Bir süredir topiğe takılamadım özlemişim sizi
napacan gidip yaaaabırakın bir gideyim ben yaaa kaldım burada
yaaaaaaaaaaaa ben teknoloji özrlüyümmm
evet çok farklı bir bölüm..Ben oraya takılıyorum kafam dağılıyo ilginç konular var...strese iyi geliyo tavsiyemdir..
bu yıl enler yarışması olursa en çok mesaj yazan en çok resim yükleyen katogorileri olur diye hazırlık yapıyorumevetttbizde özlemişiz valllaaaaaaaaaa
napacan gidip yaaaa
yok est. sen maşallah en çok resim yükleyen topik sakinisin
topik sakini nedir yaaaaaaaaaaaabi anda çıktı yazarkennnn
evde kendi kendine klip çekmeler falan o hooooo nurella senin içine kaçmış kızııımmmm hem de kuşlarıyla birlikte
Bir şey yok canım noktalı bölümler boş cidden takılıyoruz birbirimize...Çatlıycam walla şu an çatlıycam benimki ne oldu diyoo ne bağırışıyosun yine kızlara diyo yaaa söylesenize yaa acaba nedir nedir nedir
bu yıl enler yarışması olursa en çok mesaj yazan en çok resim yükleyen katogorileri olur diye hazırlık yapıyorum
Kız ben bayaa yürüyodum ne olabilir ki diye yaaaBir şey yok canım noktalı bölümler boş cidden takılıyoruz birbirimize...
sizden gizlimiz saklımız olabilir mi
olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz Eki Görüntüle 1316663 imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kız ben bayaa yürüyodum ne olabilir ki diye yaaa
Erken yapmışsın ama karamsar olma canım.Kızlar benim transferimin 8.günüydü bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 0.2 dünya başıma yıkılmış gibi şu an..
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ..................................................Kız ben bayaa yürüyodum ne olabilir ki diye yaaa
Kız ben bayaa yürüyodum ne olabilir ki diye yaaa
KİB licem seni bana noktalı yazıyooo diyeyaaaaaaaaaaaaaaaaa ..................................................
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler düşümüşsünüz art diyetli hatunlar
bi ara bende 5 harf 3 harf bişeyler düşündüm ama sonra dedim yok yokkk
ellerin gitse nolur yüzüne ne güzel işte..gülme kıss kısssssana burda bi bişey dedim yani ellerim yüzüme gider gibi oluyo dedim gidiyo demedim taam mıı
Kızlar aramızda kalsın ama 3 ben bulmuştumda 5 i bulamamıştım ondan soruyodum
bi ara bende 5 harf 3 harf bişeyler düşündüm ama sonra dedim yok yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?