• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar bu arada donmus transferi de paraliymis.. Ben beleş saniyordum, maximum bi muayene ucreti oderim diyordum..
Şok oldum, 2000 dedi dr..
Hazir embriyoyu koymak icin 2bin lira verilir miymis..
Bana verin ben rahmime sokarim dedim doktora :)
Canim malesef ucretli bende 2900 transfer icin odedim nerdeyse ilaclarda 500 yani 3500 gidiyor bu seferde olmazsa 1 sene ara vermek durumundayim bunu taksitle yaptim taksit bitecek ki tekrar yapayim))

:KK12:herkese iyi geceler bayanlar çoktandır buraya uğramıyordum inşallah tüm tedaviye başlayan arkadaşlar hayrlı sonuçlarını almıştır ve alırlar...yine bir tedaviye başlamak üzereyken asında kararsızım kasım reglimde mi yaptırsam aralıkta mı diye derin düşlüncelerdeyimmmmmm....aranızda pgtli tedaviye başlayan var mı varsa kaç embriyonuz pgtye girdi kaçı sağlılı çıktı
canım hatırlıyorum seni.ilk tedavim seninle aynı zamanlardaydı.genartta değilmi???
yeni tedavin hayırlı olsun inşallah.yine ordamı???

şubatta ilk tedavimde 9.haftamda bebeğimin kalbinin durması üzerine kürtaj olmuştum ben.
doktorum kromozon analizi istedi.eşimde de bendede bi sorun çıkmadı.
fakat doktorum döllenme sırasında embriyonun genetik hata verdiğini ve embriyoların sorunlu olmadığını düşündü.
2.denemede pgt yapılmasını önerdi.tamam dedik.ve nitekim öyleymiş.
pgt için yumurta sayısının az olmaması gerekiyor.ve embriyolar 3.gün pgt ye alınıyor.
8 yumurtam toplandı.7 si döllendi.
3.gün 6 embriyo pgt ye girebildi.
5.gün sonucu belli oldu.6 embriyodan 2 tanesi sağlıklı çıktı.ve transfer edildi.
4 tanesinde bayağı sorunluydu.bi tanesinde 13.kromozon 3 tane olmuş.47 kromozonluydu.diğerinde 21.kromozon 1 tane olmuş.45 kromozonda kalmış.diğer 2 sinde ise kromozonlar birbirine karışmış.genetik inceleme sonuç bile verememişti.
kromozon analizinde hiçbir sorun yok.ama maalesef döllenme sırasında böyle hata veriyor bizde.

Canım çok yakın arkadaşım hemen transfer yaptırdı donmuşlarla. Şu an ikizlere hamile. Doktorların söylediği şey tamamen psikolojik olarak hazır olup olmamamız. Bende geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuç aldım. Bu ay tekrar başladım. Tamamen sana bağlı. Bu arada doktora danışman daha iyi olur canım.

Doktor bu ay hemen yapalim dedi canim, tabi progesteron degerim uygun olursa..
Bi de sizlere sorayim dedim, goren duyan yasayan varsa diye :)
E sen iki ay ust uste ilac mi alicaksin yoksa donmus transferi mi?

Canim malesef ucretli bende 2900 transfer icin odedim nerdeyse ilaclarda 500 yani 3500 gidiyor bu seferde olmazsa 1 sene ara vermek durumundayim bunu taksitle yaptim taksit bitecek ki tekrar yapayim))

Ciddi misin? Oooyyy oyy
Senin donmus transferi mi bu sefer ki?
Test gunun ne zaman

Ciddi misin? Oooyyy oyy
Senin donmus transferi mi bu sefer ki?
Test gunun ne zaman
Evet donmus canim 26 kasima verdi doktor yani 15.gune cok uzun o kadar beklemem simdi yapsam cikar ama hic yapasim yok c.ertesi yapalim dedik melindam da o zaman yapacak bende yaparim belki..yada 15.gunu beklerim ..zaten 15.gun gebelik yoksa adet gelir tobe)))

Evet donmus canim 26 kasima verdi doktor yani 15.gune cok uzun o kadar beklemem simdi yapsam cikar ama hic yapasim yok c.ertesi yapalim dedik melindam da o zaman yapacak bende yaparim belki..yada 15.gunu beklerim ..zaten 15.gun gebelik yoksa adet gelir tobe)))

niye 15 demiş gerçekten fazla fazla söylemiş muhtemel net olsun sonuç diye.. Ama cuma da yapsan olur bence ya da yarın ama bilmiyorum hiç yapma :( Ayyy işn en gıcık kısmı test yaptırmak. Tamam olmayacaksa olmasın da ne bilim bu testler benim psikolojimi bozuyor. Hele idrar testi görünce elim ayağım titriyor.

Bunlar bi gelsin hepsini toplayıp film çekicem.. Bizim çektiklerimizin oyuncuları olacaklar sıpalar :KK20:

Doktor bu ay hemen yapalim dedi canim, tabi progesteron degerim uygun olursa..
Bi de sizlere sorayim dedim, goren duyan yasayan varsa diye :)
E sen iki ay ust uste ilac mi alicaksin yoksa donmus transferi mi?[/QUOTESil
Sil baştan tedavi canım. Donmuşum yoktu malesef. Hazır hissediyosan doktor tamamen sana bağlı dedi. Sadece bir adet görmen yeterliymiş.

5.gun embriyosu di mi?
15 gune ben dogururum bile kiz :)
Evet bugun de belli olur canim tabi ama yani ben kesin verirdim hihihi ama durabiliosan bekle cumartesiyi bence de

niye 15 demiş gerçekten fazla fazla söylemiş muhtemel net olsun sonuç diye.. Ama cuma da yapsan olur bence ya da yarın ama bilmiyorum hiç yapma :KK43: Ayyy işn en gıcık kısmı test yaptırmak. Tamam olmayacaksa olmasın da ne bilim bu testler benim psikolojimi bozuyor. Hele idrar testi görünce elim ayağım titriyor.

Bunlar bi gelsin hepsini toplayıp film çekicem.. Bizim çektiklerimizin oyuncuları olacaklar sıpalar :KK20:
Canim nedense yapasim gitti bugun beklicem c.ertesini sıpaları toptan film yapalım tüpcü cocuklar diye)))

10.haftada kalbi durdu nerdeyse 11.haftada kurtaj oldum cnm.bebegin genetigine benim esimin genetigine bakildi bir sorun yok kan pihtilasmasinada baktirdim bir sorun yok doktor kiz bebek oldugu icin anne faktörü agır basar dedi kiloluyum belkide ondan kalbi durmustur bilemiyorum cnm bole bir hikayem var bu sefer yasamam insallah kotu seyler.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim de kürtaj oldu ;( bizde de genetik sonuçları temiz çıktı. Ama sen kilodan bahsetmişsin ya, kilon kaç ki acaba?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim de kürtaj oldu ;( bizde de genetik sonuçları temiz çıktı. Ama sen kilodan bahsetmişsin ya, kilon kaç ki acaba?
Cok gecmis olsun cnm 110 kiloyum 1.72 boyum kiloluyum baya ama sebep bu mu bilinmiyor secenekler arasinda var..sen ne zaman deneyeceksin tekrar..

5.gun embriyosu di mi?
15 gune ben dogururum bile kiz :)
Evet bugun de belli olur canim tabi ama yani ben kesin verirdim hihihi ama durabiliosan bekle cumartesiyi bence de
Hahah cnm cok guldum ya saol evet beklicem sabrin sonu selamet olsun..

Back