2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Evet canım internet faturası çok geliyor
Sende bendensin desene benimde daha belli değil eşim hadi tedaviye başlayalım dese koşarak gidicem o kadar çok istiyorum
Buaralar çok pis bebek aşeriyorum

ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :) canlar inş. annesine sımsıkı tutunurlar :) güzel haberlerini bekliyorum bei iyi diyelim iyi olsun canım :)
Amin canm insallah guzel embriyo sonra da simsiki bebis olurlar:) haber ederim tabi sende iyi ol kuzum

YA NELER SÖYLEDİMDE YOK PROSÖDÜR BÖYLE DEDİLER...MALESEF ama bilmiyorum aşılamadan umudum yok boşuna ilaç kullanmakta istemiyorum aslında...nasıl olucak ne olucak hiç bi bilgim yok.27 milyon eşimin toplam sayısı sayıda sıkıntı var

Canım bence durum çok kötü değil. bizde bile durum 1 milyonken doktor durum vahım degıl demıstı. Bu yuzden sıze once aşılama vermişler canım. Bence umudunu kaybetme belki de güzel sonuclar alırsn

Canim benim bugun 7+2 transferden sonra sekizinci gun jelde kan gormekle basladim hala da goruyorum doktorum yatacaksin dedi ama cok sukur sorun yok

Canim benim bugun 7+2 transferden sonra sekizinci gun jelde kan gormekle basladim hala da goruyorum doktorum yatacaksin dedi ama cok sukur sorun yok
Benimde bugün 10+6 ... Iyi düşünmeye çalışıyorum...jelde ilk önce olmuş olsa bu kadar belki paniklemeyecektim. Fakat ilk önce peçeteye pembe lekelenme oldu ondan sonra tekrar baktım çamurumsu oldu ondan sonra jeli yaptım o kanlı çıktı Akşam özel bir hastane ye gittik kadındoğumcu butik çalışıyormuş hastası gelince geliyormuş bende o hastanenin hastası olmadığım için bakmadılar. Oradaki Dr en riskli haftadasın seni Kadın doğum hastanesine sevkedelim dedi . O zaman en riskli kelimesini duyunca çok kötü oldum . Peki hep yatarak mı geçireceksiniz ben çalışıyorum şimdilik 2 hafta izin almayı düşünüyorum bakalım artık Hakkımızda Herşeyin hayırlısı...sizdede sorun olmamasına sevindim... Rabbim inşallah kısmet eder bizede...

yaaa ne yapıyorsunuz çekimleremi gidiyorsunuz haberiniz oluyor
yok kuzum bu tarz benim in topiği var orayı takip ediyorum arada maşallah kızlar her bişeyi biliyolar
sosyal medya hesaplarından öğreniyolarmış işte ordan bildim yani
ama nitekim dogruda çıktı tugce bu hafta gidcek dediler ve gitti sende takipte kal

Evet canım internet faturası çok geliyor
Sende bendensin desene benimde daha belli değil eşim hadi tedaviye başlayalım dese koşarak gidicem o kadar çok istiyorum
Buaralar çok pis bebek aşeriyorum

aynı ben bende eşimden bi ışık bekliyorum
ama henüz o ışığı göremiyom neyse göreceğimiz günlerde gelecektir elbet sabrın sonu selamettir inşallah

Kizlar 11.gundu bugun cok saolun zamani degilmis demek..uzgun degilim..

canımmmm inan ki negatif sonucu duydugumda ben sanki kendim negatif almış gibi çok üzülüyorum
Rabbim gönlündeki muradını tez zamanda nasip etsin inşallah
hep birlikte bu yolda mucadeleye devam edeceğiz sevgiler canım

kızlar merhaba eşimin sperm sonuçları buldum lütfen bilgi verirmisiniz
hacim 3,4
viskozite abnormal
ph 7,8
lökosit 1
zaten geri kalan değerleri yok
ve anlamlarını da biliyorsanız söyler misiniz

kuzummmmmmmm sen napıyorsun nasılsın tedavi ne aşamada anlatsana bana azcık
Sen tkip etme beni ben diyom burda hep bugun yumiler toplandi canm oyle yatiyom evde yarini bekliyom Embriyolar dan haber icin

kızlar merhaba eşimin sperm sonuçları buldum lütfen bilgi verirmisiniz
hacim 3,4
viskozite abnormal
ph 7,8
lökosit 1
zaten geri kalan değerleri yok
ve anlamlarını da biliyorsanız söyler misiniz
Bu değerler normal canım önemli olan değerleri eksik ama ne hareketliliği ne de morfolojisi ile ilgili bilgi yok burdan hiç bir sonuca ulaşamayız..

Bu değerler normal canım önemli olan değerleri eksik ama ne hareketliliği ne de morfolojisi ile ilgili bilgi yok burdan hiç bir sonuca ulaşamayız..

spermle ilgili olan sıfır diğerleri boş androlojiye randevu aldım 11 aralıkta inş. muayneye gideriz bakalım inş. iple çekiyorum o güne kafama takılan viskosite abnormal ne demek

Sen tkip etme beni ben diyom burda hep bugun yumiler toplandi canm oyle yatiyom evde yarini bekliyom Embriyolar dan haber icin

canımmm merak etmezmiyim hiç ama kaçırmışım gözdennnn
kuzum geçmiş olsun yumilerinden inşallah güzel haberler gelir tatlım
ee kaç tane toplandı peki ? ayy az kaldı mutlu sona inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…