- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
yok bir şey dürtüşüyoruzzzz
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bir şey dürtüşüyoruzzzz
dr ların hiç sevmediği has tibi bilgili bilinçli hasEvet cnm oyuzden yeni baslayanlara onerim muhakkak arastirin. Internette her sey yaziyor artik. Sebepler nedenler ihtimaller prosedurler doktorun karsinina bilgili cikin.
hiç saçma gelmiyo canım herşey bizi yaradanın elinde sebepsiz yere olmayan nice insan var ben bunada şükrediyorum biz ilk başta azosperm sanıyorduk en azından çıkış var bu bile umut.umudmu hiç bi zaman kaybetmedim inşlh olucak rabbimden hep hayrlısnı istedim senin içinde inşlh en hayrlısı olurKuzum saçma gelir belki sana şu an diyeceklerim ama inan bunlar bi sebep eğer yavrunu kucağına alıcaksan ki inan alıcaksın 1 spermle bile olur bnm yumilere dr süper dedi eşimin spermi çok iyi doktor senin gebe kalamaman bi mucize diyo demem o ki olmuycaksa olmuyo takılma bnce sayıya stres yapma en önemlisi bu bence
Tmm yaa bişey demiyom ben çok bilgili değilim ki zatenyüksek doz kalitesinide bozabilir ama
Amin canım inşallah hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hepimize tattırsın :) bu arada ben erkek infertilitesinde daha çabuk sonuç akındığını duymuştum kuzum :)hiç saçma gelmiyo canım herşey bizi yaradanın elinde sebepsiz yere olmayan nice insan var ben bunada şükrediyorum biz ilk başta azosperm sanıyorduk en azından çıkış var bu bile umut.umudmu hiç bi zaman kaybetmedim inşlh olucak rabbimden hep hayrlısnı istedim senin içinde inşlh en hayrlısı olur
ok be bizde bilgili değiliz sadece deyneyimlerimizden yola çıkıp konuşuyoruz (ben öyle yapıyorum ) yoksa bişey çok şey bildiğimizden değilTmm yaa bişey demiyom ben çok bilgili değilim ki zaten
Ohhh kahvemide aldım sizi dinliyorum kızlar
inşlhhhhcanım içimi rahatlattın allah razı olsunAmin canım inşallah hayırlısı olsun rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın hepimize tattırsın :) bu arada ben erkek infertilitesinde daha çabuk sonuç akındığını duymuştum kuzum :)
Tatlım zayıfım ama tahlilin yapıldığı zaman aşırı zayıftım gencim ama olmuyor ki ben bu yaşta 2 kez yara yaktırdım 3 negatif asılama ve bi negatif tüp bebek sığdırdım :/ ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum mesela spora başladım ama hem yüzmeye gidiyorum hemde spora gidiyorum psikologum daha hazır değilsin diyo o yüzden kaçıyorum bnm normal yolla kalmam biraz zor rahim duvarım kalınlaşmıyo bnm vücut ilaçlarada cvp vermiyor doktorum en son ozon tedavisi deneyelim olmazsa ya kader diyip kabullen yada taşıyıcı anne dedi ama taşıyıcı anneye karşıyım ben hissetmek istiyorum bebeğimi kısmet artık yumiler çok iyi bu yumilerle yüzde 99 hamile kalırsın ama duvar da önemli diyo
tmm bee bişeyde denmiyor kuzum takılıyorum yaa biliyorum sizinle konuşmak bulaşmak iyi geliyo sadece sanki canımdan en samimi arkadaşım gibi hissediyorum inanınok be bizde bilgili değiliz sadece deyneyimlerimizden yola çıkıp konuşuyoruz (ben öyle yapıyorum ) yoksa bişey çok şey bildiğimizden değil
İçini rahatlatıyım diye demedim kuzum ciddiyim hiç strese sokma kendini bizim için en kötü şey stres kuzum pozitif düşün rabbim hepimizden razı olsun hiö korkmainşlhhhhcanım içimi rahatlattın allah razı olsun
teşekkürler kızlar hiç tüp bebek deneyiminz oldumuı benim ilk olacak sayımız çok çok az tutmaz diye çok korkuyorum
canım hormonları normal genetik normal varikesol yok ultrasonda normal çıktı. sebebini bulamadık.ilkokuldayken zatüre olmuş ben ona bağlıyorum ama doktor alakası yok dedi.devlet hastanesi diye galiba cnm vlla bişi sormaya çekiniyorum eşim ordaki ürologlada görüştü oda hiç bi açıklama yapmamış eşimde çekinir sormaya bilmiyorum girdik bi yola sonumuz hayır olur inşlh
eğer sormamın sakıncası yoksa neden tutmadı2 kere denedik canım tüp bebek.
Aynen canım zaten bayaadır burdanda uzaktım şimdi çok daha iyiyim tüp bebek yaptırdığım dönemde çok kötüydüm takıntı dönemimdeydim belki o zaman tuttuğum bi defter vardı onu psikologum okudu dayanamadım çok acı ve derin yasamıssın dedi gerçekten çok kötüydüm ama atlattım kızlar şimdi iyiyim inanıyorum olucak bebişim rabbim güldürecek hepimizi :)Canım önce sen iyi ol. Bu çok önemli. Bazı şeyleri takıntı yapmamak lazım mesela çocuk gibi. Çabalamak başka diretmek başka.Bunlar nasip ve kısmet işi. Duvar kalınlastırmak için başka yollar elbet vardır. Psikologun dogru söylemiş bencede. Gerekirse bu foruma da girme uzak dur biraz çocuk fikrinden. Kendine dön evliliğine dön. Emin ol her şey düzelecektir. Ne olmaz denilen bebekler bizim aramızda şimdi. Hiç biri tesadüf değil. Rabbim duaları duyan kalplerı bilendir. Seni bu konuda bence hiç üzmeyecek. Taşıyıcı anne olmak için çok erken. Hiç bir şey bitmiş değil.
Sabır ve tevekkül her şeyin ilacı canım.
eğer sormamın sakıncası yoksa neden tutmadı
evet biz iyi dostlarızdır dinleriz cevaplarıztmm bee bişeyde denmiyor kuzum takılıyorum yaa biliyorum sizinle konuşmak bulaşmak iyi geliyo sadece sanki canımdan en samimi arkadaşım gibi hissediyorum inanın
İçini rahatlatıyım diye demedim kuzum ciddiyim hiç strese sokma kendini bizim için en kötü şey stres kuzum pozitif düşün rabbim hepimizden razı olsun hiö korkma
O zaman kızdırabilirim ahahaaevet biz iyi dostlarızdır dinleriz cevaplarızşaka tabiki o senin gönlüyün güzeliği görmek istediğim gibi görüyorsun bizi
hayırrrrrrrrrrrrrrrrr sakınn kızdırmaO zaman kızdırabilirim ahahaa
anladım canım herşeyin hayrlsı vakti zamnı var demkki hayrlı zmnda gelsinler inşlhBizde de sperm azlıgı var canım. 1milyon altı diyor Dr amcalar:)
Bence tutmadı çünkü spermi alıp dışarda dölleyip bana transfer etmesiyle ;
benim normal yolla hamıle kalamam arasında hiç fark yok.
Ama simdi sperm havuzu yonetımını deneyecıgız. Bı yerde sperm biriktirip arasından iyiler secilip embrıyo elde edilecek.,
Benimde var olan yumurtalarım kalıtelı olacak sekilde ılacla tedavı edilecek.
AMa her seyden önce canım kısmet. Rabbim nasip etmediği için boyle bi surec yasadım.
şaka yaptımO zaman kızdırabilirim ahahaa
Annecimmmm kurtar benii valla kızdırmıycam yaa tmm kızma kızmaaahayırrrrrrrrrrrrrrrrr sakınn kızdırma