2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sende belirti falan varmi

canım hiç yok geçen seferki gebeligimde vardı mesela gögüslerim hassas dı bu sefer elim gögsümde kaldı yoklamaktan bir hal oldum hiç bir belirtim yok ama umudum var cnm inşallah olacak...sende var mı

canım hiç yok geçen seferki gebeligimde vardı mesela gögüslerim hassas dı bu sefer elim gögsümde kaldı yoklamaktan bir hal oldum hiç bir belirtim yok ama umudum var cnm inşallah olacak...sende var mı
Benim 4. Gun cok siddetli bi agrim oldu ama bugun hafif agrisi.arada adet olcak gibi agrim oldu

kızlar güzel anne adayları iyi geceler diliyorum size uyku bastırdı çok fena hoşçakalın...

en iiyisini yapoıyorsun cnm biraz uzaklaşmak ii geliyor vucuda...

İşlerim var canım koşturuyorum hastaneler arası...
Anneciğim için...
geçmiş olsun cnm anneciğine...

yarın 8.günüm benim cnm inşallah yarın güzel haberlerle gel Allahım nasip etsin hamileliği inşallahhhh...
binşlh çift çizgiyi görrürsün...

herkese iyi geceler bayanlar çoktandır buraya uğramıyordum inşallah tüm tedaviye başlayan arkadaşlar hayrlı sonuçlarını almıştır ve alırlar...yine bir tedaviye başlamak üzereyken asında kararsızım kasım reglimde mi yaptırsam aralıkta mı diye derin düşlüncelerdeyimmmmmm....aranızda pgtli tedaviye başlayan var mı varsa kaç embriyonuz pgtye girdi kaçı sağlılı çıktı

Off bilmiyorum canim cok surmedi adet sancilarim.arada oldu.senin onceki hamileliginde dusukmu oldu
10.haftada kalbi durdu nerdeyse 11.haftada kurtaj oldum cnm.bebegin genetigine benim esimin genetigine bakildi bir sorun yok kan pihtilasmasinada baktirdim bir sorun yok doktor kiz bebek oldugu icin anne faktörü agır basar dedi kiloluyum belkide ondan kalbi durmustur bilemiyorum cnm bole bir hikayem var bu sefer yasamam insallah kotu seyler.

en iiyisini yapoıyorsun cnm biraz uzaklaşmak ii geliyor vucuda...

geçmiş olsun cnm anneciğine...

binşlh çift çizgiyi görrürsün...

evet canım internetten kendin yap sitelerinde geziniyorum begendiğimi hemen copy paste yapıyorumm@ özlem
ayy bu arada candy crushta 445 deyimm

Gunaydin kan verdim bekliyorum.omrumden omur gidiyo.ruyamda test yaptiriyordum sonucu negatif oluyodu.korkuyorum bana dua edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…