özlemciyiz şekerim bundan sonra
yeni site düzenine dönünce benim izleyenlerim azalmıştı hatta ben de bir kaç kişiyi izliyormuşum sözde oysaki öyle değildi..
inşallah canım...evet kuzucumm yaa Bilmezmiyim bu kızçelere de yaparız tabii sanada yapıcaz
Yaaa ben bilmiyorum kızlar bu kknın kuytu köşelerini ama
ay kiyamam cnm bu 3. denemem ama acemi gibiyim valla napcagimi sasirdim dier iki tedawim negatif hep yattim sirt ustu bunu oyle yapmiyim dio bende allah yardim etsin
sebastiyaaaannnnnnnnnn
ben anlamam ne dedin o mesajda küfür mü ettin yoksaaaaaaaaaaaaa resim görünmüyorrrrrrr
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
ama metallica ya günaahhhhhhhhmetallica nothing else matters 'ın Nurellayla imtihanı Eki Görüntüle 1316578
ayyyyy bu fare kusuyomu
beklerimmmmm kuzuuuu çok açığımdır öğrenmeyeeeeöğretiriz ablaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah olucak bak görürsün kuzuminşallah canım...
kk nın kuytu köşelerine gitmek istersen ana sayfanın aşağısına doğru olan bölümlere bak..
mesela BDV diye bir bölüm var yani bir derdim var bölümü..
ne konular açıyor kızlar ne muhabbetler dönüyor genelde tartışma çıkıyor ve konular kapanıyor
tamam takipteyimevet nur gidince artık özlemi desteklicek kadar gözüm açıldı valla
hımmm bende herhangi bi artış veya eksilme olmadı
olsun sen beni takipte kal
ama metallica ye günaahhhhhhhh
ama onada günaahhhhhgüleyrum halina katula katula
bi resim yükleyemedin forumaaaaaa
hiiiiiii sebastiyaannnnnnnn duydun mu gurup dağılma kararı almışgünahhhhhhh tabi grup dağılma kararı aldı
evet tatlımm sana dedim inan annesi iyi sonuçlanıcak inşallah bebişler seninle keyfini çıkar hamişsin kuzuum İnsallah canmm ya aksam yemeginde esime diyom 2kisi yedigimiz son aksam yemegi insallah yarin aksam kalabalik olcaz diyom
hiiiiiii sebastiyaannnnnnnn duydun mu gurup dağılma kararı almış
hep özlemin yüzünden
yok artıkkkkkkkkkkkkkben anlamam ne dedin o mesajda küfür mü ettin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?