Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucu güzel bekleyişlerin olsun canımmMutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
Amin canm insallah:)sonucu güzel bekleyişlerin olsun canımm
güzel bol bebişli günler yakın inşşşşMutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
Çok üzüldüm ama hayat devam edecek. Umut hep olacak. Hazır olduğunda o bebek o eve girecek.
İnsallah canm ya insallah hayirlisiylagüzel bol bebişli günler yakın inşşşş
bebekleriniz sıkıca tutunur size inşallah.sürecinizden biraz bahsedebilirmisiniz acab.kaç gün sürdü.hangi iğneleri kullandınız.Mutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
canım hayırlı olsun tedvain inş her şey yolunda gider eşinden sperm bulunur ve anne olursun ortalama 10 ila 15 arasında olur opu (bu kişiden kişiye değişen bir durumdur ) eşin tese ameliyatına senin opu olduğun gün alınırarkadaşlar herkese merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.bende tüpbebeğe hazırlanıyorum.kısa protokol.bugün iğnelrin 8.günü.yarın kontrolüm var.bu arada eşim azosperm.tesede aranacak.benim merak ettiğim konu eşimi ne zaman teseye alırlar.yani benim yumurtalarım ne zaman toplanır.ben tedaviye gonal f 200 ile başladım 5g gün kullandım.3 gündürde gonalf +cetrotide kullanıyorum.sırada ovitrelle dışında hangi iğnelr kaldı.benim merkez bir defada söylemiyor iğneleri.her gitiğimde o günkünü veriyor diğer kontrole kadar.tabi ben çatlıyorum meraktan.siz deneyimli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.biz antepte ikamet ediyoruz.merkez adanada.en azından eşim ona göre izin alsın tese günü için.
cevabın için teşekkürler canım.şimdi sırada hangi iğnler var ben onu merak ettim.gonalf cetrotide kullandım.ovitrelle son gün kullanılılıyor.şimdi ben bu süreçte ne kullanacağım bunu merak ediyorum.kısıtlı bütçeyle yaptırıyoruz ve maliyetide kafama takıyorum.canım hayırlı olsun tedvain inş her şey yolunda gider eşinden sperm bulunur ve anne olursun ortalama 10 ila 15 arasında olur opu (bu kişiden kişiye değişen bir durumdur ) eşin tese ameliyatına senin opu olduğun gün alınır
Insl bebefin sana siki siki tutunur...Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
Hayirli olsun sekerim ....Kızlar iyi günler pazar günü diye kimse yok herhalde bugün ilk lucrin i oldum Bismillah dedik bakalım :) hakkımızda hayırlısı olsun
Canimm baska igne yok transferden sonra bazi ilaclar yazar ama uygun fiyatli seyler onlarcevabın için teşekkürler canım.şimdi sırada hangi iğnler var ben onu merak ettim.gonalf cetrotide kullandım.ovitrelle son gün kullanılılıyor.şimdi ben bu süreçte ne kullanacağım bunu merak ediyorum.kısıtlı bütçeyle yaptırıyoruz ve maliyetide kafama takıyorum.
egusum bu seninmi yoksa benim leylekmi
Rabbim hepimize hayırlısını versin canım.ne zaman nasipse o zaman durmak yok birbirimize destek olup atlatacağız bugünleri inşallah.Canim benim dün negatif alan biri olarak seni çok iyi anlıyorum nasip buymus pes etmek yok ve yola devam
Canım benimde yarın opu var.ilk defa diye mı bilmem çok heyacanliyim.Allah yardımcımız olsun inşallahMutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah