2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Fertilite tablosunda düşük seviyede yer aliyor canım seviyen
Kızlar rica etsem bana anlatırmısınız bu düşüklük ne demek düşük olunca bu değer ne demek oluyor benim yumiler toplandı dondurulmuş tedavisi görücem ama kafam karıştı yaa

Kızlar rica etsem bana anlatırmısınız bu düşüklük ne demek düşük olunca bu değer ne demek oluyor benim yumiler toplandı dondurulmuş tedavisi görücem ama kafam karıştı yaa
CANIM amh yumurta rezervini gösteren bir testir tavanı 5 tabanı 0 dır bu yaşla orantılı olarak yorumlanır ama 1 in altında ise teavi için beklememek gerekir

CANIM amh yumurta rezervini gösteren bir testir tavanı 5 tabanı 0 dır bu yaşla orantılı olarak yorumlanır ama 1 in altında ise teavi için beklememek gerekir

CANIM AYNEN ÖYLE TABLODA GAYET AÇIKLAYICI ZATEN.

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite 4.0 - 6.8

Yeterli Fertilite 2.2 - 4.0

Düşük fertilite 0.3 - 2.2

Çok düşük Fertilite 0.0 - 0.3

Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

Ama size sabah gönderdim ya muzice ikizlerim diye.
İşte o ikizler çok düşük fertilite sahibi olan kuzenimin normal yolla gebe kalıp doğurduğu kızları :)

Kuzum bnm yasım 22 1.3 tü amh seviyem 15 yumi toplandı 13 ü 3 güne çıktı 5 yumi 5 güne çıkmıştı yani sence durum nedir bi de benm amh seviyem gittikçe düşebilirmi ben bi negatif aldım 1 seneyi geçti hala 2 tedaviye cesaret edip baslayamıyorum yumi kalitemin düşme ihtimalimi var yani bu seviyeye göre

oyhhh çok gençsin canım. Kılo fazlalıgın var mı yada zayıflıgın? Bazen bunlar çok etken oluyor amh düşüklüğüne.
Bazen de genetik oluyor bazen sebepsiz iste benım kuzenimde oldugu gibi. Bu sende normal şekilde yumurta üretiminin az oldugunu belirtiyor. Ve her gecen yaşda yumurta rezervi azalmaya başlar. Sen imdat durumunda degilsin canım çünkü 13 yumi gayet güzel. Ama tabloya göre düşük gruptasın yani doktorlar hep acil tüp bebek yapalım derler.
Benim sana kesin tavsiyem.
Sigara içiyorsan bırak.
Diyet yap ama öyle zayıf olmak için değil. Saglıklı beslen.. Kendini sıkmayan ama faydalı seyler ye bi süre..
Bol yürüyüş yap ve stresten uzak dur. Kafanı toplayınca da 2.denemeyi yap tabi normal yolla gebe kalmazsan

Tatlım zayıfım ama tahlilin yapıldığı zaman aşırı zayıftım gencim ama olmuyor ki ben bu yaşta 2 kez yara yaktırdım 3 negatif asılama ve bi negatif tüp bebek sığdırdım :/ ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum mesela spora başladım ama hem yüzmeye gidiyorum hemde spora gidiyorum psikologum daha hazır değilsin diyo o yüzden kaçıyorum bnm normal yolla kalmam biraz zor rahim duvarım kalınlaşmıyo bnm vücut ilaçlarada cvp vermiyor doktorum en son ozon tedavisi deneyelim olmazsa ya kader diyip kabullen yada taşıyıcı anne dedi ama taşıyıcı anneye karşıyım ben hissetmek istiyorum bebeğimi kısmet artık yumiler çok iyi bu yumilerle yüzde 99 hamile kalırsın ama duvar da önemli diyo

evet canım düşebilir yumurta kaliten ve sayın azalabilir yaşına göre evet birazcık düşük ama bu senin anne olamayacağın anlamına gelmiyor burada kk de bir arkadaşımız 0.25 ile doğal yoldan(defalarca tüp bebek denedi negatif aldı tedavisi iptal oldu) hamile kalıp anne olmuştu geç kalmadan tedavi başlamalısın derim ben

arkadaşlar eşimin sonuçları şu şekildedir;
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
buna göre durum nasıldır arkadaşlar anlamıyoruz hiç bir şey?
nedemek oluyor bunlar?bu sonuçları yeni değerleri

bence kötü değil

Yaa ben aslında hiç bişey bilmiyor gibiyim bu konuda düşükle başlamıştık ipnelere biz yavaş yavaş yükseltip sonra tekrar düşürmüştük sizler ve egunal iyi bilir

Yaa ben aslında hiç bişey bilmiyor gibiyim bu konuda düşükle başlamıştık ipnelere biz yavaş yavaş yükseltip sonra tekrar düşürmüştük sizler ve egunal iyi bilir
ilaçtanmı söz ediyorsun

canım dğer arkadaşlarda yorum yaparlar ama toplamda 100 milyon civarında ileri har%25 kötü değil bence

1 saat : %18ileri hızlı
2 saat:%16 ileri hızlı
not olarakta şunu yazmışlar morfolojik anomoliler mevcuttur...
hiç bir şey anlamıyorum bu testten ben .doktor sanki çok vahim gibi konuştu bizimle

teşekkürler kızlar hiç tüp bebek deneyiminz oldumuı benim ilk olacak sayımız çok çok az tutmaz diye çok korkuyorum
canım sayı kaç ki eğer erkek infrtilitesiyseniniz ımsı deneseydiniz daha iyi sonuç alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…