• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Mutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah:KK68:
güzel bol bebişli günler yakın inşşşş

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.bende tüpbebeğe hazırlanıyorum.kısa protokol.bugün iğnelrin 8.günü.yarın kontrolüm var.bu arada eşim azosperm.tesede aranacak.benim merak ettiğim konu eşimi ne zaman teseye alırlar.yani benim yumurtalarım ne zaman toplanır.ben tedaviye gonal f 200 ile başladım 5g gün kullandım.3 gündürde gonalf +cetrotide kullanıyorum.sırada ovitrelle dışında hangi iğnelr kaldı.benim merkez bir defada söylemiyor iğneleri.her gitiğimde o günkünü veriyor diğer kontrole kadar.tabi ben çatlıyorum meraktan.siz deneyimli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.biz antepte ikamet ediyoruz.merkez adanada.en azından eşim ona göre izin alsın tese günü için.

Mutlu pazarlar kizlar benm yarin opu var ne cabuk gecti zaman yaa Allahim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah:KK68:
bebekleriniz sıkıca tutunur size inşallah.sürecinizden biraz bahsedebilirmisiniz acab.kaç gün sürdü.hangi iğneleri kullandınız.

1558410_1498588250421852_5167209049780676064_n.jpg

arkadaşlar herkese merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.bende tüpbebeğe hazırlanıyorum.kısa protokol.bugün iğnelrin 8.günü.yarın kontrolüm var.bu arada eşim azosperm.tesede aranacak.benim merak ettiğim konu eşimi ne zaman teseye alırlar.yani benim yumurtalarım ne zaman toplanır.ben tedaviye gonal f 200 ile başladım 5g gün kullandım.3 gündürde gonalf +cetrotide kullanıyorum.sırada ovitrelle dışında hangi iğnelr kaldı.benim merkez bir defada söylemiyor iğneleri.her gitiğimde o günkünü veriyor diğer kontrole kadar.tabi ben çatlıyorum meraktan.siz deneyimli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.biz antepte ikamet ediyoruz.merkez adanada.en azından eşim ona göre izin alsın tese günü için.
canım hayırlı olsun tedvain inş her şey yolunda gider eşinden sperm bulunur ve anne olursun ortalama 10 ila 15 arasında olur opu (bu kişiden kişiye değişen bir durumdur ) eşin tese ameliyatına senin opu olduğun gün alınır

canım hayırlı olsun tedvain inş her şey yolunda gider eşinden sperm bulunur ve anne olursun ortalama 10 ila 15 arasında olur opu (bu kişiden kişiye değişen bir durumdur ) eşin tese ameliyatına senin opu olduğun gün alınır
cevabın için teşekkürler canım.şimdi sırada hangi iğnler var ben onu merak ettim.gonalf cetrotide kullandım.ovitrelle son gün kullanılılıyor.şimdi ben bu süreçte ne kullanacağım bunu merak ediyorum.kısıtlı bütçeyle yaptırıyoruz ve maliyetide kafama takıyorum.

Günaydın kızlar, yarın bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde transferim var Allah'ın izniyle, bize dua edin lütfen yavrularımla.
Insl bebefin sana siki siki tutunur...
Kızlar iyi günler pazar günü diye kimse yok herhalde bugün ilk lucrin i oldum Bismillah dedik bakalım :) hakkımızda hayırlısı olsun
Hayirli olsun sekerim ....

cevabın için teşekkürler canım.şimdi sırada hangi iğnler var ben onu merak ettim.gonalf cetrotide kullandım.ovitrelle son gün kullanılılıyor.şimdi ben bu süreçte ne kullanacağım bunu merak ediyorum.kısıtlı bütçeyle yaptırıyoruz ve maliyetide kafama takıyorum.
Canimm baska igne yok transferden sonra bazi ilaclar yazar ama uygun fiyatli seyler onlar

Selam kizlar bayagidir topige girmemistim. Tüp bebek negatifimden sonra inanin biraz kafami dagitmak istedim. Gecen gun de yeniden başka bir doktora gittim. Muayene etti.bana dediki rahimin kısa üst kisminda rahim boşluğuna dogru egiklik var. Ameliyat etmeden tüp bebek yapmam dedi.simdi size soruyorum. Simdiye kadar çok muayene oldum.tup bebek yaptirdim.rahim filmi cektirdim.hic mi gorulmedi. Yoksa özel hastanenin para amacli yaptigi biseymi.bilgisi olan varsa bana yazabilirmi. Gercekten çok yoruldum hastanelerin her gittigimde bir sey cikartmasindan.

Back