• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cok haklısın canım diyecek söz yok. Olmamısı beklemek zaten yorucuyken çevredeki vızıltılar katıl edebilecek hale geliyor insanı.. Sonuc stres oluyor ve stresteyken kan akısı hormonlar saçmalıyor ve normal olacagı varsa da olmuyor zaten.. Lütfen bu süreçte duyma kimseyi gerekirse söyle eşinin kusurlu oldugunu bu ayıp değil alışsınlar! Gerekirse görüşme bile iyi de yapmışsın zaten azaltmakla! Rabbim nasip etsin canım gönlüne göre versin inşallah..
Birlikte karşılıklı güzel haberler verelim tezinden :)
İnsallah canim.herjes guzel gaber alsin ve bizlere versin tabiki bizde insallah esimde sorun oldugunu biliyolar canim bildikleri halde bukadar bilmeseler Allah korusun beni halimi dusunemem bile calisiyorum onlardan kacmak icin bahanem oluyo gitmiyorum onlarda gelmiyo:-):-):-)

Hoş geldin canım E2 Testi sanırım ben yaptırmadım. Hatırlamıyorum yaptırdıysam da. Öyle seyleri hiç kontrol etmem doktora bırakırım her şeyi. O yüzden ne dersem yalan olur .
cnm bnde de tam tersi dr ne yaptıysa bilmem lazım fazla mwraklıym sanırım E2 çok yüksek yada düşük çıkınca olumsz olabiliyomş o zmn embriyolarn dondurulması E2 normale dönünce transfer edilmesi lazımmıs böyle herseyi arastırınca bnde ne oluyo ne bitiyo öğrenmeden yapaıyorm

evettt arkadaşlrım bugünnn bütün raporlarımı kurula teslim ettim..haftaya tekrar gel ilaçlarını yazıcaz dediler. aşılama için.bu yazacakları ilaçları benmi kullanıcam eşimde kullanıcakmı.ne ilacı oluyor bunlar?ilaçlardan hemen sorna aşılama yapıcaklar galibaaa sonundaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Hayirli olsun sonu bebisli olsun tedavin canim ilaclari sen kullancaksin eslere gorev dusmuyo bu asilamada tup bebekte bi sperm veriyolar gerisi biz kadinlara kaliyo canim kolay gelsin hayirli olsun

cnm bnde de tam tersi dr ne yaptıysa bilmem lazım fazla mwraklıym sanırım E2 çok yüksek yada düşük çıkınca olumsz olabiliyomş o zmn embriyolarn dondurulması E2 normale dönünce transfer edilmesi lazımmıs böyle herseyi arastırınca bnde ne oluyo ne bitiyo öğrenmeden yapaıyorm

Bence biraz sakin olmak akışına bırakmak önce Allaha sonra doktorlara emanet etmek lazım canım :KK20::KK36::KK36:

İnsallah canim.herjes guzel gaber alsin ve bizlere versin tabiki bizde insallah esimde sorun oldugunu biliyolar canim bildikleri halde bukadar bilmeseler Allah korusun beni halimi dusunemem bile calisiyorum onlardan kacmak icin bahanem oluyo gitmiyorum onlarda gelmiyo:-):-):-)

Muhtemel onlar oğullarının kusurlarını kapamak için senin üstüne gidiyor :) Klasik eski kafa hareketleri canım.. İyi yapıyorsun boşver uzak dur.. Güzel şeyler olacak inşallah hakkında rabbime emanet.

evettt arkadaşlrım bugünnn bütün raporlarımı kurula teslim ettim..haftaya tekrar gel ilaçlarını yazıcaz dediler. aşılama için.bu yazacakları ilaçları benmi kullanıcam eşimde kullanıcakmı.ne ilacı oluyor bunlar?ilaçlardan hemen sorna aşılama yapıcaklar galibaaa sonundaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Canım hayırlı olsun rabbım yuzunu guldursun.. Ben bu aşılama sürecini hiç bilmiyorum canım.

Hayirli olsun sonu bebisli olsun tedavin canim ilaclari sen kullancaksin eslere gorev dusmuyo bu asilamada tup bebekte bi sperm veriyolar gerisi biz kadinlara kaliyo canim kolay gelsin hayirli olsun
teşekkür ederim niş aşılamada pek umut yok ama inş olur ne diyim :)peki bu ilaçlar genellikle hapmı oluyor iğnemi oluyor?bana bi gün vericekler o gün gidip aşılamamı olucaz nasıl ilerliycek süreç acaba

teşekkür ederim niş aşılamada pek umut yok ama inş olur ne diyim :)peki bu ilaçlar genellikle hapmı oluyor iğnemi oluyor?bana bi gün vericekler o gün gidip aşılamamı olucaz nasıl ilerliycek süreç acaba

canım yazı kopyalanmıyor bende ekranı kopyaladım :)
inşallah işini görür.

upload_2014-11-25_12-26-15.png

Cnm ben ilacsiz asilama yaptirmistim bilgim yok

Kızlar yaa bişey sorucm bnm amh testi 1.3 tü iyimi sizce :KK51:

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)

AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite

4.0 - 6.8

Yeterli Fertilite

2.2 - 4.0

Düşük fertilite

0.3 - 2.2

Çok düşük Fertilite

0.0 - 0.3

Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski)

> 6.8

Çok geçmiş olsun canım.. Benim çevremde kimin bu tarz lekelenmeleri olduysa hepsinin kızı oldu :)
Hakkın da hayırlısı olsun inşallah.
Sağol canım hayırlısı inşallah ... Gönül ister kız olsun artık onuda demiyorum :) olsunda ne olursa olsun inşallah:) ama dr un dediği çok hareketli galiba erkek geliyor dedi bakalım hayırlısı 11+0 oldu tam kaç haftada belli oluyor acaba cinsiyeti

Back