• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben geldim:KK24:17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah :KK36::KK36::KK36:

Ohhhh maşallah rabbim gönlüne gore versin sana hayırli kılsın bu güzel bebeklerini :))

Ben geldim:KK24:17 günlük bursa maceram bitti aldım yavrulari izmire evimize geldik bugün transferimin 3. Günü 22 Kasım büyük gün dualarinizı bekliyorum canlar 4.tedavide Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun inşallah :KK36::KK36::KK36:

tatlım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) 22sinde güzel heberlerini alacağız allahın izni ile :)

Melindam hayirli olsun ayni gun transferimiz olmus benimde 2 transfer oldu insallah guzel haberler aliriz benim doktor 26 kasima gun verdi ama o zamana kadar ben duramam herhalde..

Canım benimde kasım sonuna kadar histeroskopim yapılır pazar günü adet olurum 5 gün sürse ayın 20 sinden sonra her an hist olabilirim...Ayaralayacaz doktorumla...Sonraki adetlede tedavi başlaması lazım malum çizik atılacak işe yaraması için..Çok yakın zamanlarda tedavide olacaz gibime geliyor..

Bu sefer olacak bak görürsün... Her gece herkese dua ediyorum ama senin isminle dua ediyorum... Doğumda da edicem :)

Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm

Hepinizi seviyorumm.

Maşallah:nazar: adıyla yaşasın minik Yusuf Eren :)

melindam3535 .!.:
Ayyy artık gun beklicez hee.rabbim bu sefer yüzünü güldürsün cnm:KK68:

Teşekkür ederim canım, sizleri çok seviyorum. Benim mutluluğum inan sizin mutlu olmanıza bağlı.
valla ben her hamiş için kendim haber almış kadar mutlu oluyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ohhhhhhhhhhhh mis gibi teyze oluyorum daha ne isterim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder rabbim

phala, post: 37791989, member: 516864"]İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.[/QUOTE]
Cnmmmm.seni ihmal ettim biliyorum ama aklim hep sendeydi degerin ne oldu diye.
Hersey yolunda gidiyor senin adina cok mutluyum.:KK68:

canım benim maşallah herşey hep gönlünce gelişsin bu süreçte..
seni çok iyi anlıyorum insan topiklerde okadar çok tedavi gören arkadaş varken gebelik haberlerini devamlı herkezin gözüne sokmak istemiyor çünkü o aşamada negatif haber alan yakın arkadaşlar olabiliyor, farklı kayıplar yaşayan arkadaşlar olabiliyor, insan ister istemez arkadaşlarınıda düşündüğü için hassas oluyor..
kalbi güzel arkadaşım benim çok öptüm..
bu yazdıklarında o kadar haklısın ki ben gerçekten çekiniyorum belki istemeden birini üzersem diye ama dualarım da herkes için rabbim herkese nasip etsin

Back