Sende belirti falan varmi
Bence yapmaolur canım öncesinde bir idrar testi yapayım geleneği bozmayım diyoruumm :)))
Benim 4. Gun cok siddetli bi agrim oldu ama bugun hafif agrisi.arada adet olcak gibi agrim olducanım hiç yok geçen seferki gebeligimde vardı mesela gögüslerim hassas dı bu sefer elim gögsümde kaldı yoklamaktan bir hal oldum hiç bir belirtim yok ama umudum var cnm inşallah olacak...sende var mı
Bencexe yapma test gununu bekle canimBence yapmaen doğru sonuç kan testi cumartesi ye kadar benimle bekle az daha sabır
tamam canım beklicem .))Bence yapmaen doğru sonuç kan testi cumartesi ye kadar benimle bekle az daha sabır
Benim 4. Gun cok siddetli bi agrim oldu ama bugun hafif agrisi.arada adet olcak gibi agrim oldu
Off bilmiyorum canim cok surmedi adet sancilarim.arada oldu.senin onceki hamileliginde dusukmu oldugeçen sefer benimde adet sancılarım vardı bu sefer oda yok ama güzel belirtiler cnm bunlar olacak olcak inş.
kuzuuuuuuuuuuBence yapmaen doğru sonuç kan testi cumartesi ye kadar benimle bekle az daha sabır
en iiyisini yapoıyorsun cnm biraz uzaklaşmak ii geliyor vucuda...nerde ki yaa görmeyince de bi tuhaf oluyor dimi
iyiyim canım çok şükür kendi kendimle vakit geçiriyorum bu aralar kış diye evdeyim bişey yaptıgım yok pek
bişeyler dikip biçiyorum çok seviyorum kesmeyi dikmeyi yapıştırmayıen sevdiğim oyuncagım slikon tabancam
sen nasılsın aralıga az kaldı tedavin yaklaşıyor dimi kuzu
geçmiş olsun cnm anneciğine...İşlerim var canım koşturuyorum hastaneler arası...
Anneciğim için...
binşlh çift çizgiyi görrürsün...yarın 8.günüm benim cnm inşallah yarın güzel haberlerle gel Allahım nasip etsin hamileliği inşallahhhh...
10.haftada kalbi durdu nerdeyse 11.haftada kurtaj oldum cnm.bebegin genetigine benim esimin genetigine bakildi bir sorun yok kan pihtilasmasinada baktirdim bir sorun yok doktor kiz bebek oldugu icin anne faktörü agır basar dedi kiloluyum belkide ondan kalbi durmustur bilemiyorum cnm bole bir hikayem var bu sefer yasamam insallah kotu seyler.Off bilmiyorum canim cok surmedi adet sancilarim.arada oldu.senin onceki hamileliginde dusukmu oldu
Kocaman bir aminnnnn...inşallah 2015 de bende diğer arkadaşlarda buralara hamileyim diye yazmayı nasip eder rabbim
en iiyisini yapoıyorsun cnm biraz uzaklaşmak ii geliyor vucuda...
geçmiş olsun cnm anneciğine...
binşlh çift çizgiyi görrürsün...
amin inşallah canıminşallah 2015 de bende diğer arkadaşlarda buralara hamileyim diye yazmayı nasip eder rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?