- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
Aynen canım yumileri uyaran iğneden bahsediyorumilaçtanmı söz ediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yumileri uyaran iğneden bahsediyorumilaçtanmı söz ediyorsun
en son testimzide 28 tane çıktı sadece 7 si hareketliydi. ımsı ne demekcanım sayı kaç ki eğer erkek infrtilitesiyseniniz ımsı deneseydiniz daha iyi sonuç alınır
arkadaşlar eşimin sonuçları şu şekildedir;
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
buna göre durum nasıldır arkadaşlar anlamıyoruz hiç bir şey?
nedemek oluyor bunlar?bu sonuçları yeni değerleri
en son testimzide 28 tane çıktı sadece 7 si hareketliydi. ımsı ne demek
keşke 28 milyon olsa sadece 28 adet cnm zeynep kamile gidiyorz inşlh böyle bi cihazları vardırCanim imsi iyi spermeleri secmek icin yapilmis bi cihaz. 28 tane dedigin ne cnm anlamidim 28 milyon spermmi
1 saat : %18ileri hızlı
ımsı Spermlerin büyütülüp en kaliteli olanların seçilmesi canımen son testimzide 28 tane çıktı sadece 7 si hareketliydi. ımsı ne demek
tedavi esnasın ilaç dozları azaltılıp çoğaltıla bilit bu tedavinin gidişatına göre dr tarafından değerlendirilir bundan yanlış bir şey yok canımAynen canım yumileri uyaran iğneden bahsediyorum
keşke 28 milyon olsa sadece 28 adet cnm zeynep kamile gidiyorz inşlh böyle bi cihazları vardır
Kuzum saçma gelir belki sana şu an diyeceklerim ama inan bunlar bi sebep eğer yavrunu kucağına alıcaksan ki inan alıcaksın 1 spermle bile olur bnm yumilere dr süper dedi eşimin spermi çok iyi doktor senin gebe kalamaman bi mucize diyo demem o ki olmuycaksa olmuyo takılma bnce sayıya stres yapma en önemlisi bu bencekeşke 28 milyon olsa sadece 28 adet cnm zeynep kamile gidiyorz inşlh böyle bi cihazları vardır
develt hastanelerinde ve bazı özellerdede öyle dr ağzından lafı (bak bilgi demiyorum )cımbızla alıyorsun hatta sen en yapacaksın dr mu olacaksın diyen bile varCanim evet durum kritik mis. Esin muane oldu mu yani niye bu kadar az sperm cikisi var! Birde sperm havuzu denen yontem var bazi hastaneler uyguluyor. Doktorunla konus ben anlamiyorum bu devlet hastanesiyiz biz diye mi size aciklama yapmiyorlar yaa bunasil bisi!
Biliyorum canım yanlış bişey yokda hani yumiler değere göre çok kötü değil çok uyarılmadık yüksek dozla demek istedim :)tedavi esnasın ilaç dozları azaltılıp çoğaltıla bilit bu tedavinin gidişatına göre dr tarafından değerlendirilir bundan yanlış bir şey yok canım
develt hastanelerinde ve bazı özellerdede öyle dr ağzından lafı (bak bilgi demiyorum )cımbızla alıyorsun hatta sen en yapacaksın dr mu olacaksın diyen bile var
Dürtebiliyoruz artık haber ediyom size önüme geleni dürtüyom
yüksek doz kalitesinide bozabilir amaBiliyorum canım yanlış bişey yokda hani yumiler değere göre çok kötü değil çok uyarılmadık yüksek dozla demek istedim :)
canım hormonları normal genetik normal varikesol yok ultrasonda normal çıktı. sebebini bulamadık.ilkokuldayken zatüre olmuş ben ona bağlıyorum ama doktor alakası yok dedi.devlet hastanesi diye galiba cnm vlla bişi sormaya çekiniyorum eşim ordaki ürologlada görüştü oda hiç bi açıklama yapmamış eşimde çekinir sormaya bilmiyorum girdik bi yola sonumuz hayır olur inşlhCanim evet durum kritik mis. Esin muane oldu mu yani niye bu kadar az sperm cikisi var! Birde sperm havuzu denen yontem var bazi hastaneler uyguluyor. Doktorunla konus ben anlamiyorum bu devlet hastanesiyiz biz diye mi size aciklama yapmiyorlar yaa bunasil bisi!
anam bende kim bu dürten diyorumDürtebiliyoruz artık haber ediyom size önüme geleni dürtüyom