2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar o ot dan benim kav.dede var yılalrdır görürüm aklıma almamamısımm niye
şimdi ondan bi parça koparıcam beze sarıp taa tedavimin sonuna kadar takıcam inşlhhh hepimize evlatlarımızı getirmede vesile kılsın rabbim.....

Hep beraber otla hamilemi kalcaz biz

Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir.
Bu işlemlere yumurtlama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde düşük riski olabilir.
Anneysen.com

Mybaby seni seniiiiiii....
Nerelerde gezmiş bak sennn...
Meryem otunun topiğinde mybaby mizin değerli yorumlarına rastladım

mrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
Yeni yaşın sana evlatlarını getirsin arkadaşım bundan sonraki doğum günlerinde pastanın mumlarını eblatlarınla üfle..bugece pastanı üflerken dilek dilemeyi unutma...dilerim bir kızın bir oğlun olsun ve onlar tarafından çok çok çok sevil inşallah..büyüyünce egunal teyzelerinin annesine yaptığı süpriz pastalardan sanada yapsinlar inşallah....amin

canımmmm nasıl duygulandım ben teşekürederim aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…