• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Güzel bayanlar hepinize günaydın olsun :) Gİderek mutlu sonuca yaklaşıyormuşuz gibi hissediyorum..
Sanırım az sonra toplu fotograf alıcaz bebelerle
:KK9::KK9::KK36::KK36:

herkese merhaba bugün uyudum sabah reglyim gelmek üzere agrılarım başladı :KK14:
bugün güzel haberler alalım herkeslerden....

Dedin mi kız gerçekten alemsin valla..artık işin uzmanıda olcaz bu gidişle kendi kendimize tüp bebek yaparmışız falan..
Dedim tabi, yok katater pahaliymis fln dedi :)
Tup bebek yapamayiz belki ama ben eve şu laboratuvarlarda hcg bakan aletten alcam artik, gece gunduz bakarim rahat rahat ;)
Cok mu pahali ki

yok be cnm biz mecburiyetten korunuyoruz zaten ama agrılarım azalsa yeter bana.. sen nasılsın neler yapıyorsun tedavi ile ilgili...

Ben sanırım sende ki problemi bilmiyorum. İnşallah olursun bir an once tatlım.
Ben de relg olmayı bekliyorum olunca asm de başlayacagım kısmet olursa. Ama hemen o ay başlar mı yoksa bi rahim filmi çekmek ister mi bilemiyorum tatlım. Daha önce 2 tedavimde de çektirmedim.

Ben sanırım sende ki problemi bilmiyorum. İnşallah olursun bir an once tatlım.
Ben de relg olmayı bekliyorum olunca asm de başlayacagım kısmet olursa. Ama hemen o ay başlar mı yoksa bi rahim filmi çekmek ister mi bilemiyorum tatlım. Daha önce 2 tedavimde de çektirmedim.
asm de güzel günler le tedavin başlarsın inşlh cnm
bizde sorun eşimde azosperm hastası eşim bende şükür bişey yok..
bizde tek tük çıkışlar oldu dondurduk biraz ve onların akibeti pek belli değil şimdi eşim aralık ayının başında geen test vericek inşşlh orda gene az da olsa çıkış olsun inşlh da tedavime rahat devam edeyim...sizde sorun neydi ..

asm de güzel günler le tedavin başlarsın inşlh cnm
bizde sorun eşimde azosperm hastası eşim bende şükür bişey yok..
bizde tek tük çıkışlar oldu dondurduk biraz ve onların akibeti pek belli değil şimdi eşim aralık ayının başında geen test vericek inşşlh orda gene az da olsa çıkış olsun inşlh da tedavime rahat devam edeyim...sizde sorun neydi ..

Bizde de sorun sperm canım. 1milyon ve yavaş hareketli onun dışında çok büyük problemlerimiz yok.. Daha önce bahçeçi sonra alman hst. yaptırdık.. Şimdi ams yle görüşmeye gittik bize sperm havuzu önerisinde bulundu ve çok mantıklı geldi. süreçte bi 5 kez filan sperm alıp bi yerde toplayacaklar döllenme için o havuzdan seçeceklermiş

Bizde de sorun sperm canım. 1milyon ve yavaş hareketli onun dışında çok büyük problemlerimiz yok.. Daha önce bahçeçi sonra alman hst. yaptırdık.. Şimdi ams yle görüşmeye gittik bize sperm havuzu önerisinde bulundu ve çok mantıklı geldi. süreçte bi 5 kez filan sperm alıp bi yerde toplayacaklar döllenme için o havuzdan seçeceklermiş
bizde alman ahst. test verdik orda buldular bin tane embriyolog bize ben gördüm fazla incelemeden dondurdum eger fazla bakarsam ölme veya bozulma ihtimali vardı dedi ben saysıı doğrumu dedim oda bin tanede olabilir daha az da olabilir dedi o yüzden benim korkum çok öncesinde çıkış olsun inşlh da ...
evet cnm en mantıklısı o çok da rahat edersin tedavide...bizede öle dediler ama bi çıktı bi çıkmadı bizde azolu olduğumuz için senden de güzel haberler bekliyorum.. ya cnm yaşın kaç senin valal burda çok arkadaş olunca kafa kalmıyo kusura bakma benim 32....

bizde alman ahst. test verdik orda buldular bin tane embriyolog bize ben gördüm fazla incelemeden dondurdum eger fazla bakarsam ölme veya bozulma ihtimali vardı dedi ben saysıı doğrumu dedim oda bin tanede olabilir daha az da olabilir dedi o yüzden benim korkum çok öncesinde çıkış olsun inşlh da ...
evet cnm en mantıklısı o çok da rahat edersin tedavide...bizede öle dediler ama bi çıktı bi çıkmadı bizde azolu olduğumuz için senden de güzel haberler bekliyorum.. ya cnm yaşın kaç senin valal burda çok arkadaş olunca kafa kalmıyo kusura bakma benim 32....

Haklısın canım ben 28i bitirdim ama eşim 36 yaşında. Korkma canım 1 tane bile çıksa kardır. bu işn 2 yolu varmış yaameliyatla almak ya da havuz oluşturmak dr bıze ben onu tercih ederim dedi. hem daha zahmetsiz hem de sans olanı yüksek dedi canım.. Dışarıdaki bir cok iyi bebek merkezi malesef hep kadına yönelik. Benim 2 tedavimde de aynı uygulama uygulandı. kimseyi tabi eleştirmek istemem cünkü herkes umut baglıyor ama ben ilk kez gerçek probleme yönelik tedavi şekline yönlendirildim aydın bey tarafından. Dİlerim tabi hayırlısıyla olur. ne olursa olsun rabbım nasıp etmedıgı surece olmaz. Ben bu tüpden dolayı bi de genel hayat sartlarından dolayı 52 kg dan 68 kg ya cıktım. alman hst. doktora süper bi psikolojıyle gitmiştim ama sonunda hep beni sucladı. işte kılo verseydin yuruseydın bilmem ne .. Belki haklıydı ama ben cok stres oldum.. Ama bu adam hiç bi şeye takılmıyor. ne sıgara ıcenlerın cocukları oluyor yüzde yüz bundandır diyemeyiz. bizde psikolojı cok önemli diyor.. Bakalım canım hayırlısı.
sen simdi alman da mı başlkayacaksın.

Transferin 6. Günü cumartesi olmustu aksama.dogru ara ara kasiklarim adet olcakmisim gibi agriyo baska bir belirti yok tutmadimi ki acaba yaaaa son 4 gun gecermikiiii

canım hatırlıyorum seni.ilk tedavim seninle aynı zamanlardaydı.genartta değilmi???
yeni tedavin hayırlı olsun inşallah.yine ordamı???

şubatta ilk tedavimde 9.haftamda bebeğimin kalbinin durması üzerine kürtaj olmuştum ben.
doktorum kromozon analizi istedi.eşimde de bendede bi sorun çıkmadı.
fakat doktorum döllenme sırasında embriyonun genetik hata verdiğini ve embriyoların sorunlu olmadığını düşündü.
2.denemede pgt yapılmasını önerdi.tamam dedik.ve nitekim öyleymiş.
pgt için yumurta sayısının az olmaması gerekiyor.ve embriyolar 3.gün pgt ye alınıyor.
8 yumurtam toplandı.7 si döllendi.
3.gün 6 embriyo pgt ye girebildi.
5.gün sonucu belli oldu.6 embriyodan 2 tanesi sağlıklı çıktı.ve transfer edildi.
4 tanesinde bayağı sorunluydu.bi tanesinde 13.kromozon 3 tane olmuş.47 kromozonluydu.diğerinde 21.kromozon 1 tane olmuş.45 kromozonda kalmış.diğer 2 sinde ise kromozonlar birbirine karışmış.genetik inceleme sonuç bile verememişti.
kromozon analizinde hiçbir sorun yok.ama maalesef döllenme sırasında böyle hata veriyor bizde.
evet cnm genarttki tedavi zamanımız aynıydı yok cnm genarta gitmeyeceğim çok hoşuma gitmedi yada bana öyle geldi diyelim tolga ecemişle başlayacağim kısmet olursa yarın rglimin 2,günü görüşmeye gideceğim eğer kist falan görünmüyo rahimde sıkıntı falan yoksa başlamayı düşünüyorum ama bnm kasıklarımda regli dönemlerimde agrılarım arttı o yüzde bu ay rahim filmi çektirip öbür başlayalım diyeceğim bakalım doktor ne diyecek...transferim yapıldı demişşsin sonuç nasıl bu arada sen n asılsın neler yapıyoyosun genarta devem mmı en yakın zamanda herkesle beraber bizde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

E egunal çevrim içi üyeler görünmüyor mu yine, yoksa benim ayarlarda bi sorun mu var o_O birkaç yerde sordum yanıt alamadım.

Transferin 6. Günü cumartesi olmustu aksama.dogru ara ara kasiklarim adet olcakmisim gibi agriyo baska bir belirti yok tutmadimi ki acaba yaaaa son 4 gun gecermikiiii

genelde gebelik belirtileri ile relg olma belirtileri aynıdır canım. O yüzden çok endişe etme her şey olacağına varır.
Güzel düşünelim güzel olsun.. :KK15:

Back