- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
YA BENDE Bİ KAÇ YERDEN OKUDUM İNCELEDİM .baya etkili diye ama işte emin olamıyorum bende yine zararı olurmu diyemalefes ilk kez duyuyorum canım. Emin olup bilmeden içme ve içir me istersen. Aksi etki yaratmasın derim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA BENDE Bİ KAÇ YERDEN OKUDUM İNCELEDİM .baya etkili diye ama işte emin olamıyorum bende yine zararı olurmu diyemalefes ilk kez duyuyorum canım. Emin olup bilmeden içme ve içir me istersen. Aksi etki yaratmasın derim..
YA BENDE Bİ KAÇ YERDEN OKUDUM İNCELEDİM .baya etkili diye ama işte emin olamıyorum bende yine zararı olurmu diye
geçmiş olsun canım anneye sanda kolay gelsinİşlerim var canım koşturuyorum hastaneler arası...
Anneciğim için...
bende merak ederim bildiğimi kırkere sorarım (bilmediğimi sen düşün ) ama yinede insanın başna gelecekse gelir yani allah pişman etmesin gerçektenİyi yapmışsın canım kadın da baya sorumsuzluk yapmış. Allah'a emanet olalım vallahi çok zor. Ben bide hiç merak edip bakmam önceki tedavileri hatırlamıyorum bile diyebilirim. Sınırsız kendimi teslim ederim o yüzden rabbim pişman etmesin.
canım çok çok geçmiş olsunİşlerim var canım koşturuyorum hastaneler arası...
Anneciğim için...
canım inşallah bir sonraki tedavinde yüzün güler :) belki de bebişin mucize yapar inşallahhh :)Daha önce yamistim sizlere ilk tüp bebek denemem di bugün doktor olmadığını şöyle dii kendime gelemiyorum çok zor mus umutlarının bi an da bitmesi
canım 80 civarı idi :)Merhaba kızlar, çatlatma iğnesinin fiyatını bilen var mı? tahmini olarak da olur.
canım geçmiş olsun :) iyidir inşallah :)Annemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
canım bilgim yok eğer druna ulaşamıyorsan başka bir dra danış bence :)arkadaşlar mrb. lütfen bırı cewap versın cok stres oldum . dun transferın 13. gunuydu. kanamam başladı cok ağrılı oldu şakır şakır , afedersınız parça seklınde doktum .transferın 10. gunu 5,50 çıkmıştı değer . doktor bı daha tekrarla dıyınce adet olduugm halde gıttım değer 15 olmuş. değer yükselmiş ama dusuk ..doktorum yurtdışındaymış sağlıklı bı ıletişim kuramadım.başına böyle bişi gelen var mı?suandada cok gelıyr
Canim geçmiş olsun bizi habersiz bırakmaAnnemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
canım nasılsın :) nasıl gidiyoooooooorCanim geçmiş olsun bizi habersiz bırakma
Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyorcumartesi günü inşallah güzel haber veririmsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoröpüyorumcanım nasılsın :) nasıl gidiyoooooooor
melindam cumarttesmi yapacaksın aynı gün transferimiz olmuştu ben cuma yapayım diyorum :)hatta bugün yarın idrar testi yapayım diyorum ama çok istekli değilim pek kaşınmıyorum yani:))Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyorcumartesi günü inşallah güzel haber veririmsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoröpüyorum
Benim yarin test gunum ginler cok cabuk geciyor.kacinci gununuz transferde ins guzel sonuclar aliriz.korkuyorummelindam cumarttesmi yapacaksın aynı gün transferimiz olmuştu ben cuma yapayım diyorum :)hatta bugün yarın idrar testi yapayım diyorum ama çok istekli değilim pek kaşınmıyorum yani:))
İlk denemem olumsuz oldu kızlar daha adet bile olamadım ama ben heyecanla ikinci denemeyi yapmak istiyorum ne kadar ara veriliyor ikinci deneme için
Benim yarin test gunum ginler cok cabuk geciyor.kacinci gununuz transferde ins guzel sonuclar aliriz.korkuyorum
Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyorcumartesi günü inşallah güzel haber veririmsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoröpüyorum