Amin canım inş 10+4 de kalbi durmuş ama biz 12+4 te farkettik bilmiyorum nasıl dayanilir sabredilir bütün hayallerimiz yıkıldı kontrol diye gittik ama kalbinin durduğunu öğrendikNe diyorsun yaaa cok cok cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim sabrini versin insaallah. Kac haftalikti? Canim benim insaallah tez vakitte bu acini unutturacak guzellikler yasarsin.
Amin canım inş 10+4 de kalbi durmuş ama biz 12+4 te farkettik bilmiyorum nasıl dayanilir sabredilir bütün hayallerimiz yıkıldı kontrol diye gittik ama kalbinin durduğunu öğrendik
Inşallah canım artık umudum da azaldı aklıma geldikçe Ağlıyorum ancak öyle rahatliyorum neden oldu anlamış değilim hersey yolundaydı hala saskinim kendime gelemedim senin ne zaman başına geldi canim bu şimdi ne durumdasin nedeni neymiş neden olmuşcanım çok geçmiş olsun birebir aynı şeyleri yaşamışız benimde bebeğimin kalbi durdu 10+4 de ve bende 12+4 te öğrendim seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inancım olmasa çok zor geçerdi o günler ama herşeyin rabbimden geldiğine inandım ve atlattım inşallah sende en kısa sürede atlatırsın ..
Inşallah canım artık umudum da azaldı aklıma geldikçe Ağlıyorum ancak öyle rahatliyorum neden oldu anlamış değilim hersey yolundaydı hala saskinim kendime gelemedim senin ne zaman başına geldi canim bu şimdi ne durumdasin nedeni neymiş neden olmuş
Inşallah canım artık umudum da azaldı aklıma geldikçe Ağlıyorum ancak öyle rahatliyorum neden oldu anlamış değilim hersey yolundaydı hala saskinim kendime gelemedim senin ne zaman başına geldi canim bu şimdi ne durumdasin nedeni neymiş neden olmuş
Ama bizim bebegimizi bize vermediler bizimki de kürtaj oldu eşime gorum dedim izin vermedi çok agliyordum o zaman daha kötü olursun dedi gostermediler vermediler de böyle bişey olduğunu bilseydim bende alırdım yacanım sebebi belli değil biz bebeği genetik araştırmaya gönderdik hatta kız oldugunu öğrendim o testte bebekde g
her hangi bir problem yok eşim ve benimde genetik araştırmalarımız yapıldı bizdede bir sorun yok hatta ben kan pıhtılaşmasından şüphelendim onu bile yaptım genelde 2 yada 3 düşükten sonra yaptırıyorlar kan pıhtılaşma testini benim ilk tüp denemem ilk hamileliğimdi kan pıhtılaşmasıda yok.doktorum sebebi bilinemez dedi bebek kız olduğu için anne kaynaklı problem olabilir dedi benim kilo sorunum var ondan olabilir dedi kısacası bilinmiyor cnm her şey yolundaydı bir anda durdu bebişimin kalbi malesef.doktor şöle dedi demekki sağlıksızdıki kalbi durdu bende öle avuttum kendimi canım.bu olayı haziranda yaşadım kürtaj oldum.kasımın 11 de 2 transfer daha gerçekleşti 11.gün kanda negatif olduğunu öğrendim yarın doktoruma gideceğim bir sene ara vereceğim maddi olarak tükendik birikim yapıp yola devam edeceğim cnm amma uzun yazdım :)
3 kez :)kaç kere gelmiş mesaj kızlar kusura bakmayın :)))
Ama bizim bebegimizi bize vermediler bizimeki de kürtaj oldu eşime gorum dedim izin vermedi çok agliyordum o zaman daha kötü olursun dedi gostermediler vermediler de böyle bişey olduğunu bilseydim bende alırdım ya
sanırım bilgisayar takıldı bende gönderdim durdum :)3 kez :)
Canim bizimki sabah yatış yaptirdik serum bağladılar hemen 1 saat kadar bekledim agrin var mı dediler çok hafif sancı giriyordu galiba rahim açılsın diye verdiler sonra narkoz verip bayiltilar 5 dk sürmüş eşimin dediğine göre uyandigimda bitmişti vakumla aliyorlarmis büyük ihtimal bizimkide paramparçaydicanım benim doktorum önerdi bizimde aklımıza gelmezdi görebileceğin bişey yoktur bence senin nasıl oldu bilmiyorum ama benim doktorum bana bir gece önceden ilaç verdi biri alttan attım birinide yuttum bunlar miğde ilaçlarıymış ama düşüge sebep olurmuş ben o gece doğum sancısı çektim bu çok acıydı doktor rahimin doğal yolla açılmasını istiyorum dedi o yüzden bu yöntemi kullandık şimdi olsa kabul edermiyim bilmem suni sancı çok fena birşey miş ertesi gün tekrar o ialçlardan aldım ve klinikteyken kanamam başladı yoğun yoğun ve bebeğim parça parça düşmeye başladı yani kürtaj sonunda benim göreceğim bir bütün kalmamıştır diye düşünüyorum . genetik araştırma için parça alıyorlar sadece.ilk düşüğün mü bu .
Canim bizimki sabah yatış yaptirdik serum bağladılar hemen 1 saat kadar bekledim agrin var mı dediler çok hafif sancı giriyordu galiba rahim açılsın diye verdiler sonra narkoz verip bayiltilar 5 dk sürmüş eşimin dediğine göre uyandigimda bitmişti vakumla aliyorlarmis büyük ihtimal bizimkide paramparçaydi
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum herşey boş şu an ben negatifte bile çok acı çektim birazda olsa içindeki acıyı anlıyorum tabi ki çok farklıdır ama canım tüp bebek tedavisinde tutunamayan bebekler rahatsız oluyomuş tatlım böyle düşün benceKızlar bebegimi kaybettim kalbi durdu
Öyle avutuyoruz kendimizi canım zaten nplm sağlık olsun allahım saglikli hayırlı evlat nasip etsin hepimize yine deneriz yeterki bize bişey olmasınCanım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi inan bilmiyorum herşey boş şu an ben negatifte bile çok acı çektim birazda olsa içindeki acıyı anlıyorum tabi ki çok farklıdır ama canım tüp bebek tedavisinde tutunamayan bebekler rahatsız oluyomuş tatlım böyle düşün bence
Sağol canımmalesef canım( geçecek elbet bugünler sabır diliyorum sana...
Hayırlı olsun canim ALLAH yüzünü güdürsün inşDün yumurtalaeim toplandı 11 adet 5 olgunmus 4 bölünmüş perşembe 8.30 transfer edecekler bölünmüş demek kaliteli anlamına mi geliyor bilemedim
Geçmiş olsun allah sabır versinKızlar bebegimi kaybettim kalbi durdu
Okurum ben canim herkes bir tane mi okuyacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?