2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alıcaz senden :):)

kızlar birazdan çıkacağım bıdık öğretmenine süpriz yapacağız çiçekçiye gidip çiçek alacağız pasta vs güzel olacak bu gün

Rabbim guzel sonuclar almani nasip etsin. Super izin almakla iyi yapmissin. Lakin asla odenli yatma derim canim. Biraz daha aktif ol. Cunku kan akisi icin hareket sart. Birde.uzun sure oyle olmak stres yapar. Rabbim guzel haberler almayi nasip etsin insallah

Ewet cnm haklisin bugun ewde minik minik biseler yapcm mesala esim 11 gbi gelck kawalti hazirlarim. :) yatmktan zaten belim agrimis. Gece yatarkn kasigimda sizi vardi sabah kalktigimda yoktu hareket edince o sizi yeniden basliyor ona korkuyorum aslinda bugunde birz rahmin icin yaniyo gbi.

Annem yok yanimda uzaktayiz birbirimize ufaktan kndi isimi temixlik vs yapmadan gormeye baslamaliyim zaten artik. Buarada egilip kalkma noktasinda bnm dr um uyarmadi bni. Siz biliyorsinuzdr cnlar yerden corap vs. Almk icindemi egilmiyim hic?

Annem yok yanimda uzaktayiz birbirimize ufaktan kndi isimi temixlik vs yapmadan gormeye baslamaliyim zaten artik. Buarada egilip kalkma noktasinda bnm dr um uyarmadi bni. Siz biliyorsinuzdr cnlar yerden corap vs. Almk icindemi egilmiyim hic?

Canım eğilip kalk yani hayatına normal şekilde devam et. Sadece esneyip gerilme, ağır kaldırma, yukarılara çok uzanma ağır işler yapma... Onun dışında kahve filan kafeinli şeyler içme. En önemlisi kendi vücudunu çok dinleme. Öyle oldu böyle oldu.. Çünkü şuan senin elinden hiç bir şey gelmez. Rabbim nasip etmişşse olacak, etmemişse zamanı değil deyip zamanımızı bekleyeceğiz. Sen oyalan canım bunlar olmamış gibi davran, dışarı çık temiz hava al müzik dinle ...

arkdaşlar rahim filmimde çekildi şimdiki süreç ne olur? hemen aşılamamı olur yoksa başka bişeylerde istiyorlarmı

Ayy hayırlı olsun sevindim gerçekten yaa sanki bana yapılmış gibi heyecanlandım kuzum bebişin seninle annesi hiç merak etme hayırlısıyla test gününü bekleyelim mutlu haberini alalım inşallah

merhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba? 3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur

Canm ilk deneme canm benim pregon kullandim ben yarin 13uncu gun oluyo opu olcam

Benm de ilk canm ilk deneme bende biraz merakliyim nolcak diye ama rahatim cok sukur arkadaslar sakinlestiriyo sureci anlatip insallah guzel gecer yarinimiz canm

canım nasılsın neler yapıyorsun seni çok merak ettim :) tedavin nasıl bir türlü yazamadım ayrıca öğretmenler günün kutlu olsun

Canım dilerim öylesine gecici bir şeydir. Yormuş olabilirsin kendini dikkat et.. Bazen duydugum oluyor oyle seyler ama doktora gitmeyı ıhmal etme canım. Gecmiş olsun allah sıfa versın hayatım

Canım dilerim öylesine gecici bir şeydir. Yormuş olabilirsin kendini dikkat et.. Bazen duydugum oluyor oyle seyler ama doktora gitmeyı ıhmal etme canım. Gecmiş olsun allah sıfa versın hayatım
Âmin inşallah... Dr um istanbulda fakat Bulunduğum Şehirdede başladığım bir Dr var bugün randevu aldık inşllh bir sıkıntı yoktur dua ile

canım nasılsın neler yapıyorsun seni çok merak ettim :) tedavin nasıl bir türlü yazamadım ayrıca öğretmenler günün kutlu olsun
İyiyim canmm opu oldum bugun simdi eve geldim yatiyorum:) saol canm benm cok tsk ederim sende iyisin insallah

İyiyim canmm opu oldum bugun simdi eve geldim yatiyorum:) saol canm benm cok tsk ederim sende iyisin insallah

ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :) canlar inş. annesine sımsıkı tutunurlar :) güzel haberlerini bekliyorum bei iyi diyelim iyi olsun canım :)

tam olarak probleminiz nedir? Sanırım 1 cocugunuz var.
Rahım filmi çekilince 1 relg beklenir genelde hemen tedaviye başlanmaz.
yok çocuğum malesef olması için çabalıyoruz işte... sorun eşimde sperm sayısısı ve ileri hızınde sorun var o yüzden önce aşılama ve sonrasında olmazsa tüp bebek demişti doktorlar...ama benden de bi takım evraklar istediler.rahim filmide verdikleri listeye göre son du.rahim filmini çekildim..önümüzdeki ay hemen aşılamayı yaparlarmı?birde ben aşılama olurken ilaç kullanıcakmıyım ?aşılamanın tutma olasığı çok azmış gerçi umutsuszum ama tüp bebek tedavisi yapmıyor hastane aşılama yapmadan da

Muhtemel bir sonrakı ay başlarsın canım. Devlet hastanesinin protokolunu bilmiyorum canım ama bazılarına da dırek tüp bebek veriyorlar. Yanı özellikle problem spermde olunca. Asılama ile hamıle olasılıgı %12 filan ama kısmet belki hemen tutar canım. aşılama olurken ilaç kullanıyorsun canım. Belki biraz diretsen mi tüp bebek olsun diye.. Yani biraz çemkir derim ben.. Malum devlet hastanelerınde ıyı ıse yarıyor.

Bu arada profılınde cocugum bolumunde var yazıyor :) Düzelt istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…