2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarrr.
Bugün hastaneye gidicez yusuf ereni gormeye teyzelerii
Bugün makinaya bagli degilken gorucemm.
Bide aglasaa aglarken gormedim hicc hep uyur vaziyette gordumm

maşallah canım bizim yerimizede kokla Yusufcuğu
Çıkmasına az kalmış demek ki çok şükür rabbime

Gunaydin kan verdim bekliyorum.omrumden omur gidiyo.ruyamda test yaptiriyordum sonucu negatif oluyodu.korkuyorum bana dua edermisiniz

Sakin ol tatlımm. Dİlerim kan değerlerin yüksek çıkar ve müjdeli haberler verirsin.
Rabbime emanet ol.. Kalbini rahatlatsın inşallah ..

M mucize33 RENK11 kızlar sonuç her ne olursa olsun sizin için hayırlı olan olacak unutmayın.. Ama en büyük duam hamile olmanız. İnşallah rabbim o müjdeli haberi vermeyi nasip eder..

Hakkınızda hayırlı zaman bu zamanmış diyelim. Bazı testler için bazı süreçlerden geçmeden ne yazık ki test yapmıyorlar.
Bir ömür mutlu saglıklı bereketle büyütün evladınızı :) Öyle yetiştirin ki insanlara da hayırlı faydalı bereketli saygılı ve duyarlı olsun. Mutluluklar dilerim :)

Arkadaşlar, bugun test günüm, ama ben kuduruk oldugum icin tabiki onceden tutmadigini ogrendim :)
Bugun adet oldum, simdi sizlere sorum, dondurulmuslarimi bu ay mi transfer ettiriym yoksa bi kac ay bekliym mi?

Sicagi sicagina yaptirmak mi dogru olur yoksa rahim bi kac ay dinlense mi daha iyi olur??

Canım ahahah çok hoşsun gercekten :)
Biraz zaman vermen her açıdan faydalı olur tatlım. 2 ay kadar. Hem kafani dagit hem vucudunu dinlendir. Belki bu surecte normal yolla olur sonucta her tup bebek adayı normal yolla anne olmayada adaydir gecmiş olsun demeyi unutturdun bana pozitif insan.

pazar gunu 58,97 cikan degerimle hamile oldugumu yazmistim.dunku testim iki katina cikmasi gerekirken 69,7 cikti.doktor ilaclarima devam etmemi ve ctesi testi yenilememi istedi.sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…