2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
SLMMMM kızlarrr nasılsınız kaç gündür gelemedim çok hastaydım

hımm doğru diyorsun embriyolog erkek infertilitesinde çok önemli canım.. kime gideceksin medicanada canım.
medicana da betül hanım varmış ama ben onu bilmiyotrum ve şuan orda handan hanım var alamn ahst.deydi daha önce ona gidicem ön görüşme yaptım inşlh adetim 2.ci günü gelince iğnelerimle gidicem başlıcam tedaviye çok güler yüzlü samimi geldi bana hani ilk intiba önemlidir ya ne bilim bende acayip ii intiba bıraktı...
SLMMMM kızlarrr nasılsınız kaç gündür gelemedim çok hastaydım
geçmiş olsun cnm grip mi oldun sen...

evet canım ilk intiba önemli benimde Memorialdaki doktorum Nur hn ayrıldı, şimdi Hande hanım var ona geçtim.. ilk görüşmeyi yaptım içim ısındı oldukça.. yeni doktorlarla yeni tedavimizde bebişlerimizi Allahın izniyle kucağımıza alalım canım:)) öptümm k.i.b.

amin sende ii bak kendine bi daha ki sefere daha da güzel haberlerle buluşalım inşlh

evet canım yine girip oldum hemde çok kötü dr gittim ilaçta başladım ama

Canim bizde de 1milyon sprem cikisi var zaten. Hic yok degil oyuzden sperm havuzu oneriliyor. Ben bunu kibrisda yaptiklarini duymustum. Daha dogrusu internette gormustum. Daha sonra 2 ay once anadolu saglik merkezi prof aydin arıcı ile gorusmeye gittim canim. Eger benimle bu yola cikarsaniz ben size havuz yontrmini oneririm dedi ve sende bi problem yok niye 2 tedavindede sadece yumurta cogaltmaya gidilmis muhim olan az oz yumurta kaliteli olsun dedi. Cunku kaliteli yumurta bazen spermin kuaurlarini ortermis:) biz 5 yillik surecte gercek soruna yonelik bi ilgi ve bilgi gorunce oraya karar verdik cnm. Kismetse araligi bekliyorum.

bende Memorialdayım cnm görüşmeye gittiğimde bunu sormayı unutmuştum bir dahakinde bunuda soracağım..
bende daha önceleri araştırmaya yönelik bi tedavi hiç görmemiştim ilk burada gördüm..
aralıkta inş bebeğine kavuşursun canım..

cnm tolga bey medikanadan ayrılmış hrs ile anlaşmış yarın muanehanesine gideceiz detayları yarın öğrenizriz sanırım heralda tolga bey kendi takiplerini artık klinde mi yapar hrsde transfer yumurta toplama mı olur sanırım hrs nin içinde genetik bölümü varmış genart gb kendileri yapıyorlarmış pgt yi falan bn hasateneden çok doktor için gidiyorum memnun kalmıştım ilgisi güzel soru işaretlerinide hallettim hayırlısı olur inşallah..bide şey diye düşünüyorum kadın doğumcunun çok farkedeceğini sanmıyorum her gün ultrasona bakıyo yumileri takip ediyo toplama transfer aynı hemen hemen ama ilgi önemli bni düşündüren sağlıklı çıkması pgtden embriyoların genartta yanlış hatırlamıyorsam 6 taneden 1 tane çıkmıştı oda tutmamıştı burda ne olacak bilmiyorum rabbim kucaklarımızı doldurur inşallah....

Son düzenleme:
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"... Kızlar ben bu dua ile başladım tedavime devamlı dilimdeydi.. Özellikle transfer sırasında .. Hepinizin gönlünüzün bebeklerini nasip etsin mevlam hayırlı bir şekilde ..

Allah razi olsun canim. En kisa zamanda senin de guzel haberlerini okumak nasip olsun insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…