2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben geldimmmm

CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış

Bülent hoca ile görüşmeye gittiğim gün bana bir şey anlattı...
Yanlış hatırlamıyorsam 11 embriyoda 1 tane cgh den sağlıklı çıkan embriyonun bugün kalp atışlarını duyduk dedi..Anne baba olamayan bir çiftte herşey normal ama bebek olmuyor meğerse kromozomlarda sorun varmış..Sağlıklı 1 tane embriyo ile gebelik elde etmişler..

Canim cok tesekkurler insallah o gunler gelir.senin nasil gidiyor gebelik ne alemdesin.

Ben tüp doktorumuzdan başkasının değerlendirmedi taraftarı değilim gebeliğin ilk zamanlarında..

Yarın herşeyin yolunda olduğunu kendi doktorun söyleyince derin bir oohhhhhh çekeceksin inşallah
Egunale katiliyorum ben ilk gebelifimde farkli doktora gideyim dedim doktorlar kabul etmedi 3 ayın dolsun ole gel dediler phalacgim bende cok yogun kanama gecirdim ama bebegim sapa saglam duruyordu yerinde bir gunde 3 kilo kan kaybettim nerdeyse o kadar yogundu icini ferah tut her sey yolunda gidecek insalah..

Ben geldimmmm

CGH sonucum çıktı sadece 1 sağlıklı embriyo diğerlerinde kromozom problem varmış

Rabbim nasip etmişse canım bu 1 embriyo vesile olacak. Nasip etmemişse diğer bi embriyo vesile olacak.
Yani demem o ki korkma şartlar her şekilde eşit sen sadece duanı et ve sabret :)

Ben geldimmmm

Bence şanslı say kendini. Ya testten önce bozuk olanları her seferinde 2 ser 2 ser yerleştirselerdi. Daha büyük hüsran olmaz mıydı?
1 tane olsun senin olsun, rahatla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…