• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Buraya pek yazmıyor canım...
Keseyi gördü ama çok küçük olduğundan bir de başka doktora baktırdığından rahat değil henüz..
Kendi doktoruna muayene olacak...
Dün kızlardan biri kanaması olduğundan bahsetti o yuzden merak ettim.bi problem yoktur inşallahh.

blgk nın bebişlerinden haber geldi mi o_Oo_O
canm iyi bebeler ya bugun kaliteleri hakkında bilgi vercekler bakalm bekliyorum heyecanla yarın ya da cmrt ama buyuk ihtimal cmrt 5.gün transferi olcak inşallaaah ayyyyy zaman nası geçiyo ya transfer aşamasına geldim şaka maka:rolleyes:

canm iyi bebeler ya bugun kaliteleri hakkında bilgi vercekler bakalm bekliyorum heyecanla yarın ya da cmrt ama buyuk ihtimal cmrt 5.gün transferi olcak inşallaaah ayyyyy zaman nası geçiyo ya transfer aşamasına geldim şaka maka:rolleyes:

Masallah canim sonrasinda pes peşe.gelir butun guzellikler insallah. Guzel ve saglikli bi gebelik ve hayirli saglikli bereketli bi evlatla yasamina devam edersin canim :)

Masallah canim sonrasinda pes peşe.gelir butun guzellikler insallah. Guzel ve saglikli bi gebelik ve hayirli saglikli bereketli bi evlatla yasamina devam edersin canim :)
amin canm amiin inşallah guzel ve hayırlısıyla devam eder her şey :) darısı sana inşallah bu gunlerin :)

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.

Selam, doktorlarımız aynı. Benim de 5. Gün transferden sonra. 2 blast yerleştirildi. Bence o ağrılara takılma. Kullandığımız bantlar ve jel yapabilir. Aksi ispat edilene kadar hamileyiz, öyle düşün. Kendini çok dinleme bence. Başka şeylerle meşgul olmaya çalış. Sana da test günü 15 gün sonraya mı verdi?
Kizlar bna da 15 gun sonraya verdi test tarihini beklicekmisiniz peki o gune kdr yoksa 10. Gunde yaptrckmisiniz?

Merhaba arkadaşlarım, dün gece 12 de kanamaya kalktım, doktoruma yazdım iğne vurulmamı ve ertesi günde test yapmamı istedi. O gece iğnemi oldum. Ertesi günde kan verdim. Kan değerim 7.522 çıktı. Ultrosanla bakan doktor keseye benzer birşey gördüm ama bu çok büyük 4 Cm dedi, içinde bebek göremiyorum dedi. Galiba yoğun kandan göremedi veya yanlış yeri ölçtü bilmiyorum. Kanamam bu dünkü gibi değil, işe gitmiyorum. Yarında kendi doktoruma gideceğim. Bu sayfayı bir türlü bulamadım. Sistem değiştiğinden telefonumda bulamadım bu gün tesadüf gördüm ve hemen yazdım. Şuan için başıma gelenler bunlar arkadaşlarım.

Oyhh canim benim yaa soyleyecek soz bulamiyorum. Allahıma emanet ol. Insallah guzel olacak her sey insqllah allahim sen buyuksun lutfen

Hakikaten zaman ne çabuk geçiyor...
Daha geçenlerde kimse beni merak etmemiş diye trip atıyodun :KK48:
Tedaviye başlama ihtimalin vardı daktıra gidecektin heeeyyyyy gidi günler..
Şimdi transfer olcan nerdeyse:KK48:

Ben tüp doktorumuzdan başkasının değerlendirmedi taraftarı değilim gebeliğin ilk zamanlarında..
Yarın herşeyin yolunda olduğunu kendi doktorun söyleyince derin bir oohhhhhh çekeceksin inşallah:KK19:

Ben tüp doktorumuzdan başkasının değerlendirmedi taraftarı değilim gebeliğin ilk zamanlarında..
Yarın herşeyin yolunda olduğunu kendi doktorun söyleyince derin bir oohhhhhh çekeceksin inşallah:KK19:
Çok korkuyorum yarın neler çıkacak karşıma. Teşekkür ederim arkadaşım

8b5bfa6696b643712ee6c86385ba5357_1284547622.gif

Ben geldimmmm

CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış :(

Back