2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Merak ettim şimdi bakalım ne kadar gitti kilolardan yaz olurmu..
Canım bu kez emin ellerde olduğumu biliyorum didiklemiyorum herşeyi çünkü benim istediğim herşey yapılıyor ve yapılacak..Gecikmiş çok şey daha yeni yapılıyor...Geçmişle şimdiyi kıyaslarsam çok yerde hata buluyorum o nedenle geçmişe değil önüme bakıyorum..Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...

vayyyy süppermişşş :)) sanırım nazardan korkuyor
Allah'a emanet merak etmesin kimsenin nazarı değmez. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Yok be canım nazardan korktuğundan değil sonuçta burda bhcg salgılayan var salgılayamayan var o da bizlerin psikolojini düşünüyordur

Yok be canım nazardan korktuğundan değil sonuçta burda bhcg salgılayan var salgılayamayan var o da bizlerin psikolojini düşünüyordur

ahahahha olmaz öyle kimse kimseyi kıskanmasın herkesin vakti zamanı var :))
Allah doğru zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
Biribirimizin dertleri bizi üzüyorsa güzel haberleriyle de kendi dertlerimizi kenara koyup sevinmemiz lazım.
Değil mi amaaa

bende @cemrem29 u merak ettim. Ona güzel haberler attım ama topikte yok. Siz birbirinize ulaşıyorsanız ona ulaşan söylesin benim dışımda 7 kişiye daha okuttum :) Allah kabul etsin inşallah

Ben tedaviye başladığım zamanlarda 3,45 gibi çıkmıştı, doktor biraz yüksek demişti ama yönlendirmemişti. Yaklaşık 20 gün önce baktırdım 5,46 çıktı, yükselmiş ayrıca nodül varmış boğazımda, bende ilaca başladım, haftaya kontrolüm var. Yumurta üzerinde azda olsa etkisi var tiroitin, böylece bende öğrenmiş oldum. İnşallah yumurta kalitesi artar.
bu arada ilacın yan etkilerine takılma, çoğu ilaçta öyle etkiler yazıyor..

geçmiş olsun

aynen katılıyorrum canım..
biz özel kadınlarız birbirimizi çekemeyecek haldeysek hiç bir arada olmayalım..

En fazla 4 çıkmıştı benim bir zamanlar daha yükseldimi sürekli baktırmadığımdan bilmiyorum tabii..
Genel olarak 3 civarı seyrediyor...
Kaç dozla başladın..

En fazla 4 çıkmıştı benim bir zamanlar daha yükseldimi sürekli baktırmadığımdan bilmiyorum tabii..
Genel olarak 3 civarı seyrediyor...
Kaç dozla başladın..
25 mg içiyorum günde 1 tane, haftaya ölçtürmeye gideceğim bakayım, doz ayarlaması yeterlimi değilmi ona bakılacak. Ömür boyu takip gerektiriyor, özellikle hamileyken dahada dikkat etmek gerekmiş. Benim diğer kardeşlerimin hepsinde var, bazılarında kilo sorunu oluyormuş, çok şükür normal kilom, tabi spor yapıyorum etkisi var mutlaka.

Sağol arkadaşım, tedaviye başladığımda kullanmam gerekmişti onu anladım, neyse artık geç kaldım sayılmaz 20 gündür içiyorum ilacı 3. tedaviye yararı olur inşallah..

İnşallah canım. İlaçlar genelde kontrolu sağlıyor. Benim de eşimde nodul vardı aldırdı çok şukur ilaç kullanmıyor ama her doktorun kafasında hemen soru işareti oluyor.. ALlah şifasız dert vermesin

Yapılmışken herşeyi yaptır bence de. Bana da laporoskopi, histeroskopi, çizik allah ne verdiyse yapıldı. Ağustos ayından beri. Bak zaman su gibi aktı. Dondurulmuş transfer için gün sayıyorum:)
Elmzden geleni yaptık demek istiyorum. İçim rahat o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…