2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Özlem bir de topladı kendisini eskiye göre daha dengeli
Finale kalırsa özleme oy atcam

Cnm ben daha iyiyim toparladım.yusuf eren hastanede hala.
Doğduğu güne göre daha iyi yavaş yavaş kilo almaya başladı.dahada iyi olacak allahın izniyle.
Sen nasılsın nasıl gidiyorr

Kızları tek tek izlemeye alıyorum artık izlerini kaybetmeyim en son nereye yazmışlar neden bizi bırakıp başka topiklerle bizi aldatmışlarmı peşlerinde oliciimmm..Sizde beni izleyin

Bir daha ki seneye KK nın EN leri yarışmasında bir kategori daha olabilir..
''en dürtülesi üye''
Ben adayım bu dalda şimdiden beni dürtün
büyük bir zevkle dürterimm ve seni desteklerim

Kızları tek tek izlemeye alıyorum artık izlerini kaybetmeyim en son nereye yazmışlar neden bizi bırakıp başka topiklerle bizi aldatmışlarmı peşlerinde oliciimmm..Sizde beni izleyin
harikasın kızların seni aldatmasına asla izin verme

Sanirim bana dedin canm:) insallah guzel sonuclanir kuzum
evet tatlımm sana dedim inan annesi iyi sonuçlanıcak inşallah bebişler seninle keyfini çıkar hamişsin kuzuum

hadi hayırlısı cancağızım dört gözle bekliyoruz hayırlısıyla son tedavi ve gelsin bebişler patlasın hawai fişekler

ii aksamlar kizlar bugun transferim oldu 5. gun embriyosu iki tane kaliteli yerlestirildi 3. denemem bu bant kullanan varmi yeni kullaniom ben tam olarak ne ise yario transferden sonra neler yaptinz :)
canım hayırlı olsun transferin bu ay bol hamişli olsun kızçeler ayaklarınızı sürüyün gelelim arkanızdan bantta rahim duvarı kalınlaşsın bebişlerin daha kolay tutunsun diye

Canım bnm etrafımda bir sürü arkadaşım var ama inan burdaki dostluk çok farklı tanımasanda kardeş gibi oluyosun en samimi arkadaşın bile anlamıyor seni bu konuda o bakışlar o kadar ezici ki bende sürekli başbaşayım o bakışlarla napalım canım bu da bizim imtihanımız sabır kuzum bizde anne olucaz :)

Cnm ben daha iyiyim toparladım.yusuf eren hastanede hala.
Doğduğu güne göre daha iyi yavaş yavaş kilo almaya başladı.dahada iyi olacak allahın izniyle.
Sen nasılsın nasıl gidiyorr
maşallah canım daha güzel günleriniz olacak inş

Bundan sonra böyle bana açıklama yapmak durumundalar..
Ama siz beni izlerseniz forumda kaybolursunuz nerelere girmiyorum ki
kız kk de kaybolmayız ben ne kuytu köşelerini biliyorum kk nin

saol cnm hep birlikte guzel haberler ins :) kizlar bugn ilk gunm ya hep sirt ustumu yatcam ben saga sola yatabilirmiyimki

Özlem bir de topladı kendisini eskiye göre daha dengeli
Finale kalırsa özleme oy atcam

evet evet bi böyle triplere girdi bi bişey oldu bi sevimlileşti ne bilim
bgn onu izlerken çok eğlendim ben ya hele ayşegül sen beni begenmiosun diye kahroldukça
ayyy kaostan beslenen ayşegl özlemin begenmediği ayşegl tarz olmayan ayşegl

ben de izliyormuştum zaten seni
sen beni yeni mi izliyorsun
Benim nicikim üzerine gel ve tıkla siyah bir kutucuk çıkıyor orada DÜRT yazar

ayy bi o eksikti gördüm şimdik gördümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…