- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
aman tanrimmmmmmmmmmmmKİB licem seni bana noktalı yazıyooo diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman tanrimmmmmmmmmmmmKİB licem seni bana noktalı yazıyooo diye
yalnız değilsin diyosun yani sende anladımmmmm kiiiiiiiiellerin gitse nolur yüzüne ne güzel işte..
hem ne biliyosun bu konuda yalnız değilsindir belki
Kızlar benim transferimin 8.günüydü bugün dayanamadım kan testi yaptırdım değerim 0.2 dünya başıma yıkılmış gibi şu an..
masum küfürleşme mi ilginççççaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler düşümüşsünüz art diyetli hatunlaroysa biz masum masum küfürleşiyoruz burada
Birazcıcıkkk ne varmış ki azıcıcık art niyetli olmuşuz sanırım galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler düşümüşsünüz art diyetli hatunlaroysa biz masum masum küfürleşiyoruz burada
ayyyy çok hoşsun yaaaaa çok güldümmmm çookk sesli güldümmmKızlar aramızda kalsın ama 3 ben bulmuştumda 5 i bulamamıştım ondan soruyodum
KİB Kötü İçerik Butonu demek..Sahi yaa hep merak ederim K.İ.B ne kine...birde bu dürtmede güzel olmuş sanki cimcikler gibi.
valla ben hiç öyle bişi yapmıyorum ben gayet sevgi içerikli noktalıyorum..masum küfürleşme mi ilginçççç
Bende deli gibi kahkahayla güldüm gören olsa bu kız tozuttu derayyyy çok hoşsun yaaaaa çok güldümmmm çookk sesli güldümmm
ben çok fena kapıyorum hemde daha öncede avrupa yakasının şahika koçarslanlısı olsun burhan altintop tiplemesi olsun hepsi Türkçemi bozduyalnız değilsin diyosun yani sende anladımmmmm kiiiiiiii
valla ben hiç öyle bişi yapmıyorum ben gayet sevgi içerikli noktalıyorum..
ama oooo küfür dedi
veeee...........................................içerik alanıKİB Kötü İçerik Butonu demek..
hakaret ,reklam vs...içerikli mesajları bizlere bildirebiliyorsunuz..
Şikayet etme alanı diyelim..
ben çok fena kapıyorum hemde daha öncede avrupa yakasının şahika koçarslanlısı olsun burhan altintop tiplemesi olsun hepsi Türkçemi bozdu
yok art niyet yok sadece ............................varBirazcıcıkkk ne varmış ki azıcıcık art niyetli olmuşuz sanırım galiba
hiç yazılmamış bembeyaz bir sayfa gibisinKızlar aramızda kalsın ama 3 ben bulmuştumda 5 i bulamamıştım ondan soruyodum
valla ben hiç öyle bişi yapmıyorum ben gayet sevgi içerikli noktalıyorum..
ama oooo küfür dedi
Walla çok safım kızz hep bu yönümden kaybediyorum yaaahiç yazılmamış bembeyaz bir sayfa gibisin
ayyy şahikayı da mı kapmıştın sennnnn
burhan altıntop üstüne o zamanlarda tanışmamışız iyiki