• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
YA BENDE Bİ KAÇ YERDEN OKUDUM İNCELEDİM .baya etkili diye ama işte emin olamıyorum bende yine zararı olurmu diye

Canım herhangi bilimsel bir kanıtı yokmuş. Ama toz halinde balla karıştırılıp yenebiliyormuş. Bir çok adı var uzak doğuda şeytan otu deniyormuş. Afrodizyakmış. Sperm arttırıcı yazıyor ama bilimsel bi kanıtı yok yani muhtemel afrodizyak olduğu için öyle bi etki yaratmış olabilir. Yanlış kullanımı depresyona sebep oluyormus. Çok korkulacak bir şey değil ama sperme çok etki ettiğini sanmıyorum. Tanidiğimiz aktar var bize karısım yapıyor hemde baya yüklü meblalar ama bizde sayısal olarak öyle bi etki etmedi. Ama şunu söyleyebilirim şehir hayatının stresinden yogunluktan insan bazen o tarz ilişkiye girmekten kaçındıgı için bu bize bi tık iyi gelmişti.. Ama içine neler katıyor pek bilmiyorum.

İyi yapmışsın canım kadın da baya sorumsuzluk yapmış. Allah'a emanet olalım vallahi çok zor. Ben bide hiç merak edip bakmam önceki tedavileri hatırlamıyorum bile diyebilirim. Sınırsız kendimi teslim ederim o yüzden rabbim pişman etmesin.
bende merak ederim bildiğimi kırkere sorarım (bilmediğimi sen düşün ) ama yinede insanın başna gelecekse gelir yani allah pişman etmesin gerçekten

E egunal şimdi gördüm annen iyidir inşallah...lulinda allah gönlüne göre versin adını yazamadığım arkadaşlarım dualarım sizinle..

Daha önce yamistim sizlere ilk tüp bebek denemem di bugün doktor olmadığını şöyle dii kendime gelemiyorum çok zor mus umutlarının bi an da bitmesi
canım inşallah bir sonraki tedavinde yüzün güler :) belki de bebişin mucize yapar inşallahhh :)

Merhaba kızlar, çatlatma iğnesinin fiyatını bilen var mı? tahmini olarak da olur.
canım 80 civarı idi :)
Annemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
canım geçmiş olsun :) iyidir inşallah :)

arkadaşlar mrb. lütfen bırı cewap versın cok stres oldum . dun transferın 13. gunuydu. kanamam başladı cok ağrılı oldu şakır şakır , afedersınız parça seklınde doktum .transferın 10. gunu 5,50 çıkmıştı değer . doktor bı daha tekrarla dıyınce adet olduugm halde gıttım değer 15 olmuş. değer yükselmiş ama dusuk ..doktorum yurtdışındaymış sağlıklı bı ıletişim kuramadım.başına böyle bişi gelen var mı?suandada cok gelıyr :KK43:
canım bilgim yok eğer druna ulaşamıyorsan başka bir dra danış bence :)

Annemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
Canim geçmiş olsun bizi habersiz bırakma:KK36:

Arkadaşlar ben şuan 4,5 yıllık evliyim normal yollarla çocuğumuz olmadı istanbulda ikamet ederken koşuyolunda bulunan BAHÇECİ TÜP BEBEK MERKEZİNE gittik doktorumuzuz Süleyman Tosundu eşimde sperm azlığı olduğu için çocuğumuzun olmadığını söylediler rahim filmim histereskobi çektiler 2 adette kan tahlili yapıldı bunlar süt hormanları tahlili imiş ve tedaviye başladık ilkli olumsuz oldu 1 yıl sonra tekrar gittik dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdık ikincide olumsuz oldu ama ikinciyi tedavide gene hiç tahlil yapılmadı neden tutunmadığı hakkında kafamızda hep soru işaretleri vardı en sonunda uzun araştırmalar sonucu ve hep olumlu sonuç alış kişilerle görüştük bize Ankarda ANKALİFE TÜP BEBEK MERKEZİNİ ve Doktor GURUR POLATI tavsiye ettiler internette hep olumsuz yorumlar vardı eşimle bu yorumlara hiç bakmadık ve hiç düşünmeden eylülde ön görüşmeye gittik yaklaşık 17 adet tahlil verdim ama hastanede ücretli olduğu için devlet hastenelerinde verdim bu tahlilleri genetik doktoruda ayrı inceledi ve bana serum kullanmam gerektiğini söylediler ve tedaviye başladık serumlar bi tarafdan iğneler bi taraftan diğer hastane ile alakası olmayan tedavi yöntemi uyguladılar 3 günde bir hemşireler aradı yeri geldi günlük 3 kere aradılar dakka dakka bilgi verdiler doktorundan emriyologlarından hemşiresine kadar herkes işini dört dörtlük yapıyorlar ve ALLAHIMA şükürler olsun HAMİLEYİM VE İKİZ GEBEYİM ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BU MUTLULUĞU MEVLAM HERKESE VERSİN hafta sonu kalp atışlarını dinlemeye gidecez heyecanla onu bekliyorum benim hikayem bu kadar sağlıcakla kalın bu arada eşimle hep şunu düşündük ya olmassa sonrada dedikki adamlar elinden geleni yaptı bu tedavidede olmassa demekki daha zamanı var bunu unutmayın aklınızda hiç soru işareti kalmıyo hastane ile sonuçta bu hastanede gebe kalmayanlarda var ama emin olun işlerini layıkı ile yapıyolar özelliklede daha önce olumsuz sonuç almış hastaları daha detaylı araştırıyorlar vede buluyolar sorunun nedenini ve ona göre tedavi yapıyolar ve üzüntü sıkıntı kesinlikle yok aman ha aman

çok sevindim sizin adınıza sağ salim kucağını alırsınız inşaallah çok dua edin bizlere de.

İlk denemem olumsuz oldu kızlar daha adet bile olamadım ama ben heyecanla ikinci denemeyi yapmak istiyorum ne kadar ara veriliyor ikinci deneme için

Iyiyim canım şafak sayıyorum günler geçmiyor:KK51:cumartesi günü inşallah güzel haber veririm:KK36::KK36:sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoro_Oöpüyorum :KK60:
melindam cumarttesmi yapacaksın aynı gün transferimiz olmuştu ben cuma yapayım diyorum :)hatta bugün yarın idrar testi yapayım diyorum ama çok istekli değilim pek kaşınmıyorum yani:))

melindam cumarttesmi yapacaksın aynı gün transferimiz olmuştu ben cuma yapayım diyorum :)hatta bugün yarın idrar testi yapayım diyorum ama çok istekli değilim pek kaşınmıyorum yani:))
Benim yarin test gunum ginler cok cabuk geciyor.kacinci gununuz transferde ins guzel sonuclar aliriz.korkuyorum :KK17::KK42:

Back