ufukta tedavi yok canımbende bilemiyorum ne zaman olucak 2. tedavi
bi yanım deli gibi istiyor bi yanım ya yine olmazsa diyor öyle karışık duygular içndeyim
kendime zaman ayırıyorum bol bol dikiş nakış patchwork kapı süsü vs bi çok şey yapıyorum kendi halimde
bi nevi zaman geçiriyorum işte onun dışında değişik bişey yok tatlım
fatura dediğin internet faturasımı kuzum anlamadım
Amin canm insallah guzel embriyo sonra da simsiki bebis olurlar:) haber ederim tabi sende iyi ol kuzumÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :) canlar inş. annesine sımsıkı tutunurlar :) güzel haberlerini bekliyorum bei iyi diyelim iyi olsun canım :)
Amin canm insallah guzel embriyo sonra da simsiki bebis olurlar:) haber ederim tabi sende iyi ol kuzum
YA NELER SÖYLEDİMDE YOK PROSÖDÜR BÖYLE DEDİLER...MALESEFMuhtemel bir sonrakı ay başlarsın canım. Devlet hastanesinin protokolunu bilmiyorum canım ama bazılarına da dırek tüp bebek veriyorlar. Yanı özellikle problem spermde olunca. Asılama ile hamıle olasılıgı %12 filan ama kısmet belki hemen tutar canım. aşılama olurken ilaç kullanıyorsun canım. Belki biraz diretsen mi tüp bebek olsun diye.. Yani biraz çemkir derim ben.. Malum devlet hastanelerınde ıyı ıse yarıyor.
YA NELER SÖYLEDİMDE YOK PROSÖDÜR BÖYLE DEDİLER...MALESEFama bilmiyorum aşılamadan umudum yok boşuna ilaç kullanmakta istemiyorum aslında...nasıl olucak ne olucak hiç bi bilgim yok.27 milyon eşimin toplam sayısı sayıda sıkıntı var
Ben bahçeci Fulya Hastanesi'ne gidiyorum çok ama çok memnunumIstanbuldayim canim
Canim benim bugun 7+2 transferden sonra sekizinci gun jelde kan gormekle basladim hala da goruyorum doktorum yatacaksin dedi ama cok sukur sorun yokmerhaba arkadaşlar size birsey sormak istiyorum akşam lavobaya gittiğimde lekelenmeler oldu baştan pembe gibi sonra koyu çamur gibi sonra crinone jeli yaptım onun ucu da kanlandı çok panikldim eşime söyledim . Burada acile gittik kalp atışlarında sıkıntı yok dendi. Bugn yatıyorum. 17:15 e buradaki Dr umdan randevu aldık inşallah bir sıkıntı yoktur ... İçim kıpır kıpır çok korkuyorum ... Herşeyin hayırlısı. :-(... Sizce böyle durumlar normal mi benim gibi yasayan varmı acaba?3 aydır hayatımın en güzel zaman dilimini geçirmiştim inşllh bir sıkıntı yoktur
Sana yok haberBanada haber ver
Benimde bugün 10+6 ... Iyi düşünmeye çalışıyorum...jelde ilk önce olmuş olsa bu kadar belki paniklemeyecektim. Fakat ilk önce peçeteye pembe lekelenme oldu ondan sonra tekrar baktım çamurumsu oldu ondan sonra jeli yaptım o kanlı çıktıCanim benim bugun 7+2 transferden sonra sekizinci gun jelde kan gormekle basladim hala da goruyorum doktorum yatacaksin dedi ama cok sukur sorun yok
yok kuzum bu tarz benim in topiği var orayı takip ediyorum arada maşallah kızlar her bişeyi biliyolaryaaa ne yapıyorsunuz çekimleremi gidiyorsunuz haberiniz oluyor
kuzummmmmmmm sen napıyorsun nasılsın tedavi ne aşamada anlatsana bana azcıkSana yok haber
Evet canım internet faturası çok geliyor
Sende bendensin desene benimde daha belli değil eşim hadi tedaviye başlayalım dese koşarak gidicem o kadar çok istiyorum
Buaralar çok pis bebek aşeriyorum
Kizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..
Sen tkip etme beni ben diyom burda hepkuzummmmmmmm sen napıyorsun nasılsın tedavi ne aşamada anlatsana bana azcık
Bu değerler normal canım önemli olan değerleri eksik ama ne hareketliliği ne de morfolojisi ile ilgili bilgi yok burdan hiç bir sonuca ulaşamayız..kızlar merhaba eşimin sperm sonuçları buldum lütfen bilgi verirmisiniz
hacim 3,4
viskozite abnormal
ph 7,8
lökosit 1
zaten geri kalan değerleri yok
ve anlamlarını da biliyorsanız söyler misiniz
Bu değerler normal canım önemli olan değerleri eksik ama ne hareketliliği ne de morfolojisi ile ilgili bilgi yok burdan hiç bir sonuca ulaşamayız..
Sen tkip etme beni ben diyom burda hepbugun yumiler toplandi canm oyle yatiyom evde yarini bekliyom Embriyolar dan haber icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?