• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
pazar gunu 58,97 cikan degerimle hamile oldugumu yazmistim.dunku testim iki katina cikmasi gerekirken 69,7 cikti.doktor ilaclarima devam etmemi ve ctesi testi yenilememi istedi.sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.
Kimyasal gebelik olmuş olsa değerin düşerdi canım. Sen testini tekrar ettiğinde bebeğin aradaki farkı inşallah kapatacaktır.

Canım ahahah çok hoşsun gercekten :)
Biraz zaman vermen her açıdan faydalı olur tatlım. 2 ay kadar. Hem kafani dagit hem vucudunu dinlendir. Belki bu surecte normal yolla olur sonucta her tup bebek adayı normal yolla anne olmayada adaydir :KK66: gecmiş olsun demeyi unutturdun bana pozitif insan.

Napiym canim, ben de boyle bi insanim iste :)
Önümüzdeki maçlara bakicaz, oyle boyle, er gec, Rabbim vericek o toppak ağizli bebegimi bana :)
Ben transfer sonrasi beklerken stres oluyorum, yoksa Rabbime guvenim tam..
Her negatif sonuc, belki gunahlarimiza kefaret, Allahimin bizim icin daha guzel planlari var muhakkak :)

pazar gunu 58,97 cikan degerimle hamile oldugumu yazmistim.dunku testim iki katina cikmasi gerekirken 69,7 cikti.doktor ilaclarima devam etmemi ve ctesi testi yenilememi istedi.sanirim kimyasal gebelik yasiyorum.

Canim cok gecmis olsun, coklu transferse moralini bozma hic, biri devam ediyor olabilir, ama tekse durum kotu gibi..
Allah sabir versin..

12sinde yumurta toplandı 11 yumurta toplandı 5gune ulaşan cgh uygun 5embrıyom olmuş genetık için bebeklerimi :KK46::KK46:gönderdim .Şimdi sonuç beliyorum dualarınızı eksik etmeyin benden lütfennn

Ayrıca burda bazı yerlerde hastane yoğunluk var çok ilgilenmiyor diyorlaya bence hiç alakası yok bence gayet ilgililer özellikle Neslihan hanımı ve nurcin hemşireyi çok sevdim

12sinde yumurta toplandı 11 yumurta toplandı 5gune ulaşan cgh uygun 5embrıyom olmuş genetık için bebeklerimi :KK46::KK46:gönderdim .Şimdi sonuç beliyorum dualarınızı eksik etmeyin benden lütfennn

Ayrıca burda bazı yerlerde hastane yoğunluk var çok ilgilenmiyor diyorlaya bence hiç alakası yok bence gayet ilgililer özellikle Neslihan hanımı ve nurcin hemşireyi çok sevdim

Genetige 3.gun hucre alip bakmiyorlar mi canim? 5.gun de bakilio muymus?

Kizlar bu arada donmus transferi de paraliymis.. Ben beleş saniyordum, maximum bi muayene ucreti oderim diyordum..
Şok oldum, 2000 dedi dr..
Hazir embriyoyu koymak icin 2bin lira verilir miymis..
Bana verin ben rahmime sokarim dedim doktora :)

Napiym canim, ben de boyle bi insanim iste :)
Önümüzdeki maçlara bakicaz, oyle boyle, er gec, Rabbim vericek o toppak ağizli bebegimi bana :)
Ben transfer sonrasi beklerken stres oluyorum, yoksa Rabbime guvenim tam..
Her negatif sonuc, belki gunahlarimiza kefaret, Allahimin bizim icin daha guzel planlari var muhakkak :)

Tefekkürün tam canım benim ne güzel allah karşilığını versin. Her şey yaradandan ötürü vardır bunda da bir hayir elbet. Bir kutlama yapicaz insallah hepimiz :)

Yok canım 5 güne kadar bekletiyorlar yani blastokist evresine kadar daha sonra genetik taramasını yapıyorlar
Ben 3.denemede genetik tarama yapircam da, doktor 3.gun bakilio dedi sanki, kafam karisti, bi daha soriym gittigimde :)

Kizlar bu arada donmus transferi de paraliymis.. Ben beleş saniyordum, maximum bi muayene ucreti oderim diyordum..
Şok oldum, 2000 dedi dr..
Hazir embriyoyu koymak icin 2bin lira verilir miymis..
Bana verin ben rahmime sokarim dedim doktora :)

Ahahahahaha ayyy canim çok guldum allahta seni guldursun insallah :))

Tefekkürün tam canım benim ne güzel allah karşilığını versin. Her şey yaradandan ötürü vardır bunda da bir hayir elbet. Bir kutlama yapicaz insallah hepimiz :)

İnsallah canim :)
Ama dogunca da dovucem onu dedigim gibi, poposunu issiricam, bi de cok masrafli oldugu icin okutmicam, eczanede kalfa yapicam :)
Masrafini cikarsin hihihi

Arkadaşlar, bugun test günüm, ama ben kuduruk oldugum icin tabiki onceden tutmadigini ogrendim :)
Bugun adet oldum, simdi sizlere sorum, dondurulmuslarimi bu ay mi transfer ettiriym yoksa bi kac ay bekliym mi?

Sicagi sicagina yaptirmak mi dogru olur yoksa rahim bi kac ay dinlense mi daha iyi olur??
Canım çok yakın arkadaşım hemen transfer yaptırdı donmuşlarla. Şu an ikizlere hamile. Doktorların söylediği şey tamamen psikolojik olarak hazır olup olmamamız. Bende geçen ay tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuç aldım. Bu ay tekrar başladım. Tamamen sana bağlı. Bu arada doktora danışman daha iyi olur canım.

Allah sabır versin. çok iyi biliyorum yaşadığın duyguları. çok şükür Allah'ıma o güzel haberi almamı sağladı, Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin tüm kalbimle istiyorum. Herşeyde bir sebep vardır vaktini bekliyordur yavrum inş.
allah razı olsun canımm insallaah nasip eder güzel allahım sende sag salim evladını al kucagına insallahh

ben birsey sormak isitorumm adet zaman olunuor doktor kan tahlilinde gebelik olusmadı dedi ama daha adet olaamadım ne kadar sonra olunuor acabaa ben asılamalar da hiç gecikmemişti adetim

arkadaşlar birsey sorucam size 4 tedavime başladım kasımın 2 opum oldu yumurtalarım donduruldu vücudum dinlensin dedi doktor opudan 5 gün sonra kanamam oldu ilk günü sabaha kadar yoğun oldu diğer günler lekelenmeler oldu ama doktor adet saymadı aramıştım en son 22 ekimde oldum hala olmadım pragestan hap kullandım 10 gün dün doktora gittim e2 baktı doktor iyi gördü hormon baskılanmış dedi benim için iyi dedi esterofem verdi adet olmazsanda sorun değil dedi dondurulmuşa adet olmadan başlamış oluyorum esterofeme bir şey olurmu böyle olan varmı kafam çok karıştı aralığın 3 de kontrolüm var 8 aralık gibi transfer olur herhalde dedi doktor

phala phala cımmmm naptın canım kaç gündür giremiyodum seni merak ettim bebişini gördünmü canımm

Back