• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Annecimmmm kurtar benii valla kızdırmıycam yaa tmm kızma kızmaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
o10ncj.jpg
o10ncj.jpg

Kızlar bende yasin okutuyorum. BEnim için okumak isterseniz çok sevinirim :) :KK36::KK36:
Yeğenlerin çok tatlı maşallah..ben okurum yasin adını mesajla yaz bana ismine bağışlarım..bende meryem suresi okiyorum bayadır 20 günü geçti aralık 17si gibi bitircem inşallah...fetih suresinide okudum yumurtlama zamanımda...rabbim cemremin dediği gibi bizlerede nasip etsin evlatlarımızı...resulluhlah efendimiz ne güzel demis evlat kokusu cennet kokusuna benzer diye...rabbim nasip ederse ah bi olursa onun kokusunu içime en derinime kadar çekicem cennet kokulu meleklerimiz...hergün her dakika ona bakıp büyüttüğüm onunla uyandığımız hergün için şükredicem allaha...allah bizleri bu duygunan mahrum kılmasın bizlerede nasip etsin inşallah canlarım..

Dün yumurtalaeim toplandı 11 adet 5 olgunmus 4 bölünmüş perşembe 8.30 transfer edecekler bölünmüş demek kaliteli anlamına mi geliyor bilemedim

Ahh amin canim. Buram buram buralara geldi o koku:) Burcu Yelmen canim. Cok tesekkur ederim. Rabbim kabul etsin insallah. Hepimize guzel saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Yeğenlerin çok tatlı maşallah..ben okurum yasin adını mesajla yaz bana ismine bağışlarım..bende meryem suresi okiyorum bayadır 20 günü geçti aralık 17si gibi bitircem inşallah...fetih suresinide okudum yumurtlama zamanımda...rabbim cemremin dediği gibi bizlerede nasip etsin evlatlarımızı...resulluhlah efendimiz ne güzel demis evlat kokusu cennet kokusuna benzer diye...rabbim nasip ederse ah bi olursa onun kokusunu içime en derinime kadar çekicem cennet kokulu meleklerimiz...hergün her dakika ona bakıp büyüttüğüm onunla uyandığımız hergün için şükredicem allaha...allah bizleri bu duygunan mahrum kılmasın bizlerede nasip etsin inşallah canlarım..

Ahh amin canim. Buram buram buralara geldi o koku Burcu Yelmen canim. Cok tesekkur ederim. Rabbim kabul etsin insallah. Hepimize guzel saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Tatlım zayıfım ama tahlilin yapıldığı zaman aşırı zayıftım gencim ama olmuyor ki :KK43: ben bu yaşta 2 kez yara yaktırdım 3 negatif asılama ve bi negatif tüp bebek sığdırdım :/ ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum mesela spora başladım ama hem yüzmeye gidiyorum hemde spora gidiyorum psikologum daha hazır değilsin diyo o yüzden kaçıyorum bnm normal yolla kalmam biraz zor rahim duvarım kalınlaşmıyo bnm vücut ilaçlarada cvp vermiyor doktorum en son ozon tedavisi deneyelim olmazsa ya kader diyip kabullen yada taşıyıcı anne dedi ama taşıyıcı anneye karşıyım ben hissetmek istiyorum bebeğimi kısmet artık yumiler çok iyi bu yumilerle yüzde 99 hamile kalırsın ama duvar da önemli diyo :KK43:

Back