- 27 Şubat 2013
- 14.425
- 41.185
- 798
Kizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
Kızlar özellikle egunal histereskopi nedir bebişlerin tutunmadında fayda varmı?Ben laporoskopi geçirdim ama beni bilgilendirirseniz sevinirim ziraa bebişlerim beni bekliyo teyzeleri faydası olursa tutunmalarına yaptırırım zaten tutanamıyolar [/QUOT
Neden histereskopi ? son gittigim doktor bana da dedi su an arastiriyorum
ilk denemende yavruna kavuşursun inş canım bende aralıkta ilk denememi yapıcam burdan öğrendiğim kadarıyla yumurtanın sayısı değil kalitesi önemliymiş inşşş kaliteli yumilerin olurrr sonunda da mutlu olursunMerhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem olucak pkoluyum yarin yumurtaların toplanacak Dr 5 yumurtanın olmuş dedi biraz az gibi geldi bana umarım kaliteli yumurtalardir
Benim de esime erdem hastanesi ameliyat demisti ama baska bir doktora gittik hic gerek yok dedi boyle durumlarda tek doktorla yetinme hic belli olmuyor. Benim bildigim yay seklinde rahim var ustten biraz basik oluyor bu da normal rahim turlerinden biri. Hsg raporunda rahim seklin yazar mutlaka ona bakip netten arastirabilirsin Allah yardimcin olsun ve insaallah hepimiz iyi doktorlarla karsilasalimSelam kizlar bayagidir topige girmemistim. Tüp bebek negatifimden sonra inanin biraz kafami dagitmak istedim. Gecen gun de yeniden başka bir doktora gittim. Muayene etti.bana dediki rahimin kısa üst kisminda rahim boşluğuna dogru egiklik var. Ameliyat etmeden tüp bebek yapmam dedi.simdi size soruyorum. Simdiye kadar çok muayene oldum.tup bebek yaptirdim.rahim filmi cektirdim.hic mi gorulmedi. Yoksa özel hastanenin para amacli yaptigi biseymi.bilgisi olan varsa bana yazabilirmi. Gercekten çok yoruldum hastanelerin her gittigimde bir sey cikartmasindan.
Merhaba arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem olucak pkoluyum yarin yumurtaların toplanacak Dr 5 yumurtanın olmuş dedi biraz az gibi geldi bana umarım kaliteli yumurtalardir
Benim de esime erdem hastanesi ameliyat demisti ama baska bir doktora gittik hic gerek yok dedi boyle durumlarda tek doktorla yetinme hic belli olmuyor. Benim bildigim yay seklinde rahim var ustten biraz basik oluyor bu da normal rahim turlerinden biri. Hsg raporunda rahim seklin yazar mutlaka ona bakip netten arastirabilirsin Allah yardimcin olsun ve insaallah hepimiz iyi doktorlarla karsilasalim
Uzulme canim.inan zaman geciyor onu bile unutuyorsun.benim 3.ayim doldu.ilk negatifren sonra.insallah hepimizin olacak
canım benim kız kardeşimede söyledi dr normalde ciddiye alınmaz ama 10 yıldır bebek olmamaış 6 tane düşük rahmin üst kısmında eğrlik var burayı düzeltip öyle tarnfer yapalım dedi kardeşimde bir kaç ay beklemeyi düşünüyordu ki o ay doğal yoldan hamile kaldı yani evet böyle bir durumda histerskopi yapışabilir ve bu tutunmaya engel olarak görülebiliyor canımSelam kizlar bayagidir topige girmemistim. Tüp bebek negatifimden sonra inanin biraz kafami dagitmak istedim. Gecen gun de yeniden başka bir doktora gittim. Muayene etti.bana dediki rahimin kısa üst kisminda rahim boşluğuna dogru egiklik var. Ameliyat etmeden tüp bebek yapmam dedi.simdi size soruyorum. Simdiye kadar çok muayene oldum.tup bebek yaptirdim.rahim filmi cektirdim.hic mi gorulmedi. Yoksa özel hastanenin para amacli yaptigi biseymi.bilgisi olan varsa bana yazabilirmi. Gercekten çok yoruldum hastanelerin her gittigimde bir sey cikartmasindan.
Canm ilk deneme canm benim pregon kullandim ben yarin 13uncu gun oluyo opu olcambebekleriniz sıkıca tutunur size inşallah.sürecinizden biraz bahsedebilirmisiniz acab.kaç gün sürdü.hangi iğneleri kullandınız.
Benm de ilk canm ilk deneme bende biraz merakliyim nolcak diye ama rahatim cok sukur arkadaslar sakinlestiriyo sureci anlatip insallah guzel gecer yarinimiz canmCanım benimde yarın opu var.ilk defa diye mı bilmem çok heyacanliyim.Allah yardımcımız olsun inşallah
Var dediler kesin ameliyat dediler ama sonra ozel bir poliknige gittik iyi bir profesore adam dediki seni ameliyat etsem ozel hastanenin istedigi oaranin uc mislini alirim ama sana yazik ederim ameliyatlik bir durumun hic yok yine de icimiz rahat etsin diyorsaniz olun. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben gittigim hastaneden cok memnunum tavsiye ederim yaniTesekkur canim senin esinde ne var varikoselmi.benim esime de ayni seyi dediler.iki yildir doktorlarin oyuncagi olduk
Cnim merhablr nasip de burada da krsilsmk varmis sen kisa protikol tedavi goruyrsun aynen ben de oyle olmustum ortalama 12 15 gun suruyor ovitrelle catlatma ignesi en son bi kontrol daha oluyor yumurtalara bakiliyr ve yumurtlr yeterli olgunluga gldiyse ovitrelle ctltma ignesi vuruluyr onu da merkezin hangi saatte ypilcgni soyluyr ki o ignenin saati cok onemli esin seninle ayni gun teseye alinck eger sperm cikrss ki insAlhh cikar senin yumurtlr ayni gun toplnip dollnck Alhin izniyle transfer sonrasi birtakim ilclr veriliyr onlrin da mamiyeti cok dusuk Alh yrdmcnz olsn cnimmarkadaşlar herkese merhaba.sizlere birşey danışmak istiyorum.bende tüpbebeğe hazırlanıyorum.kısa protokol.bugün iğnelrin 8.günü.yarın kontrolüm var.bu arada eşim azosperm.tesede aranacak.benim merak ettiğim konu eşimi ne zaman teseye alırlar.yani benim yumurtalarım ne zaman toplanır.ben tedaviye gonal f 200 ile başladım 5g gün kullandım.3 gündürde gonalf +cetrotide kullanıyorum.sırada ovitrelle dışında hangi iğnelr kaldı.benim merkez bir defada söylemiyor iğneleri.her gitiğimde o günkünü veriyor diğer kontrole kadar.tabi ben çatlıyorum meraktan.siz deneyimli olan arkadaşlardan yardım istiyorum.biz antepte ikamet ediyoruz.merkez adanada.en azından eşim ona göre izin alsın tese günü için.
canım benim kız kardeşimede söyledi dr normalde ciddiye alınmaz ama 10 yıldır bebek olmamaış 6 tane düşük rahmin üst kısmında eğrlik var burayı düzeltip öyle tarnfer yapalım dedi kardeşimde bir kaç ay beklemeyi düşünüyordu ki o ay doğal yoldan hamile kaldı yani evet böyle bir durumda histerskopi yapışabilir ve bu tutunmaya engel olarak görülebiliyor canım
Var dediler kesin ameliyat dediler ama sonra ozel bir poliknige gittik iyi bir profesore adam dediki seni ameliyat etsem ozel hastanenin istedigi oaranin uc mislini alirim ama sana yazik ederim ameliyatlik bir durumun hic yok yine de icimiz rahat etsin diyorsaniz olun. Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben gittigim hastaneden cok memnunum tavsiye ederim yani
canım bence histerskopi yapılmalı yani elbette başka dr görüşe bilirisin kigörüşmelisinde ama histerskopiyi düşünmelisinBana da tutunsa da dusuge sebep olabilir dedi.valla her defasinda başka yola basvuruyiruz. Sen bunu daha iyi bilirsin. Daha çok sey yasadin
ALLAH YÜZÜNÜ GÜLÜDRÜSÜN İNŞKizlar cumrtsi transferimi oldum geldim evde yatiyorum. Bu hafta ise gitmeyecegim ewdeyim wc ye yemege kalkiyorum cok darlandigimda we crinone jeli yaptigimda ewin icinde turluyrm. Dr um 6 aralik dedi test tarihime 15 gun sonraya yani.ama beklemem herhalde 15 gunu. 5. Gun embriyosu ve 1 adet transfer edildi. Allahim ben ve bnm gbi bekleyen tum arkadadlarimin pozitifi gormesini nasip eyle Yarabbim amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?