• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Acıbademde oldum canım Şahin beyin hastasıyım mükemmel bir doktor iyiki ona gitmişim transferden sonra ağır kaldırma kendini çok yorma ben kabak çekirdeği dut kurusu ve ananas yiyorum tabi bunlar önem Rabbim ol desin yeterki:KK36:sen nerde tedavi oluyorsun
bebıslerı tutunur ıns cnm bende bahar hastanesı jınemedde tedavı oluom murat erdemır bakalım nolcakkk yatıyomusun sureklıı ben dıer ıkısınde full yattım tetst gunune kadar ozel bısı yemıyorum annanasıda 2. tedavımde yıyodum ama ıyı olmadıgını duydumm ıncır ıyı oluomus dısarı cıkıyomusun bıdee rabbım yardımcımız olsun ınss :KK28:

bebıslerı tutunur ıns cnm bende bahar hastanesı jınemedde tedavı oluom murat erdemır bakalım nolcakkk yatıyomusun sureklıı ben dıer ıkısınde full yattım tetst gunune kadar ozel bısı yemıyorum annanasıda 2. tedavımde yıyodum ama ıyı olmadıgını duydumm ıncır ıyı oluomus dısarı cıkıyomusun bıdee rabbım yardımcımız olsun ınss :KK28:
Amin canım inşallah ben sürekli yatmiyorum zaten sürekli yatmak iyi değil transferin 2.günü bursadan izmire geldim sende çok yatma :KK19:

bende Elifimm30 Elifimm30 u merak ettim. Ona güzel haberler attım ama topikte yok. Siz birbirinize ulaşıyorsanız ona ulaşan söylesin benim dışımda 7 kişiye daha okuttum :) Allah kabul etsin inşallah
Cnm ya mesajni aldim cok sagol guzelim karsiligi kat kat seni bulsun..
Cnm allah razi olsun sabah topikteydim oglen gelemedim net gitti bide babam bana bi kac gunlugne geldi yemek ivir zivir derke bu saatte bakim dedim..
Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm

Hepinizi seviyorumm.
Adiyla ana babasiyla saglikla omru olsun oglunun ...

canım senin için 3 tane yasin suresi demiştim ya okuduk canım Allah kabul etsin
Saol guzelim kabul etsin mevlam....

bakalim nasil.olcak bu sefer kuzlar kimler transferden sonra nasil hareket etti yazarmisiniz :)

bakalim nasil.olcak bu sefer kuzlar kimler transferden sonra nasil hareket etti yazarmisiniz :)
transferin 3. günü ayakta dolan maya başladım küçük şeyleri kendim halletim yatağımı filan düz ledim kahvaltı hazırladım her şey den de yedim bazıları nar iyi değil kimisi ananas tutunmaya yardımcı oluyor muş yok kimisi çok yenirse rahimde kasılmalar olurmuş filan ben dr ve hemşirelere sordum her şeyi tüket meye çalış hepsinde ayrı vitaminler var dediler yeşillik filan da yedim ayırmadım

Günaydın kızlar anneme kahvaltıya geldim ordan işe gidicem...bülent hocanın hastahanesi raporlu hasta kabul ediyor mu...

Bülent Tıraş dan bahsediyorsun sanırım..
Acıbadem de rapor geçmiyor diye biliyorum canım ben...
Evet ondan bahsettim canım..hmm anladım..gerçi ben evraklarımı bi alabilsem edirneden rahatlıcam..rapor vermiyolarmış dışarıya ne hikmetse zeynepkamilde tüp yapıyo ama dışarı raporda veriyo..böyle bi hakları var mı üniversite hastahanelerinin...

ayy telden girmeyi deneme gibi bi gaflette bulundum teli fırlatıp atasım geldi hemen bıraktım çıktım:KK62::KK62:

kuzum inatcı cıktı bu ay kırmızılar beni bekliyolar galiba gariplerim:KK22::KK48:

benm de 11kasım randevum:KK24: canm bi görüş tedavi yapılcaksa üye olur öyle başlarsın hemen üye olma madem inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur
canımmmm ne yaptın görüştünmü aydın beyle biz tüp bebişimize başladık allahın izniyle

Yeteeeeer iyi ki doğdun canımmm...
happy%20birthday2.gif
hobirthdayballoons14hl1gs0[1].gif
hobirthdaypresents23fy3[1].gif
party.gif
ping256gn8.gif

Evet ondan bahsettim canım..hmm anladım..gerçi ben evraklarımı bi alabilsem edirneden rahatlıcam..rapor vermiyolarmış dışarıya ne hikmetse zeynepkamilde tüp yapıyo ama dışarı raporda veriyo..böyle bi hakları var mı üniversite hastahanelerinin...

tatlım ben ilk denememi gazi üni. de yaptım 2.deneme için başka hastaneye geçeceğimi orası için bana rapor verip veremeyeceklerini sordum parasıyla veririz dediler...
ücretli veriyor olmalılar..

tatlım ben ilk denememi gazi üni. de yaptım 2.deneme için başka hastaneye geçeceğimi orası için bana rapor verip veremeyeceklerini sordum parasıyla veririz dediler...
ücretli veriyor olmalılar..
Bende pazartesi endokrinolojiye gidicem edirneye düşükler 3 olunca araştırılıyoruz bakalım.gidince sorsam mı parayla falan verseler o da olur valla.

Back