• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yarın 8.günüm benim cnm inşallah yarın güzel haberlerle gel Allahım nasip etsin hamileliği inşallahhhh...
Ins ama cok korkuyorum 4. Denemem negatif olmasindan korkuyorumm.bugun benimde 8. Gunum yarin 9. Gunde yaptiracam seninle ayni gundeyiz

Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman

Bir zamalar süleyman beyde benim doktorumdu ilk deneme kimyasal olmuştu
Çook sevindim cnm ikizlerin kalp atışlarınıda gümbür gümbür duyarsın inşalahhh
Darısı bizlerin başına :KK36:

Ins ama cok korkuyorum 4. Denemem negatif olmasindan korkuyorumm.bugun benimde 8. Gunum yarin 9. Gunde yaptiracam seninle ayni gundeyiz

dua et bol bol cnm korkuların gitsin evet kolay değil 3.denemede negatif almak ama bu sefer inşallah güzel haberler alacaksın.belirtin var mı .9.günde yapmanı doktorun mu söledi yoksa sen mi bekleyemiyorsun:)

dua et bol bol cnm korkuların gitsin evet kolay değil 3.denemede negatif almak ama bu sefer inşallah güzel haberler alacaksın.belirtin var mı .9.günde yapmanı doktorun mu söledi yoksa sen mi bekleyemiyorsun:)
Doktorum 10. Gun yani persembe yamami soyledi.ama ben persembe ise baslicagim icin yarin yaptiracam.benimki 5. Gun embriyosu iki tane

Doktorum 10. Gun yani persembe yamami soyledi.ama ben persembe ise baslicagim icin yarin yaptiracam.benimki 5. Gun embriyosu iki tane
sagolsun benim doktorum 26 kasıma verdi 15 gün sonraya benimkide 2 embriyo cnm 5.gün blast ama bir çok iyi kalitede diğeri orta kalitede bakalım ne olacak ikiz olsun çok istiyorum..

Daha önce yamistim sizlere ilk tüp bebek denemem di bugün doktor olmadığını şöyle dii kendime gelemiyorum çok zor mus umutlarının bi an da bitmesi
Allah sabır versin. çok iyi biliyorum yaşadığın duyguları. çok şükür Allah'ıma o güzel haberi almamı sağladı, Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin tüm kalbimle istiyorum. Herşeyde bir sebep vardır vaktini bekliyordur yavrum inş.

sagolsun benim doktorum 26 kasıma verdi 15 gün sonraya benimkide 2 embriyo cnm 5.gün blast ama bir çok iyi kalitede diğeri orta kalitede bakalım ne olacak ikiz olsun çok istiyorum..
Suan inan sagliklo olsun bi tane olsun diyorum cok caresizim.cok korkuyorum.bizimkilerin kalitesi konusunda bi bilgim yok

melindam cumarttesmi yapacaksın aynı gün transferimiz olmuştu ben cuma yapayım diyorum :)hatta bugün yarın idrar testi yapayım diyorum ama çok istekli değilim pek kaşınmıyorum yani:))[/QUOTE
Kuzum benim pazara geldiği icin cumartesi günü11.gün oluyor ozaman yapıcam bence erken yapma sende cumartesi günü yap beraber sevinelim:KK48:
La beni kimse merak etmemiş :KK12:
Bu kız öldümü kaldımı hamilemi değilmi :KK51:
Size kocaman Pehhhhhhhhhh yazıyorum:110:

Ben sana sonucu söylim kız boşu boşuna kan verme :KK48:
Canımsin inşallah bitanem:KK36::KK36:

Back