- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Slm kizlar transfer oluo sonuc bekleyen varmi.benim 7.gunum 4. Denemem carsamba gunu test gumum ama fazla umudum yokk
kızlar kaliteli kaliteli yumileriniz olsun inşallahhhh :) allahım yardımcınız olsun :)
canım inşallah bebişlerin sağlıkla tutunmuştur :) güzel haberlerini bekliyoruzzzz :)
canım sağlıkla transferin gerçekleşsin inşallah buz bebişlerin içini ısıtsınnnnnn :)
Canim her sey yolunda gidecek insallahh Alahın izni ile bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay boyunca dualarım seninle..
Vee beklenen haber çok şükür Lulindam rabbim nasip etsin inşallah :) Allah'a emanet olsunlar :)
olabilir tabiki karıştırabiliriz bak ne anlatacağım BEN TEDAVİMİN BİRİSİNDE ( o kadar çokki tedvi sayısı karıştırıyorum ) KAFEDE BİR KADIN GELDİ YANİMA KAÇ GÜNDÜR BURADASINIZ BENDE BURADAYIM TÜP BEBEK YAPTIRYORUM MUHABET EDELİMDEDİ KONUŞURKEN BANA BAK BUDA BENİM YUMURTA ÇATLAMAMASI İÇİN DR VERDİĞİ İLAÇ DEDİEvet evet yanlış hatırladım:) Mesajı silmeye çalıştım ama olmadı. Cetrotide la karıştırdım:)
Selam kızlar...
Gelemiyorum topiğe..
Forumdaki işlerimi halledip çıkıyorum yoğunum bu ara..
Herkes iyidir inşallah...
bayan editör nasılsın sensiz burası çoooookkkkkkkkkk sesizSelam kızlar...
Gelemiyorum topiğe..
Forumdaki işlerimi halledip çıkıyorum yoğunum bu ara..
Herkes iyidir inşallah...
olabilir tabiki karıştırabiliriz bak ne anlatacağım BEN TEDAVİMİN BİRİSİNDE ( o kadar çokki tedvi sayısı karıştırıyorum ) KAFEDE BİR KADIN GELDİ YANİMA KAÇ GÜNDÜR BURADASINIZ BENDE BURADAYIM TÜP BEBEK YAPTIRYORUM MUHABET EDELİMDEDİ KONUŞURKEN BANA BAK BUDA BENİM YUMURTA ÇATLAMAMASI İÇİN DR VERDİĞİ İLAÇ DEDİ
(İLAÇLARI DR DEĞİL HEMŞİRE YAZIYOR ) ovitrella YI GÖSTERDİ BENDE YANLIŞ OLDUĞUNUYUMURTA ÇATLAMASIN DİYE ORGALUTRAN KULANILACAĞINI ÇATLATMA İĞNESİNİN ovitrella OLDUĞUNU ANLATTIM BANA PEK İNANMADI DR YAZDI AMA HEMŞİREYE SORALIM DEDİ BİRLİKTE GİTTİK HEMŞİRE YANLIŞ YAZMIŞIM İNSANLIK HALİ DEDİ DOĞRU İLACI YAZDI yani senin yanlış hatırlaman çok normal değilmi
valla bende oha dedim hatta nasıl böyle bir şey olabilirde dedim hatta daha sonra biz size nasıl güveneceğiz de dedim ve sonrasında tüm ilaçlarımı dr kendisine yazdırdım ama o hastaya şikayet etmesi gerektiğinide söyledim ama şikayet etmedişaka yapıyorsun heralde! BU ciddi bi yanlış bence oha diyorum. Keşke hemşireyi şikayet etseydiniz
Her şey yolunda çok şükür :)
Sen de iyisin problem yok. Pasta mı yapıyorsun yoksaa
İşlerim var canım koşturuyorum hastaneler arası...bayan editör nasılsın sensiz burası çoooookkkkkkkkkk sesiz
allahım isteyen herkese nasip etsin çok zor bi sınavımız varr mis sabır versin güzel allahım aratmasin kimselereTATLIM HİÇTE UMUTLARINI BİTİRME HERŞEYDE VARDIR Bİ HAYIR HİÇBİŞEYİN SONU DEĞİL BENİM BİARKADAŞIMINDA TÜP BEBEKLE OLMADI 4 AY SONRA KENDİLİGİNDEN KALDI ALLAHIMIN HEYBESİNDE ÇOK DUA ET SABRET OLUR GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN KUZUCUM BİZDE YAPTIRICAZ BELKİ TUTUCAK BELKİ TUTMUCAK RAPPİM NE ZAMAN OL DERSE O ZAMN OLUR BİTANEM ÜZME KENDİNİ
Annemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
valla bende oha dedim hatta nasıl böyle bir şey olabilirde dedim hatta daha sonra biz size nasıl güveneceğiz de dedim ve sonrasında tüm ilaçlarımı dr kendisine yazdırdım ama o hastaya şikayet etmesi gerektiğinide söyledim ama şikayet etmedi
Geçmiş olsun.Annemin hastane işleriyle uğraşıyorum kalbimde ağrı var deyince dünden beri araştırma içindeyiz ECG,EFOR vs..testler yaptırdık ritim sorunu var bugünde sonuçları başka bir doktora göstericez randevumuz var öğlen..İnşallah sorunsuz atlatırız...
arkadaşlar mrb. lütfen bırı cewap versın cok stres oldum . dun transferın 13. gunuydu. kanamam başladı cok ağrılı oldu şakır şakır , afedersınız parça seklınde doktum .transferın 10. gunu 5,50 çıkmıştı değer . doktor bı daha tekrarla dıyınce adet olduugm halde gıttım değer 15 olmuş. değer yükselmiş ama dusuk ..doktorum yurtdışındaymış sağlıklı bı ıletişim kuramadım.başına böyle bişi gelen var mı?suandada cok gelıyr
Cnm acil baska.doktora git gebelik devam ediyorsa igne verirler...arkadaşlar mrb. lütfen bırı cewap versın cok stres oldum . dun transferın 13. gunuydu. kanamam başladı cok ağrılı oldu şakır şakır , afedersınız parça seklınde doktum .transferın 10. gunu 5,50 çıkmıştı değer . doktor bı daha tekrarla dıyınce adet olduugm halde gıttım değer 15 olmuş. değer yükselmiş ama dusuk ..doktorum yurtdışındaymış sağlıklı bı ıletişim kuramadım.başına böyle bişi gelen var mı?suandada cok gelıyr
arkadaşlar çakşır otu suyunu kullanan varmı aranızda eşine içiren daha doğrusu aldım bende ama sabah akşam aç karnına mı tokkarnınanmı içilmesi gerekiyor acaba bunun?bunu kullanıp baya hamile kalanlar varmış herşeyi şifa sanıyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?