Annecimmmm kurtar benii valla kızdırmıycam yaa tmm kızma kızmaaa
Annecimmmm kurtar benii valla kızdırmıycam yaa tmm kızma kızmaaa
ayyyy sen ne zmn geldin dayandın 7. aya kığızmaşallah!
aynı şeyi bende duydum da inanasım gelmiyoryarışma bitmiş zaten ve ayşegül kazanmış benim duyumumda bu
Yaaa ama ben telden giriyorum ve nasıl resim atılıyor bilmiyorum ki
kızlar ben çıkıyorum yolculuk eve
hayırlı akşamlar olsun hepinizeee
Yeğenlerin çok tatlı maşallah..ben okurum yasin adını mesajla yaz bana ismine bağışlarım..bende meryem suresi okiyorum bayadır 20 günü geçti aralık 17si gibi bitircem inşallah...fetih suresinide okudum yumurtlama zamanımda...rabbim cemremin dediği gibi bizlerede nasip etsin evlatlarımızı...resulluhlah efendimiz ne güzel demis evlat kokusu cennet kokusuna benzer diye...rabbim nasip ederse ah bi olursa onun kokusunu içime en derinime kadar çekicem cennet kokulu meleklerimiz...hergün her dakika ona bakıp büyüttüğüm onunla uyandığımız hergün için şükredicem allaha...allah bizleri bu duygunan mahrum kılmasın bizlerede nasip etsin inşallah canlarım..Kızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :)
Valla mobil nasıl oluyor bende bilmiyorumYaaa ama ben telden giriyorum ve nasıl resim atılıyor bilmiyorum ki
Ya dayısı varmış kızın kanaldaaynı şeyi bende duydum da inanasım gelmiyortarz yarışması sonuçta ne alaaka o kazanıyormuş
Yeğenlerin çok tatlı maşallah..ben okurum yasin adını mesajla yaz bana ismine bağışlarım..bende meryem suresi okiyorum bayadır 20 günü geçti aralık 17si gibi bitircem inşallah...fetih suresinide okudum yumurtlama zamanımda...rabbim cemremin dediği gibi bizlerede nasip etsin evlatlarımızı...resulluhlah efendimiz ne güzel demis evlat kokusu cennet kokusuna benzer diye...rabbim nasip ederse ah bi olursa onun kokusunu içime en derinime kadar çekicem cennet kokulu meleklerimiz...hergün her dakika ona bakıp büyüttüğüm onunla uyandığımız hergün için şükredicem allaha...allah bizleri bu duygunan mahrum kılmasın bizlerede nasip etsin inşallah canlarım..
Tatlım zayıfım ama tahlilin yapıldığı zaman aşırı zayıftım gencim ama olmuyor kiben bu yaşta 2 kez yara yaktırdım 3 negatif asılama ve bi negatif tüp bebek sığdırdım :/ ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum mesela spora başladım ama hem yüzmeye gidiyorum hemde spora gidiyorum psikologum daha hazır değilsin diyo o yüzden kaçıyorum bnm normal yolla kalmam biraz zor rahim duvarım kalınlaşmıyo bnm vücut ilaçlarada cvp vermiyor doktorum en son ozon tedavisi deneyelim olmazsa ya kader diyip kabullen yada taşıyıcı anne dedi ama taşıyıcı anneye karşıyım ben hissetmek istiyorum bebeğimi kısmet artık yumiler çok iyi bu yumilerle yüzde 99 hamile kalırsın ama duvar da önemli diyo
Kızlar bebegimi kaybettim kalbi durdu
Okurum ben canim herkes bir tane mi okuyacak?Kızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?