Ben geldimmmm
CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış
tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)
canım herseyin hayırlısı :) drunun dediği gibi inşallah senin gibi gözleri olan bir kız bebiş nasip edr inşallah :) drunun tavrı çok güzel bence :) bu sekilde ve allahımın yardımı ile inşallah güzel haberlerini alırız :)
canım en iyisini yapıyorsun :) ben 3-4 günden sonra arkadaşlarla buluştum dışarı çıktım :) stres gebelik hornonunu baskılıyormuş :) drum hoşuna gidecek şeyleri yap dedi hayatını kısıtlama yormadan herseyi yapabilirsin demişti :) şükür tuttu darısı sana :)
canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)
Günaydın şekercim..günaydın
anne olabilmen için o 1 embiryo yeterli canımmmBen geldimmmm
CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış
Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.tatlım çok takip edemiyorum başladın mı tedaviye :) ne durumdasın? :)
canım herseyin hayırlısı :) drunun dediği gibi inşallah senin gibi gözleri olan bir kız bebiş nasip edr inşallah :) drunun tavrı çok güzel bence :) bu sekilde ve allahımın yardımı ile inşallah güzel haberlerini alırız :)
canım en iyisini yapıyorsun :) ben 3-4 günden sonra arkadaşlarla buluştum dışarı çıktım :) stres gebelik hornonunu baskılıyormuş :) drum hoşuna gidecek şeyleri yap dedi hayatını kısıtlama yormadan herseyi yapabilirsin demişti :) şükür tuttu darısı sana :)
canım hayırlısı ile güzel sonuçlarını alırız :) regl gününün olması önemli değil sen fikri kafandan uzaklaştır :)
Lulinda tebrik ediyorum seni hic birini yapma bencede sabrına hayran kaldım masallah...Ben ne idrar ne de erkenden kan testi yapmayı düşünmüyorum. Şimdilik hamileliğin tadını çıkarıyorum valla:)
Inşallah canım inşallah Allahım beni mutlu eder yarın
Korkman doğal zor başladı öylede devam ediyor..
Az kaldı inşallah rahatlamana..
Egunale katiliyorum ben ilk gebelifimde farkli doktora gideyim dedim doktorlar kabul etmedi 3 ayın dolsun ole gel dediler phalacgim bende cok yogun kanama gecirdim ama bebegim sapa saglam duruyordu yerinde bir gunde 3 kilo kan kaybettim nerdeyse o kadar yogundu icini ferah tut her sey yolunda gidecek insalah..Ben tüp doktorumuzdan başkasının değerlendirmedi taraftarı değilim gebeliğin ilk zamanlarında..
Yarın herşeyin yolunda olduğunu kendi doktorun söyleyince derin bir oohhhhhh çekeceksin inşallah
Ben geldimmmm
Bence şanslı say kendini. Ya testten önce bozuk olanları her seferinde 2 ser 2 ser yerleştirselerdi. Daha büyük hüsran olmaz mıydı?Ben geldimmmm
tamda bizim buradan bu gün böyleyizAYYYY İÇİM ISINDI NE HAVALI GÜNEŞ O ÖYLE :)
resimde küçük mucizeler olacakGeçecek bugünler inşallah geçecek...
Ve biz el ele tutuşup aile fotoğrafı çektireceğiz :)
Günaydin guzel bayanlar..
Geçecek bugünler inşallah geçecek...
Ve biz el ele tutuşup aile fotoğrafı çektireceğiz :)
tamda bizim buradan bu gün böyleyiz
dün yağmur vardı ama bu gün bahar havası var seviyorum memleketimi sıcacıkAyy ne güzel burası kışa teslim artık.
Depresif bir hava söz konusu
dün yağmur vardı ama bu gün bahar havası var seviyorum memleketimi sıcacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?