canım değerin katlanmış hamileymişsin sanırııııııııııııııııımmmmm :) hayırlı olsun canımmmmmm :) allahım sağlıkla keseyi kalp atışını göstersin :) sooooooonraaaaaa da kucağında sevdirsin innnnnnnşallllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh :)Benim gittiğim Acıbadem (Bursa) fiyatları çok uygun. Çider üyesiyim buraya üye olursa Acıbademden 1.000 tl indirim alıyorsun ve 2. denememi de Acıbademde yaptırdım ilaçlar hariç tedavim 3.800 tuttu.
Kızlar uzak kaldım bugün.işten geldim bende patlıcan salatası yaptım dalyan köfte pilav ve mantar sote yaptım..başlangıç olarak sebze çorbam var..annemlerle oturuyoruz şimdi çay içiyoruz...meryem otunu nasıl yollucaklar yeterle bana..
YOK BEN uzun süredir ayaktayım ama sesiz dolaştım kk de uyanmayın diyeOOoooo herkes uyuyor sanırımm .
Günaydın kızlarrrr :)
YOK BEN uzun süredir ayaktayım ama sesiz dolaştım kk de uyanmayın diye
EHH sende hiç fena saatte kalkmıyormuşsun
ahaha canım valla sabahları 6'da kalkıyorum ben :)
Ama işte işe gelip o bu şu anca interneti açıyorum
Günaydın kızlar...
Erkenden ütülerimi bitirdim 2 posta da çamaşır yıkanıyor bana bu çamaşrılarda ütü olarak geri dönecek kahrolsun ev işleri yaşasın tembellik
Akşam pek sessiz kalmış topikciğimiz...
Benim akşam menümde fransız mutfağından LÖ PALAMUT vardı
Balık kızartınca mutfağı çamaşır suyuna banıyorum zaman alıyor akşam sırf bu yüzden gelemedim dersem yalan olur tabii
arkadaşlar merhaba bugün raporumun son aşamasına geldim sağlık kuruluna teslim ettim haftaya perşmbe çıkacak inşlh bundan sonra beni ne bekliyor tüp bebekmi olcak hemen aşamaları nedir bide bnm eşimin son testinde 28 sperm çıktı tüp bebek aşamsndamı sperm vercek ya yine sıfır çıkarsa....
sağol canım inşlh bekleyen herkes için hayrlısı olurHayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi ritüelini bilmiyorum canım. Ama dilerim hakkında hayırlısı olur :)
ahahahaha palamutta başka türlü yenmez ki canım.. Çok kıskandım gerçekten çünkü evde bi dünya ütü var ve hala kurumaya çalışan çamaşırlarım da var.. Temizlik te yapmak lazımm allahım yetişemiyorumm :)
Dün akşam karbanahar , yayla çorbası salata vardı bende.. Bugün çorba salata ızgara et var. Belki kereviz salatası da yaparım...
günaydın canım kolay gelsinGünaydın kızlar...
Erkenden ütülerimi bitirdim 2 posta da çamaşır yıkanıyor bana bu çamaşrılarda ütü olarak geri dönecek kahrolsun ev işleri yaşasın tembellik
Akşam pek sessiz kalmış topikciğimiz...
Benim akşam menümde fransız mutfağından LÖ PALAMUT vardı
Balık kızartınca mutfağı çamaşır suyuna banıyorum zaman alıyor akşam sırf bu yüzden gelemedim dersem yalan olur tabii
Sağol canım..günaydın canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?