ben de o sahneleri yaşayarak yazıyor ve eğleniyorum zatenkoptummmmmmmmmmmmm
gözümün önüne geldi eller gözler hareketler
Vay vay vay abowww yeter gizli cevhermiymiş yoksa ne ki o engin bilgiler aceeepgeçen gün +18 de görmüşler seni engin bilgi ve tecrübelerini paylaşıyormuşsun
sen bana ............................. dersen ben de sana nokta nokta nokta nokta nokta derim taammııııııyok artıkkkkkkkkkkkkkben hiç öyle şeyler yaparmıyım sadece .........................derim o kadar
Transfer olan kızları dürtmeyin sakııınnnnnn
güleyrum halina katula katula
bi resim yükleyemedin forumaaaaaa
kuzum sana yazmıştımmmm
EEEEEEEEEEEE her halde diyeceksin susumayacaksın yani biz bu tarz benim izliyoruz o kızlardan gerimi kalacağızsen bana ............................. dersen ben de sana nokta nokta nokta nokta nokta derim taammıııııı
Bir süredir topiğe takılamadım özlemişim siziyine formundasın
yaaaaaaaaaaaa ben teknoloji özrlüyümmmgüleyrum halina katula katula
bi resim yükleyemedin forumaaaaaa
bulmaca gibi düşün yukardan aşşağı 5 harf sağdan sola 3 harf
ben de o sahneleri yaşayarak yazıyor ve eğleniyorum zaten
günaahhhhhhhyaaaaaaaaaaaa ben teknoloji özrlüyümmm
Ben oraya takılıyorum kafam dağılıyo ilginç konular var...strese iyi geliyo tavsiyemdir..inşallah canım...
kk nın kuytu köşelerine gitmek istersen ana sayfanın aşağısına doğru olan bölümlere bak..
mesela BDV diye bir bölüm var yani bir derdim var bölümü..
ne konular açıyor kızlar ne muhabbetler dönüyor genelde tartışma çıkıyor ve konular kapanıyor
saol cnm ins :)inşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım Hakkında hayırlısı olsun
ayy çok korkuyorum nurelladan bi bişey(buda nurellann lafı bi bişey) kaparım diye
böyle bi müzik dinlerken ellerim yüzüme gider gibi oluyo sanki arada
Çatlıycam walla şu an çatlıycam benimki ne oldu diyoo ne bağırışıyosun yine kızlara diyo yaaa söylesenize yaa acaba nedir nedir nedirbulmaca gibi düşün yukardan aşşağı 5 harf sağdan sola 3 harf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?