• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Şimdi raporu veriyolar ya...özel hastahane ilaçları yazinca nasıl devlet katkisi alicaz...ben tam olarak çözemedim bu işleri..

Bende pazartesi endokrinolojiye gidicem edirneye düşükler 3 olunca araştırılıyoruz bakalım.gidince sorsam mı parayla falan verseler o da olur valla.

Hemen para veririm deme önce iyice bir araştır onlar derlerse para ile diye tamam dersin yani para konusunu açmak en son çare olsun..

Şimdi raporu veriyolar ya...özel hastahane ilaçları yazinca nasıl devlet katkisi alicaz...ben tam olarak çözemedim bu işleri..
Rapor çıkınca hem tedavi hem ilaç raporu çıkıyor..
Doktor reçeteye ilaçları yazınca sen gidip eczaneden direk alacaksın sistemde raporunu görürler...

devlet hastanesi veya üniversite hastanesiinden rapor çıkartıyorsun. rapor çıkınca çıkartan doktora ilaçları yazdırıyorsun ve ödeniyor..

özel yerde yazılan reçeteler bu kapsama girmez.. sadece devlete kayıtlı doktorların reçetelerini eczaneler karşılar...

Meryem otumun fotosu...
Teyze bu kadar vermiş elinde kalan buymuş sadece...
Ama büyük bu ben nasıl taşıyacağım kaşınırım bir bezede sarsam:KK48:
Resmen yumurtalık ve tüp şeklinde...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp:KK57:
Fotoğraf0590.jpg

Meryem otumun fotosu...
Yuvarlak olan kısmı yumurtalık, içindeki minik tomurcuklar folikül,ve sapıda tüp:KK57:
Eki Görüntüle 1304130

Ahahahah canım ben bi parcasini kopardim kucuk altin keseleri var ya kadifemsi onun icine koydum. Muhim olan niyet oldugu icin bi parcasi yeter zaten:)

Meryem otumun fotosu...
Eki Görüntüle 1304130
hayırlara vesile olsun meryem otun

Ahahahah canım ben bi parcasini kopardim kucuk altin keseleri var ya kadifemsi onun icine koydum. Muhim olan niyet oldugu icin bi parcasi yeter zaten:)
Ben de bir parçasını koyayım dedim ama bu bütünlüğü bozarım etkisi kalmaz diye endişeleniyorum...

Canımm nice güzel yaşlara inşallah. Dilerim rabbim sana hayırlı sağlıklı bereketli bi evlat hediye eder. Eşinle yavrularinla mutlu guzel bi hayat diluyorum ve kocaman sariliyorum sana.
teşekürler aminnnnnnnn

Back