• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cok gecmis olsun cnm 110 kiloyum 1.72 boyum kiloluyum baya ama sebep bu mu bilinmiyor secenekler arasinda var..sen ne zaman deneyeceksin tekrar..
Canım ben 1.63 boyunda 80 kiloyum;( biz 3 . Denemeyi Ocak Ayında düşünüyoruz inş.

Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyor:KK51:cumartesi günü inşallah güzel haber veririm:KK36::KK36:sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoro_Oöpüyorum :KK60:

canım inşallah güzel haberlerini alacağız ctesi :) allahım yardımcın olsun :) bebiş de ben de iyiyiz teyzesi büyüyoruz :) 7-8kg aldım :) eski drum takardı ama bu takmıyor o yüzden iyiyim :) ama şeker çıktı yine drum çok sakin davrandı strese girme 3 hafta takip edelim sıkıntı olmazsa sorun yok dedi tatlıyı bırak dedi :) tatlııııııı istiyooooo kuzuuuuu :) darısı sana canımmmm :)

Oyyyyy oyyyyy oyyyyyy kafundur bebiş büyümüş maşallahhh:KK46::KK68:
büyüdük ya teyzesi :) o 600gr civarı ben 62kg olduk :) karnımı görsen en fazla 1 aya doğurur dersin :) sen ne yaptın tatlım :) nasıl gidiyor :) darısı hepinize canım :)

Günaydın kızlarrr.
Bugün hastaneye gidicez yusuf ereni gormeye teyzelerii:KK68:
Bugün makinaya bagli degilken gorucemm.
Bide aglasaa aglarken gormedim hicc hep uyur vaziyette gordumm:KK68:
canımmmmm allahım yardımcın olsun :) kuzunu kucağında koklarsın inşallahhhhh :)
habersiz bırakma bizi oldu mu:)

Olmadi yine 4. Deneme dayanamiyorum artik

canım ne olur umutsuzlaşma :( ben 5. denemede suan hamileyim :) inşallah tez vakitte mucizene kavusursun :)

pazar gunu 58,97 cikan degerimle hamile oldugumu yazmistim.dunku testim iki katina cikmasi gerekirken 69,7 cikti.doktor ilaclarima devam etmemi ve ctesi testi yenilememi istedi.sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.

canım inşallah kat kat artar :)
Kimyasal gebelik olmuş olsa değerin düşerdi canım. Sen testini tekrar ettiğinde bebeğin aradaki farkı inşallah kapatacaktır.
canım keseyi gördün mü? nasıl gidiyor? :)

Gerçekten mi çok değil kilom:KK43: boyum uzun olmayınca bana fazla geliyordu..
Kisa degilsin ki cnm beni gorende kilomu duyunca inanmiyor ben yapili bir kadinim sadece kas ve kemiklerim 65 kg )))) onemli olan saglikli olmak cok sukur hormanal sikintim sadece insulün direnci oda gebe kalmaya engel bir durum gebe kalmamdada sıkıntı yok. senin hormanal bir sorunun varmi.

Arkadaşlar 24 Kasım'da transferim var Allah'ın izniyle. Bügün kontrole gittim ve doktorum crine vajinal jel verdi kullanan varmı aranızda. Kullandıktan hemen sonra kalkıyormusunuz yoksa biraz yatıyormusunuz. Transferden önce tavsiyeniz varmı ?
Merhaba ben de kontrolden sonra jele başladım. Doktorum uyguladıktan sonra hemen kalkın hatta 15dk yürüyün ki iyice emilsin kan dolaşımıyla dedi.

:KK54: Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum :KK15:
canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin.
dualarımız seninle kuzum Allaha emanet olun sen ve bebişlerin :nazar:

kızlar bana yasin okuyan siz arkadaşalrımdan allah razı olsun ve hamdolsun ki çok çok şükür yaradanıma yasinlerim an itibariyle tamamlandı
emeği geçen arkadaşalrım portalles yeter çok saolun kızlar çok uğraştınız benim için
ve diğer yasin okuyan arkadaşalrım rabbim ne muradlarınız varsa versin ....:KK36::KK36::KK36::KK36:
canım Allah kabul etsin Rabbim gönlünden geçen muradını nasip etsin inşallah

La beni kimse merak etmemiş :KK12:
Bu kız öldümü kaldımı hamilemi değilmi :KK51:
Size kocaman Pehhhhhhhhhh yazıyorum:110:

:KK19::KK19::KK19::KK19: kuzum merak etmez olurmuyuz hiç aşk olsun :KK19::KK19::KK19:
nereledeydin sen bakalım bi kayboldun gerçekten :KK59:
ayyyy tripte atarmış pehhhhhhhhhh :oops:
eeee napıosun kuzum nasılsın bakalım :KK74:

İnsallah canim :)
Ama dogunca da dovucem onu dedigim gibi, poposunu issiricam, bi de cok masrafli oldugu icin okutmicam, eczanede kalfa yapicam :)
Masrafini cikarsin hihihi
çok şekersin yaa :KK48: Rabbim inşallah bizlerede sağlıkla evlatlarımızı kucaklayıp büyütmeyi nasip etsin canım

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
çok geçmiş olsun canım allah sabır versin ona , kendini yormadan ve eğilmeden her işi ayak ta yapmaya gayret et bende hiç yatmadım diye bilirim ama her şeyi ayakta yaptım yatmıyorum diye üzme kendini

:KK54: Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum :KK15:

ahh benim canım adaşım hayırlı uğurlu olsun. Rabbime emanet olun 3ünüz birden inşallah. kucagına alıp allahım ben bunların ikisiyle nasıl başa cıkacagım dediğin günleri nasip etsin sonra da o günler bi çırpıda geçiversin inşallah..
Çok sevindim çok mutlu oldumm inan senin adına da kendi adıma da :) :KK15:

Back