• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım ben 28i bitirdim ama eşim 36 yaşında. Korkma canım 1 tane bile çıksa kardır. bu işn 2 yolu varmış yaameliyatla almak ya da havuz oluşturmak dr bıze ben onu tercih ederim dedi. hem daha zahmetsiz hem de sans olanı yüksek dedi canım.. Dışarıdaki bir cok iyi bebek merkezi malesef hep kadına yönelik. Benim 2 tedavimde de aynı uygulama uygulandı. kimseyi tabi eleştirmek istemem cünkü herkes umut baglıyor ama ben ilk kez gerçek probleme yönelik tedavi şekline yönlendirildim aydın bey tarafından. Dİlerim tabi hayırlısıyla olur. ne olursa olsun rabbım nasıp etmedıgı surece olmaz. Ben bu tüpden dolayı bi de genel hayat sartlarından dolayı 52 kg dan 68 kg ya cıktım. alman hst. doktora süper bi psikolojıyle gitmiştim ama sonunda hep beni sucladı. işte kılo verseydin yuruseydın bilmem ne .. Belki haklıydı ama ben cok stres oldum.. Ama bu adam hiç bi şeye takılmıyor. ne sıgara ıcenlerın cocukları oluyor yüzde yüz bundandır diyemeyiz. bizde psikolojı cok önemli diyor.. Bakalım canım hayırlısı.
sen simdi alman da mı başlkayacaksın.
Evet cnm herkes direk tupte kadina bakiyolar sanki is kadinda bitiyo sadece.. aa o ne demek ya kilo aldiysan keyiften mi aldin her konuda baski altindayiz aaten cevre kosullar hayat sarti hersey ustuste aman deli dr. Bosver onu cnm aydin bey insl sana ugurlu gelicek...
Yom cnm almanda degil zaten alman haest.kapandi ben simdi medicana bahcelievlerde denicem insl ilk olacak orda banada ugurlu gelir orasi inslh..daha yasin genc cnm insl gelscek sene evlaxinla olur dogum gnun..

Evet cnm herkes direk tupte kadina bakiyolar sanki is kadinda bitiyo sadece.. aa o ne demek ya kilo aldiysan keyiften mi aldin her konuda baski altindayiz aaten cevre kosullar hayat sarti hersey ustuste aman deli dr. Bosver onu cnm aydin bey insl sana ugurlu gelicek...
Yom cnm almanda degil zaten alman haest.kapandi ben simdi medicana bahcelievlerde denicem insl ilk olacak orda banada ugurlu gelir orasi inslh..daha yasin genc cnm insl gelscek sene evlaxinla olur dogum gnun..

Amin tatlım inşallah :) Sana da hayırlı gelir güzel bi vesile olur gebeliğine :) Akışına bıraktım artık yüreğimizin götürdüğü yere doğru yol alıyoruz. Dilerim hepimizin son tedavileri olur başarıya ulaşmış. Başaramamış arkadaşlarımızda tez vakit normal yolla gebe kalırlar. Bana arada bilgi ver canım özelden burdan merak ediyorum gerçekten :)

Amin tatlım inşallah :) Sana da hayırlı gelir güzel bi vesile olur gebeliğine :) Akışına bıraktım artık yüreğimizin götürdüğü yere doğru yol alıyoruz. Dilerim hepimizin son tedavileri olur başarıya ulaşmış. Başaramamış arkadaşlarımızda tez vakit normal yolla gebe kalırlar. Bana arada bilgi ver canım özelden burdan merak ediyorum gerçekten :)
Ole ne kadaf dusun olacagina variyor hersy insl cnm dualarina yureksten aminnnnnn diyorum
Bilgi vermememi cnm tabiki yazarim aralik girsin bakali. Nelr gorucem ...hep hayirlar bulsun hepimizii....

Ole ne kadaf dusun olacagina variyor hersy insl cnm dualarina yureksten aminnnnnn diyorum
Bilgi vermememi cnm tabiki yazarim aralik girsin bakali. Nelr gorucem ...hep hayirlar bulsun hepimizii....

Amin canım..
Güzel düşünelim her şey güzel olsun.
Rabbim bizleri çocuksuzlukla ve çocuklarımızla sınamasın. Hayırlı, sağlıklı, bereketli evlatlar nasip etsin.
:anneadayı::KK46::nazar::KK36:

Yok canım 1 ay oldu, öncesinde vitaminler kullandım, 15 gün sonrada histereskopi olacağım, kısmetse Aralık adetiyle başlayacağız. 3. denemem olacak,(öncekiler fakültede raporlu yaptırdım) doktorum hemen yapmak istemedi, tedavi aşamasındayım ..
canım nerde fakültede yaptırdın

içinizde izmirde olan ve tüp bebiş yaptıran varmı varsa nerede yaptırıyorsunuz bemde yaş 37 fsh 15 a.mh1.25 3 aşılama negatif

Kisa degilsin ki cnm beni gorende kilomu duyunca inanmiyor ben yapili bir kadinim sadece kas ve kemiklerim 65 kg )))) onemli olan saglikli olmak cok sukur hormanal sikintim sadece insulün direnci oda gebe kalmaya engel bir durum gebe kalmamdada sıkıntı yok. senin hormanal bir sorunun varmi.
Canım ben de pco var:(

evet cnm genarttki tedavi zamanımız aynıydı yok cnm genarta gitmeyeceğim çok hoşuma gitmedi yada bana öyle geldi diyelim tolga ecemişle başlayacağim kısmet olursa yarın rglimin 2,günü görüşmeye gideceğim eğer kist falan görünmüyo rahimde sıkıntı falan yoksa başlamayı düşünüyorum ama bnm kasıklarımda regli dönemlerimde agrılarım arttı o yüzde bu ay rahim filmi çektirip öbür başlayalım diyeceğim bakalım doktor ne diyecek...transferim yapıldı demişşsin sonuç nasıl bu arada sen n asılsın neler yapıyoyosun genarta devem mmı en yakın zamanda herkesle beraber bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
inşallah canım.hayırlısıyla sağlıklı bebişlerle hepimiz anne oluruz inşallh.
tedavinde hayırlı olsun.
2.denemede de hamile kaldım.fakat 7.haftada düşük yaptım.kimyasal gebelik.
2 tedavi, 2 gebelik, 2 kayıp fazlasıyla yıprattı bizi.
3.tedavi için biraz kilo vermemi istedi Sertaç hoca.diyetisyene gidiyorum hemde psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum.
ocak şubat gibi 3.tedaviyi düşünüyoruz bizde.yine genartı düşünüyorum canım.
tolga bey medicanada miydı.peki orda pgt varmı?yada pgt de başarılılarmı? öyle deyim.

ya kızlar ben sonuçları alana kadar meraktan ölürüm :) dünrahim filmi çektirdim... işlem sırasında ilk sıvıyı verdiklerinde sıvı geri geldi dediler konuşmaları o şekildeydi doktorların ikinci kez yaptılar birazdan ağrın oluvcak hafif dediler olduda hafif karnım ağrıdı.acaba o ilk su doktor hatası yüzündenmi geri geldi yoksa bendemi bi anormallik vardı acaba.

Bizde de sorun sperm canım. 1milyon ve yavaş hareketli onun dışında çok büyük problemlerimiz yok.. Daha önce bahçeçi sonra alman hst. yaptırdık.. Şimdi ams yle görüşmeye gittik bize sperm havuzu önerisinde bulundu ve çok mantıklı geldi. süreçte bi 5 kez filan sperm alıp bi yerde toplayacaklar döllenme için o havuzdan seçeceklermiş

merhaba canım bende eski bahçeci hastalarındanım, şu anda nerede tedavi görüyorsun.. sperm çıkışı olanlara sperm havuzu yapıyorlarmı bizdede sayı 200 binle 2 milyon arası değişiyor devamlı..
sperm havuzunu bende düşünüyorum çünkü eşim yıllardır ilaç kullanmaktan helak oldu:))
azosperm hariç normal sperm çıkışı olanlara sperm havuzu uyguluyorlarmı..

cnm nasılsın nerelerdesin neler yapıyorsun özledim seni yaaa:KK19:

asıl ben seni özledim hayatım devamlı buralardayımda rastlaşamadık aynı anda.. topikte kim online onuda göremiyorum tuhaf oluyor:))
fena değilim canım ocak ayında yine tedavi düşünüyorum Allah izin verirse.. siz ne yaptınız canım herşey yolunda dimi eşin ilaç kullanmaya devamm ediyormu.. biz yine proxeede başladık..

asıl ben seni özledim hayatım devamlı buralardayımda rastlaşamadık aynı anda.. topikte kim online onuda göremiyorum tuhaf oluyor:))
fena değilim canım ocak ayında yine tedavi düşünüyorum Allah izin verirse.. siz ne yaptınız canım herşey yolunda dimi eşin ilaç kullanmaya devamm ediyormu.. biz yine proxeede başladık..
cnm benim yaaa hakkaten karşılaşmak zor artık onlineler gene yok oldu..:KK62:
hayırlı olsun inşlh bu sefer herşey yolunda gider tatlım..
biz evet ilaçalra devam eşim akşatmıyor saolsun... aralık ilk haftası test vericcek ilaçalrıda o zamana bitiyor bakalım inşlh çıkış olur da donmuşların ne olduğunu çok düşünmeden tedavime odaklanırım raht rahat....gelişmeleri yazarım sana burdan da özelden de...:KK68::KK68::KK68:

cnm benim yaaa hakkaten karşılaşmak zor artık onlineler gene yok oldu..:KK62:
hayırlı olsun inşlh bu sefer herşey yolunda gider tatlım..
biz evet ilaçalra devam eşim akşatmıyor saolsun... aralık ilk haftası test vericcek ilaçalrıda o zamana bitiyor bakalım inşlh çıkış olur da donmuşların ne olduğunu çok düşünmeden tedavime odaklanırım raht rahat....gelişmeleri yazarım sana burdan da özelden de...:KK68::KK68::KK68:

inşallah çıkış olacak canım benim ben inanıyorum buna sen gönlünü ferah tut..
donmuşlarınız nerede kaldı canım umuttamı kaldı.. oradan alıp süleymanın olduğu yeremi götürdünüz..

inşallah çıkış olacak canım benim ben inanıyorum buna sen gönlünü ferah tut..
donmuşlarınız nerede kaldı canım umuttamı kaldı.. oradan alıp süleymanın olduğu yeremi götürdünüz..
saol...cnm benim yok umuta gttiğimizde bulamammışlardı sperm eşimde bizde bi daha gitmedik.. benim donmuşlar alman ahst.deydi orasıda kapanınca gidip aldık medicana bahçelievlere taşıdık.. ve inşlh medicanada yapıcam tüp bebeği süleyman beyde yapacaktım ama embriyolog medicanaya geçti bende o embriyoyu çok önemsiyorum yani bizim bin taneyi bulun ve donduran kişi ister istemez bu kişiye daha yakınız o yüzden medicanada olacak bakalım neler olacak yeni ay yeni yıl yeni umutlar hep güzel gelsin hepimize...:KK37:

saol...cnm benim yok umuta gttiğimizde bulamammışlardı sperm eşimde bizde bi daha gitmedik.. benim donmuşlar alman ahst.deydi orasıda kapanınca gidip aldık medicana bahçelievlere taşıdık.. ve inşlh medicanada yapıcam tüp bebeği süleyman beyde yapacaktım ama embriyolog medicanaya geçti bende o embriyoyu çok önemsiyorum yani bizim bin taneyi bulun ve donduran kişi ister istemez bu kişiye daha yakınız o yüzden medicanada olacak bakalım neler olacak yeni ay yeni yıl yeni umutlar hep güzel gelsin hepimize...:KK37:

hımm doğru diyorsun embriyolog erkek infertilitesinde çok önemli canım.. kime gideceksin medicanada canım.

Back