Kızlar rica etsem bana anlatırmısınız bu düşüklük ne demek düşük olunca bu değer ne demek oluyor benim yumiler toplandı dondurulmuş tedavisi görücem ama kafam karıştı yaaFertilite tablosunda düşük seviyede yer aliyor canım seviyen
CANIM amh yumurta rezervini gösteren bir testir tavanı 5 tabanı 0 dır bu yaşla orantılı olarak yorumlanır ama 1 in altında ise teavi için beklememek gerekirKızlar rica etsem bana anlatırmısınız bu düşüklük ne demek düşük olunca bu değer ne demek oluyor benim yumiler toplandı dondurulmuş tedavisi görücem ama kafam karıştı yaa
CANIM amh yumurta rezervini gösteren bir testir tavanı 5 tabanı 0 dır bu yaşla orantılı olarak yorumlanır ama 1 in altında ise teavi için beklememek gerekir
Kızlar rica etsem bana anlatırmısınız bu düşüklük ne demek düşük olunca bu değer ne demek oluyor benim yumiler toplandı dondurulmuş tedavisi görücem ama kafam karıştı yaa
Kuzum bnm yasım 22 1.3 tü amh seviyem 15 yumi toplandı 13 ü 3 güne çıktı 5 yumi 5 güne çıkmıştı yani sence durum nedir bi de benm amh seviyem gittikçe düşebilirmi ben bi negatif aldım 1 seneyi geçti hala 2 tedaviye cesaret edip baslayamıyorum yumi kalitemin düşme ihtimalimi var yani bu seviyeye göreCANIM amh yumurta rezervini gösteren bir testir tavanı 5 tabanı 0 dır bu yaşla orantılı olarak yorumlanır ama 1 in altında ise teavi için beklememek gerekir
Kuzum bnm yasım 22 1.3 tü amh seviyem 15 yumi toplandı 13 ü 3 güne çıktı 5 yumi 5 güne çıkmıştı yani sence durum nedir bi de benm amh seviyem gittikçe düşebilirmi ben bi negatif aldım 1 seneyi geçti hala 2 tedaviye cesaret edip baslayamıyorum yumi kalitemin düşme ihtimalimi var yani bu seviyeye göre
Tatlım zayıfım ama tahlilin yapıldığı zaman aşırı zayıftım gencim ama olmuyor kioyhhh çok gençsin canım. Kılo fazlalıgın var mı yada zayıflıgın? Bazen bunlar çok etken oluyor amh düşüklüğüne.
Bazen de genetik oluyor bazen sebepsiz iste benım kuzenimde oldugu gibi. Bu sende normal şekilde yumurta üretiminin az oldugunu belirtiyor. Ve her gecen yaşda yumurta rezervi azalmaya başlar. Sen imdat durumunda degilsin canım çünkü 13 yumi gayet güzel. Ama tabloya göre düşük gruptasın yani doktorlar hep acil tüp bebek yapalım derler.
Benim sana kesin tavsiyem.
Sigara içiyorsan bırak.
Diyet yap ama öyle zayıf olmak için değil. Saglıklı beslen.. Kendini sıkmayan ama faydalı seyler ye bi süre..
Bol yürüyüş yap ve stresten uzak dur. Kafanı toplayınca da 2.denemeyi yap tabi normal yolla gebe kalmazsan
evet canım düşebilir yumurta kaliten ve sayın azalabilir yaşına göre evet birazcık düşük ama bu senin anne olamayacağın anlamına gelmiyor burada kk de bir arkadaşımız 0.25 ile doğal yoldan(defalarca tüp bebek denedi negatif aldı tedavisi iptal oldu) hamile kalıp anne olmuştu geç kalmadan tedavi başlamalısın derim benKuzum bnm yasım 22 1.3 tü amh seviyem 15 yumi toplandı 13 ü 3 güne çıktı 5 yumi 5 güne çıkmıştı yani sence durum nedir bi de benm amh seviyem gittikçe düşebilirmi ben bi negatif aldım 1 seneyi geçti hala 2 tedaviye cesaret edip baslayamıyorum yumi kalitemin düşme ihtimalimi var yani bu seviyeye göre
bence kötü değilarkadaşlar eşimin sonuçları şu şekildedir;
1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
buna göre durum nasıldır arkadaşlar anlamıyoruz hiç bir şey?
nedemek oluyor bunlar?bu sonuçları yeni değerleri
doktor bize sayı standartların çok az üzerinde .ama asıl sorun ileri hareketli hızında dedi.ve malsef bu durumda iyi diyemeyiz falan dedi.aşılama yaptıraz bi kaç hafta sonra şimdide başka doktor direk tüp diyor yabence kötü değil
ilaçtanmı söz ediyorsunYaa ben aslında hiç bişey bilmiyor gibiyim bu konuda düşükle başlamıştık ipnelere biz yavaş yavaş yükseltip sonra tekrar düşürmüştük sizler ve egunal iyi bilir
canım dğer arkadaşlarda yorum yaparlar ama toplamda 100 milyon civarında ileri har%25 kötü değil bencedoktor bize sayı standartların çok az üzerinde .ama asıl sorun ileri hareketli hızında dedi.ve malsef bu durumda iyi diyemeyiz falan dedi.aşılama yaptıraz bi kaç hafta sonra şimdide başka doktor direk tüp diyor ya
proxeed canım
teşekkürler kızlar hiç tüp bebek deneyiminz oldumuı benim ilk olacak sayımız çok çok az tutmaz diye çok korkuyorumbizde proxeed kullanıyoruz canım günde 2 doz :)
peki saat ilerleyince %50 olmuş galiba bu o demek mi oluyor?canım dğer arkadaşlarda yorum yaparlar ama toplamda 100 milyon civarında ileri har%25 kötü değil bence
canım sayı kaç ki eğer erkek infrtilitesiyseniniz ımsı deneseydiniz daha iyi sonuç alınırteşekkürler kızlar hiç tüp bebek deneyiminz oldumuı benim ilk olacak sayımız çok çok az tutmaz diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?