doğum günün kutlu olsun cnm bi daha ki yaşında evladın da yanında olsun.....mrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
Haklisin canim ama bende 3. Memeye yer olmadigi icin :) mecbur ahaha 41 kere meryem suresinede basla canim bi yandan
kızlar o ot dan benim kav.dede var yılalrdır görürüm aklıma almamamısımm niye
şimdi ondan bi parça koparıcam beze sarıp taa tedavimin sonuna kadar takıcam inşlhhh hepimize evlatlarımızı getirmede vesile kılsın rabbim.....
valla bi kaldı bizim için onuda deneyelim bari ne yapalımHep beraber otla hamilemi kalcaz biz
Doğum günün kutlu olsun canım. Allah'ım yeni senen de bebeğinle kutlamayı nasip etsin inş.:)mrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
canım herşey normal sen gebesin ya ondan göremiyorsun tabii gebelik belirtisi bu
cepten giriyorsan ondandır canım...Ay keşke kuzu ama gerçekten görünmüyor
teşkürler canım aminnnnDoğum günün kutlu olsun canım. Allah'ım yeni senen de bebeğinle kutlamayı nasip etsin inş.:)
Cepten giriyorum kuzu sanırım o yuzdencepten giriyorsan ondandır canım...
elini yüzünü yıka bi kendine gel tekrar bak gözlerindeki çapaktan görememişsindir
teşekür ederimmmmm canımdoğum günün kutlu olsun cnm bi daha ki yaşında evladın da yanında olsun.....
Doğum günün kutlu olsun canım benimteşkürler canım aminnnn
Cepten giriyorum kuzu sanırım o yuzdenee düzelir mi böyle kimse yok gibi capAk mı nerden bildin
teşekür ederimmDoğum günün kutlu olsun canım benim
Yeni yaşın sana evlatlarını getirsin arkadaşım bundan sonraki doğum günlerinde pastanın mumlarını eblatlarınla üfle..bugece pastanı üflerken dilek dilemeyi unutma...dilerim bir kızın bir oğlun olsun ve onlar tarafından çok çok çok sevil inşallah..büyüyünce egunal teyzelerinin annesine yaptığı süpriz pastalardan sanada yapsinlar inşallah....aminmrhb kızlar bu gün benim doğum günüm
canımmmm nasıl duygulandım ben teşekürederim aminnnnnnnnYeni yaşın sana evlatlarını getirsin arkadaşım bundan sonraki doğum günlerinde pastanın mumlarını eblatlarınla üfle..bugece pastanı üflerken dilek dilemeyi unutma...dilerim bir kızın bir oğlun olsun ve onlar tarafından çok çok çok sevil inşallah..büyüyünce egunal teyzelerinin annesine yaptığı süpriz pastalardan sanada yapsinlar inşallah....amin
hoş geldin canımmm teşekür ederimDogum gunum kutlu olsunn canim geldimm burdayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?