaç yumi döllendi onu heyecanla bekle,kaç tanesi transfer gününe kadar dayanacak endişeyle onu bekle,transfer ol test gününü bekle,testin pozitif olsun değer artışını bekle,keseyi gör kalp atışını bekle
anne olmak değil bize

cansınnn... teşekkürler..
Bu arada 500 yasin okutmaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misin cnm? hatta bu forumdakilerden de destek istiyorum.. ben de sizin için okurum..

Ahahahha allah kolaylık versın canım okurum elbet. Bende okutuyorum zaten Burcu yelmen adına okursan süper olur. İsmini ister burdan ister özelden yaz bende sana okurum canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…