Canım ben 1.63 boyunda 80 kiloyum;( biz 3 . Denemeyi Ocak Ayında düşünüyoruz inş.Cok gecmis olsun cnm 110 kiloyum 1.72 boyum kiloluyum baya ama sebep bu mu bilinmiyor secenekler arasinda var..sen ne zaman deneyeceksin tekrar..
Cok fazla degil kilon cnm ins bu sefer olur cnm Allah yardimcin olsun..Canım ben 1.63 boyunda 80 kiloyum;( biz 3 . Denemeyi Ocak Ayında düşünüyoruz inş.
Gerçekten mi çok değil kilomCok fazla degil kilon cnm ins bu sefer olur cnm Allah yardimcin olsun..
Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyorcumartesi günü inşallah güzel haber veririm sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor öpüyorum
büyüdük ya teyzesi :) o 600gr civarı ben 62kg olduk :) karnımı görsen en fazla 1 aya doğurur dersin :) sen ne yaptın tatlım :) nasıl gidiyor :) darısı hepinize canım :)Oyyyyy oyyyyy oyyyyyy kafundur bebiş büyümüş maşallahhh
canımmmmm allahım yardımcın olsun :) kuzunu kucağında koklarsın inşallahhhhh :)Günaydın kızlarrr.
Bugün hastaneye gidicez yusuf ereni gormeye teyzelerii
Bugün makinaya bagli degilken gorucemm.
Bide aglasaa aglarken gormedim hicc hep uyur vaziyette gordumm
Olmadi yine 4. Deneme dayanamiyorum artik
pazar gunu 58,97 cikan degerimle hamile oldugumu yazmistim.dunku testim iki katina cikmasi gerekirken 69,7 cikti.doktor ilaclarima devam etmemi ve ctesi testi yenilememi istedi.sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.
canım keseyi gördün mü? nasıl gidiyor? :)Kimyasal gebelik olmuş olsa değerin düşerdi canım. Sen testini tekrar ettiğinde bebeğin aradaki farkı inşallah kapatacaktır.
Kisa degilsin ki cnm beni gorende kilomu duyunca inanmiyor ben yapili bir kadinim sadece kas ve kemiklerim 65 kg )))) onemli olan saglikli olmak cok sukur hormanal sikintim sadece insulün direnci oda gebe kalmaya engel bir durum gebe kalmamdada sıkıntı yok. senin hormanal bir sorunun varmi.Gerçekten mi çok değil kilomboyum uzun olmayınca bana fazla geliyordu..
Merhaba ben de kontrolden sonra jele başladım. Doktorum uyguladıktan sonra hemen kalkın hatta 15dk yürüyün ki iyice emilsin kan dolaşımıyla dedi.Arkadaşlar 24 Kasım'da transferim var Allah'ın izniyle. Bügün kontrole gittim ve doktorum crine vajinal jel verdi kullanan varmı aranızda. Kullandıktan hemen sonra kalkıyormusunuz yoksa biraz yatıyormusunuz. Transferden önce tavsiyeniz varmı ?
canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin.Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum
canım Allah kabul etsin Rabbim gönlünden geçen muradını nasip etsin inşallahkızlar bana yasin okuyan siz arkadaşalrımdan allah razı olsun ve hamdolsun ki çok çok şükür yaradanıma yasinlerim an itibariyle tamamlandı
emeği geçen arkadaşalrım portalles yeter çok saolun kızlar çok uğraştınız benim için
ve diğer yasin okuyan arkadaşalrım rabbim ne muradlarınız varsa versin ....
La beni kimse merak etmemiş
Bu kız öldümü kaldımı hamilemi değilmi
Size kocaman Pehhhhhhhhhh yazıyorum
çok şekersin yaaİnsallah canim :)
Ama dogunca da dovucem onu dedigim gibi, poposunu issiricam, bi de cok masrafli oldugu icin okutmicam, eczanede kalfa yapicam :)
Masrafini cikarsin hihihi
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27539940 kızlar okuyun benim tüpçü doktor face te paylaşmış...
Şok oldum göz gore gore ölmüş bayan.kime güvenecegiz bilrmiyorum şansa yaşıyoruz sanırım..http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27539940 kızlar okuyun benim tüpçü doktor face te paylaşmış...
Benim doğum günüm 4 temmuz bebişinle aynı gün annesi...yengeç burcu duygusal ve neşeli bir çocuk olcak...yaramaz değildim bak annemi hep dinlerdim...Amin inşallah...
çok geçmiş olsun canım allah sabır versin ona , kendini yormadan ve eğilmeden her işi ayak ta yapmaya gayret et bende hiç yatmadım diye bilirim ama her şeyi ayakta yaptım yatmıyorum diye üzme kendiniCumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur
Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?