canım ne kullanıyosunuz bnmde eşimde sayı ve hız da problem varfelaket bi moral oldu valla :) ama ileri hızında sorun var dedi işte doktor ne bileyim .içiyor ilacı sürekli çakşırıda içiricemmmmm :)
Canım nasılsın? Var mı bi durum?
proxeed canımcanım ne kullanıyosunuz bnmde eşimde sayı ve hız da problem var
çokkkkkkkkkkk teşekkürler :)biraz korkunçmu ne :)
Sağol canım hayırlısı inşallah ... Gönül ister kız olsun artık onuda demiyorum :) olsunda ne olursa olsun inşallah:) ama dr un dediği çok hareketli galiba erkek geliyor dedi bakalım hayırlısı 11+0 oldu tam kaç haftada belli oluyor acaba cinsiyeti
ya bide ilaçlar nasıl biliyormusunuz sizin oldumu hiç aşılama?fitil falan diye duydumm .çokkkkkkkkkkk teşekkürler :)biraz korkunçmu ne :)
canım ne kullanıyosunuz bnmde eşimde sayı ve hız da problem var
çokkkkkkkkkkk teşekkürler :)biraz korkunçmu ne :)
iyiyim canım sen nasılsın henüz değişik bir şey yok tatlım yarın randevum var ona gideceğim negatifimi tastikleteyim diyorum doktoruma :))
daha öncesinde neofortil diye bi hap kullanmıştık ama o sadece sayıyıy artırıyormuş proxeed hem hızı ve sayıyı artırıyormuşçama dediğim gibiçakşır suyuda artırıyormuş eşimi ikna edebilirsem içmeye eğer başlıycam :)bizde proxeed kullanıyoruz canım günde 2 doz :)
daha öncesinde neofortil diye bi hap kullanmıştık ama o sadece sayıyıy artırıyormuş proxeed hem hızı ve sayıyı artırıyormuşçama dediğim gibiçakşır suyuda artırıyormuş eşimi ikna edebilirsem içmeye eğer başlıycam :)
aynen ilaçlar aşırı pahalı birde....doğal ürünlerle takviye işte keçiboynuzu,bal,havuç ama artış olurmu bilmem tabi ..Canım ilaçlar çok işe yaramıyor aslında ama sen ilacı taze sıkılmıs portakal suyu ıle ver birde bol havuc salatası yeşillik yesin.. Ama aksatmasın en az 2 ay
aynen ilaçlar aşırı pahalı birde....doğal ürünlerle takviye işte keçiboynuzu,bal,havuç ama artış olurmu bilmem tabi ..
kızlar az önce de yazmıştm hemşire E2 sonucumun 900 olduğunu söyledi 8 de yum var ii mi sizce
hemşire ii dedi cnm da hbr verince onlar bi oraym sizlere de dedimahahhaaah hemşire bir şey söyledimi olumsuz canım? Bence her şey yolunda gibi akışına bıraksan artık diyorum
hemşire ii dedi cnm da hbr verince onlar bi oraym sizlere de dedim
ederm edrm cnm inş güzel hbrler vercmendişe etme tatlım her şey güzel olacak inşallah allaha emanetAma bizi de haberdar et tabi sık sık :)
CANIM biz tedvaideyken hemşire her folükül için 200 olarak hesaplanr demişti yani he rşey normal gibi geldi bana daederm edrm cnm inş güzel hbrler vercm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?