• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim ben bugun tastiklettim negatifimi doktorum embriyo kaynaklı olabilir dedi bende her sey kısmet isi dedim cok sebep aramiyorum..doktorum canım doktorum bana ister bu klinikte yada baska bir klinikte muhakkak anne olacaksin dedi gozleri sana benzeyen bir kizin olacak dedi.müthiş gaz verdi bana cok iyi geldi biraz ara ver dedi zayıfla dedi nisan gibi tekrar başlayalim dedi esime certix diye bir ilac yazdi bu surecte kullansin dedi gelismeler böyle cnm.luinda da guzel haberler bekliyorumm insallah rabbim onu mutlu etsin insallah..

Güvenç bey çok motive edici bi usluba saglhiptir zaten. Guzel gozlerini görmedim ama dilrrim bende annesi kadar en az guzel gozlere sahip bi bebegin olur canim benim.
Hayatta hicbir sey imkansiz degil belki de normalinden olur:) lulindam bizi guldurcek insallah olmazsa da cani sagolsun.

Güvenç bey çok motive edici bi usluba saglhiptir zaten. Guzel gozlerini görmedim ama dilrrim bende annesi kadar en az guzel gozlere sahip bi bebegin olur canim benim.
Hayatta hicbir sey imkansiz degil belki de normalinden olur:) lulindam bizi guldurcek insallah olmazsa da cani sagolsun.
Evet canim doktorum cidden iyi)) saglıklı olsunda kime benzerse benzesin onemli degil ama hep kiz bebek hayal ediyorum.insallah allah nasip eder..normal yollada olabilir belki degerlerimiz cok dusuk degil o degerlerle gebe kalan cok kadin varmis bakalim neler olacak..

RENK11 RENK11 canım gittin mi doktora ?
Lulinda Lulinda tatlım nasılsın? Haber yok bayadır senden nasıl gidiyor her şey?
Gizli gizli girip çıkıyorum:) Iyiyim, 5. Gün transferden sonra. Gayet pozitifim kafa olarak. Akşam sinemaya gidiyoruz. Haftasonu bir sürü etkinlik var. Onlara takılırım. Hayat devam ediyor yani:)
Sen nasılsın?

RENK11, post: 37993052, member: 305301"]Canim ben bugun tastiklettim negatifimi doktorum embriyo kaynaklı olabilir dedi bende her sey kısmet isi dedim cok sebep aramiyorum..doktorum canım doktorum bana ister bu klinikte yada baska bir klinikte muhakkak anne olacaksin dedi gozleri sana benzeyen bir kizin olacak dedi.müthiş gaz verdi bana cok iyi geldi biraz ara ver dedi zayıfla dedi nisan gibi tekrar başlayalim dedi esime certix diye bir ilac yazdi bu surecte kullansin dedi gelismeler böyle cnm.luinda da guzel haberler bekliyorumm insallah rabbim onu mutlu etsin insallah.

Kilo için akupunktur öneririm sana bir de bioenerji. Annemde çok işe yaramıştı.

="portakales, post: 37993199, member: 629199"]Güvenç bey çok motive edici bi usluba saglhiptir zaten. Guzel gozlerini görmedim ama dilrrim bende annesi kadar en az guzel gozlere sahip bi bebegin olur canim benim.

Bir ben mi görmedim motive edici konuşmalarını:) Valla benle gayet doktor diliyle konuşuyor. Belki benim yaştan dolayı fazla ümitlenmemi istememiştir:)

RENK11, post: 37993052, member: 305301"]Canim ben bugun tastiklettim negatifimi doktorum embriyo kaynaklı olabilir dedi bende her sey kısmet isi dedim cok sebep aramiyorum..doktorum canım doktorum bana ister bu klinikte yada baska bir klinikte muhakkak anne olacaksin dedi gozleri sana benzeyen bir kizin olacak dedi.müthiş gaz verdi bana cok iyi geldi biraz ara ver dedi zayıfla dedi nisan gibi tekrar başlayalim dedi esime certix diye bir ilac yazdi bu surecte kullansin dedi gelismeler böyle cnm.luinda da guzel haberler bekliyorumm insallah rabbim onu mutlu etsin insallah.

Kilo için akupunktur öneririm sana bir de bioenerji. Annemde çok işe yaramıştı.

="portakales, post: 37993199, member: 629199"]Güvenç bey çok motive edici bi usluba saglhiptir zaten. Guzel gozlerini görmedim ama dilrrim bende annesi kadar en az guzel gozlere sahip bi bebegin olur canim benim.

Bir ben mi görmedim motive edici konuşmalarını:) Valla benle gayet doktor diliyle konuşuyor. Belki benim yaştan dolayı fazla ümitlenmemi istememiştir:)

Oo bes gunu devirmissin bile masallah.en guzeli gezip tozmak Stresten uzak durmak canim.doktorum bana her zaman cok şefkatli ve iyi davrandı cnm bende cok kucuk sayılmam 31 olucam nerdeyse ben biraz şebegim belki ondandır tavırları.akapunkturu ilk ciktiginda denemistim cnm ama tekrar inceleyeyim bioenerjiyi hic duymadim arastiricam. guzel haberler bekliyoruz insallah..

Gizli gizli girip çıkıyorum:) Iyiyim, 5. Gün transferden sonra. Gayet pozitifim kafa olarak. Akşam sinemaya gidiyoruz. Haftasonu bir sürü etkinlik var. Onlara takılırım. Hayat devam ediyor yani:)
Sen nasılsın?

Supersin canim arada iyi oldugunu yaz yeter. Cok takilma bize zaten uzak tut dusuncelerini. Guzel haberlerle donersin insallah:) Güvençe gelince degisik bi adam. Super konusmaz belki herkes icin ama ince dokunuslari vardir. Bana da iyi gelmedi o adam o ayri :)

Sen nasılsın?

Iyiyim canim relg olmayi bekliyorum. Doktora gidicem insallah aralikta baslariz bi engel cikmaz:)

Selam kızlar, doktor güvenç beyin soyadı karlıkaya mı bahçeciden oysa ben de ona gidiyorum.Transferimin 7 günü şiddetli bacak ve kasık ağrım var iyi mi sizce kızlar?

Kızlar slm pc net bitti mobil den gelyorum ama pc alışmişim ya zorlanıyorum

Selam kızlar, doktor güvenç beyin soyadı karlıkaya mı bahçeciden oysa ben de ona gidiyorum.Transferimin 7 günü şiddetli bacak ve kasık ağrım var iyi mi sizce kızlar?

tatlim renk ve lulinda onun hastasi bende eski hastasiyim:) karlikaya iyi bi doktordur canim alaninda suphen olmasin. Dilerim guzel sonuclar alirsin :)

evet canım karlıkaya korkacağın birşey yok canım çok iyi bir hekim işindede çok başarılı evet ağrılar güzel bence kasık agrsı özellikle inşallah tutunmuşlardır cnm.

Back