ayy canım herşey yavrum için yeterki sağlıcakla gelsin kuzum.
bu kez çok emin adımlarla ilerliyorsun.hep bişeyler eksik şu yapılmadı buna bakılmadı dediğin şeyler vardı.
inşallah hepsini eksiksiz yapıp bu kez çok tedbirli gideceksin.
doktoruna güvenmende önemli.
çok seviniyorum senin adına.bence kuzuda yola çıkmak için hazırlanıyor annesi.yada kuzular deyim.
rabbim gönlüne göre versin.dualarımdasın cnm.
Yok be canım nazardan korktuğundan değil sonuçta burda bhcg salgılayan var salgılayamayan var o da bizlerin psikolojini düşünüyordurvayyyy süppermişşş :)) sanırım nazardan korkuyor
Allah'a emanet merak etmesin kimsenin nazarı değmez. Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Amin canım Allah hepimizin evlatlarımıza giden yollarını açık etsin...Allah kolaylık versin canım hepimize, Rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer..
Amin canım...aynen ya inşallah olur canım ALLAHIM bizlerede anne olmayı nasip etsin histeroskopi ne zaman olacan
Yok be canım nazardan korktuğundan değil sonuçta burda bhcg salgılayan var salgılayamayan var o da bizlerin psikolojini düşünüyordur
Canım bende yazacktım son durumum hakkında..
Ceviz ve bir kaç sebze de iyi gelmiyormuş araştırıp duruyorum bende..
Değerim 3 civarı çıktı bugün doktorum ilaca başlamamı söyledi Euthrox 25 mg kullanıcam günde 1 tane...
Ben tedaviye başladığım zamanlarda 3,45 gibi çıkmıştı, doktor biraz yüksek demişti ama yönlendirmemişti. Yaklaşık 20 gün önce baktırdım 5,46 çıktı, yükselmiş ayrıca nodül varmış boğazımda, bende ilaca başladım, haftaya kontrolüm var. Yumurta üzerinde azda olsa etkisi var tiroitin, böylece bende öğrenmiş oldum. İnşallah yumurta kalitesi artar.
bu arada ilacın yan etkilerine takılma, çoğu ilaçta öyle etkiler yazıyor..
aynen katılıyorrum canım..ahahahha olmaz öyle kimse kimseyi kıskanmasın herkesin vakti zamanı var :))
Allah doğru zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.
Biribirimizin dertleri bizi üzüyorsa güzel haberleriyle de kendi dertlerimizi kenara koyup sevinmemiz lazım.
Değil mi amaaa
Ben tedaviye başladığım zamanlarda 3,45 gibi çıkmıştı, doktor biraz yüksek demişti ama yönlendirmemişti. Yaklaşık 20 gün önce baktırdım 5,46 çıktı, yükselmiş ayrıca nodül varmış boğazımda, bende ilaca başladım, haftaya kontrolüm var. Yumurta üzerinde azda olsa etkisi var tiroitin, böylece bende öğrenmiş oldum. İnşallah yumurta kalitesi artar.
bu arada ilacın yan etkilerine takılma, çoğu ilaçta öyle etkiler yazıyor..
ooo harikasın canım Allah kabul etsin...bende @cemrem29 u merak ettim. Ona güzel haberler attım ama topikte yok. Siz birbirinize ulaşıyorsanız ona ulaşan söylesin benim dışımda 7 kişiye daha okuttum :) Allah kabul etsin inşallah
ooo harikasın canım Allah kabul etsin...
25 mg içiyorum günde 1 tane, haftaya ölçtürmeye gideceğim bakayım, doz ayarlaması yeterlimi değilmi ona bakılacak. Ömür boyu takip gerektiriyor, özellikle hamileyken dahada dikkat etmek gerekmiş. Benim diğer kardeşlerimin hepsinde var, bazılarında kilo sorunu oluyormuş, çok şükür normal kilom, tabi spor yapıyorum etkisi var mutlaka.En fazla 4 çıkmıştı benim bir zamanlar daha yükseldimi sürekli baktırmadığımdan bilmiyorum tabii..
Genel olarak 3 civarı seyrediyor...
Kaç dozla başladın..
Sağol arkadaşım, tedaviye başladığımda kullanmam gerekmişti onu anladım, neyse artık geç kaldım sayılmaz 20 gündür içiyorum ilacı 3. tedaviye yararı olur inşallah..geçmiş olsun
Sağol arkadaşım, tedaviye başladığımda kullanmam gerekmişti onu anladım, neyse artık geç kaldım sayılmaz 20 gündür içiyorum ilacı 3. tedaviye yararı olur inşallah..
Harikasın azmine şapka çıkarılır
Anne olabilmek için neler yaşıyor nelerden vageçiyoruz...
Benimde ocağa sarkabilir tedavi...
Belki tedavi olduğum ay transfer olmam dondurulur sonraki ay transfer edilebilir bir sürü planımız var henüz düşünce aşamasında gidişatta kesinleşecek herşey..
özeline yaz canım kenisi toplasın bende okuttum birazcık sanırım 50 tane falan yazdım özelden sağolsun arkadaşlarım duyarlı davrandılarHatta şimdi 1 tane daha eklendi :) Bu cuma çok bereketli oldu vallahi maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?